Szemtanúk meséltek a Ripost.hu-nak a félelmetes jelenetről.

Elszabadult indulatok a Blahán: egy férfi majdnem a sínekre lökte a barátnőjét, épphogy túlélte
Fotó: MTVA/Bizományosi: Juhász Gábor

Az eset múlt hét pénteken történt a Blaha Lujza téren, a 4-es 6-os villamos vonalán.  A szemtanúk elmondása szerint este negyed hétkor egy roma férfi teljes erőből a villamos sínek felé kezdte ütni a barátnőjét – írja a Ripost.hu. A nőnek hajszálon múlt az élete: egy másik férfi épp időben a segítségére sietett.

Azok, akik mindezt végignézték, elmondták, hogy egyszercsak durva ordibálásra és üvöltözésre lettek figyelmesek. A hangokat rövidesen egy nehezen felejthető jelenet követte:

Artikulálatlanul ordibált a nővel, kikelve magából. A nyomdafestéket nem tűrő szavakon kívül én mást nem értettem belőle. (...) Nem tudom, min veszhettek össze, de üldözte a nőt és ordibált vele, ütött és lökdöste...

Az ordibálásból és az üldözésből tragédia is történhetett volna, mivel az agresszív férfi a villamossínek felé kezdte terelni a 20 év körüli nőt. Eleinte senki sem mert beleavatkozni a dologba, de végül egy férfi odament segíteni:

Hirtelen a kétsávos út belső sávjában megállt a lexusos úriember. Kiszállt és helyretette a barátnőjét püfölő, konkrétan az életét veszélyeztető nemembert

– írta az egy szemtanú.

Forrás: Ripost.hu
Fotó: MTVA/Bizományosi: Juhász Gábor

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Ööö, cigány? Éppenhogy túlélte? Szokatlan, hogy a hölgy nevű amazon csaknem megölte a cigót, de persze ha a nexusos úr nem segít neki akkor már a nemember alulról szimatolja némber Ibolyát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.