Májust idéző idővel indul az év hatodik hónapja.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint napos időre van kilátás gomolyfelhőkkel, amelyekből a déli órákban a Dunántúlon és a keleti határszélen alakulhat ki néhol záporeső. Az északi, északkeleti szél többfelé élénk, főként az északkeleti megyékben olykor erős lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 18, 22 fok között várható. Késő estére 11, 16 fokra hűl le a levegő.

Napos idővel indul a június, de lehetnek záporok is

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

Kedd este túlnyomóan derült vagy fátyolfelhős idő várható, de a keleti határszélen az éjszaka második felében megvastagszik a felhőzet. Csapadék nem valószínű. A többnyire gyenge vagy mérsékelt északi szél késő estig időnként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 5 és 11 fok között alakul, de a fagyzugos helyeken ennél pár fokkal hűvösebb is lehet.

Szerdán hol gyengébb, hol erősebb gomolyfelhő-képződés mellett legalább néhány órás napsütésre mindenütt számíthatunk. Csapadék nem valószínű. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 11, a legmagasabb nappali hőmérséklet 19 és 23 fok között alakul.

Forrás: met.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.