Furcsa építmény miatt balhéznak a Balaton partján. 

„Tájékoztatjuk kedves Utasainkat, hogy technikai okok miatt a személyhajózás a balatonalmádi kikötőből határozatlan ideig szünetel” – olvasható a Balatoni Hajózási Zrt. honalapján – vette észre a Telex.hu 

Helyi olvasók szerint ugyanakkor az egész forrása nem más, mint egy barna bódé, amit Balatonalmádi polgármestere nemes egyszerűséggel csak „kiszuperált kerti budi” jellegű építménynek nevezett a minap a Facebookon.

Kilátás helyett "kiszuperált kerti budi": áll a bál Balatonalmádiban

Fotó: Kepli Lajos / Facebook

Az Öregpark előtti balatoni panorámában egy kivágott fa helyén nemrég bukkant fel a barna bódé, ami állítólag a Bahart új hajópénztára lenne. Bár a Balatontipp szerint az építési munkálatok már egy hónappal ezelőtt elkezdődtek, amikor nekiálltak kiásni a közműveket, a helyiek felháborodása csak a múlt hétre eszkalálódott annyira, hogy abból hivatalosan is ügy lett.

A Bahart szerdán, a balhé kirobbanása után utólagosan benyújtotta az önkormányzathoz a településképi vélemény iránti kérelmét, ezt azonban a város vezetése az engedély nélküli építkezésre hivatkozva elutasította.

Szombat óta előidényi menetrend szerint közlekednek a személyhajók a Balatonon. A Bahart települések közötti hajójáratai 9 útvonalon, a sétahajók pedig 10 kikötőből indulnak, de azt már pénteken bejelentette a hajózási társaság, hogy „a személyhajózás a balatonalmádi kikötőből határozatlan ideig szünetel”.

Forrás: Telex.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Feltételezem, mindezt pár millió forintér! Egy ilyen szerszámos kamrát százezer forint körül megkapható a Praktikerben, Obiban, interneten!
Emmersson71
"A Bahart szerdán, a balhé kirobbanása után utólagosan benyújtotta az önkormányzathoz a településképi vélemény iránti kérelmét..."

NER tempó!
szaboria1
Pénztár fülke minek ha megsem áll a hajó a kikötőbe. Ja egy kis milliócskát valakinek csúsztatni kellett a zsebébe.
gina
Ez kell a sok fideszes szekta imádóknak, tapsikoljatok IQ idióták

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.