Itt az elovalasztas2021.hu.

Elindult az országos ellenzéki előválasztás hivatalos honlapja – tájékoztatta a DK, a Jobbik, az LMP, a Momentum, az MSZP és a Párbeszéd kedden az MTI-t. 

Kezdődik! Elindult az előválasztás hivatalos honlapja

Fotó: Momentum/Facebook

A DK, a Jobbik, az LMP, a Momentum, az MSZP és a Párbeszéd úgy döntött, közösen indul a 2022-es országgyűlési választáson, a közös ellenzéki miniszterelnök-jelöltet és egyéni képviselőjelölteket pedig előválasztáson választják meg. Az előválasztás első fordulóját szeptember 18. és 26., a második fordulóját október 4. és 10. között rendezik.

Az országos előválasztás új intézmény Magyarországon, ezért fontos, hogy a választók és a sajtó rendelkezésére álljon minden lényeges információ – írták közös közleményükben. Ennek érdekében a pártok létrehozták az elovalasztas2021.hu weboldalt, amelyet az Országos Előválasztási Bizottság folyamatosan frissíteni fog az előválasztáshoz kapcsolódó információkkal – közölték.

Az oldalon helyet kaptak az előválasztás legfontosabb technikai részletei, például az időrendje és a jelöltté, illetve jelölőszervezetté válás feltételei, továbbá olvasható a hat párt vezetőjének decemberben tett értéknyilatkozata, valamint azok a közös kiállások, javaslatok, amelyeket a hat párt vezetői és képviselői tettek az elmúlt időszakban – közölte az ellenzéki összefogás hat pártja a közös közleményben.

Forrás: MTI
Címlapkép: Facebook

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Végre egy kis demokrácia ebben az orbáni posványban.
Emmersson71
Az Új Világ Néppárt logója miért nincs a lap alján? Vagy ők csak a miniszterelnöki előválasztásba szállnak be?
NKF
Jaj de jó,Istenem!Ennyi szart még nem láttam egyrakáson!
Sziszifusz
@NKF: 10:11
Először bocsánatot kérek a stílusért, de amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten.

" Ennyi szart még nem láttam egyrakáson !"

A tőled idézett mondatból azt a következtetést lehet levonni, hogy eddig nem néztél még tükörbe. Ha megtetted volna, akkor láthattál volna egy nagy rakást.
verőce21
De a végső cél a Nagy Pártegyesülés.
A Baloldali Népfront... Volt már ilyen... :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.