Itt az elovalasztas2021.hu.

Elindult az országos ellenzéki előválasztás hivatalos honlapja – tájékoztatta a DK, a Jobbik, az LMP, a Momentum, az MSZP és a Párbeszéd kedden az MTI-t. 

Kezdődik! Elindult az előválasztás hivatalos honlapja

Fotó: Momentum/Facebook

A DK, a Jobbik, az LMP, a Momentum, az MSZP és a Párbeszéd úgy döntött, közösen indul a 2022-es országgyűlési választáson, a közös ellenzéki miniszterelnök-jelöltet és egyéni képviselőjelölteket pedig előválasztáson választják meg. Az előválasztás első fordulóját szeptember 18. és 26., a második fordulóját október 4. és 10. között rendezik.

Az országos előválasztás új intézmény Magyarországon, ezért fontos, hogy a választók és a sajtó rendelkezésére álljon minden lényeges információ – írták közös közleményükben. Ennek érdekében a pártok létrehozták az elovalasztas2021.hu weboldalt, amelyet az Országos Előválasztási Bizottság folyamatosan frissíteni fog az előválasztáshoz kapcsolódó információkkal – közölték.

Az oldalon helyet kaptak az előválasztás legfontosabb technikai részletei, például az időrendje és a jelöltté, illetve jelölőszervezetté válás feltételei, továbbá olvasható a hat párt vezetőjének decemberben tett értéknyilatkozata, valamint azok a közös kiállások, javaslatok, amelyeket a hat párt vezetői és képviselői tettek az elmúlt időszakban – közölte az ellenzéki összefogás hat pártja a közös közleményben.

Forrás: MTI
Címlapkép: Facebook

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Végre egy kis demokrácia ebben az orbáni posványban.
Emmersson71
Az Új Világ Néppárt logója miért nincs a lap alján? Vagy ők csak a miniszterelnöki előválasztásba szállnak be?
NKF
Jaj de jó,Istenem!Ennyi szart még nem láttam egyrakáson!
Sziszifusz
@NKF: 10:11
Először bocsánatot kérek a stílusért, de amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten.

" Ennyi szart még nem láttam egyrakáson !"

A tőled idézett mondatból azt a következtetést lehet levonni, hogy eddig nem néztél még tükörbe. Ha megtetted volna, akkor láthattál volna egy nagy rakást.
verőce21
De a végső cél a Nagy Pártegyesülés.
A Baloldali Népfront... Volt már ilyen... :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.