Zajlik a lobbi, hogy svéd mintára a prostituáltat támogassák, a futtatókat és a szexért fizetőket viszont büntessék.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Nálunk olyan nem fordul elő, hogy valakit támogassanak.
Emmersson71
Az igggeeen!
Qrvulni lehet, de az ráfarag, aki igénybe is veszi qrvulenka szolgáltatását :D Mintha azt mondanák, hogy termeszthetsz füvet, csak akinek eladod, azt becsukjuk.
Azt hiszem, itt nem igazán érvényesülnek a piac szabályai, a ribizlik álla felkopik, ha ezt komolyan veszik a rend éber erkölcscsőszei ;)
Giovanni Alba
El fognak szaporodni a kis önzetlen Piroskák, akik idősödő (vagy fiatalabb, darab, darab) urak megrendeléseit teljesítik házhozszállítással, kis kosárkában mindenféle finomsággal. (Piroska, mi van kosárkádban? 95D, miért?)
Amennyiben ketten vagy többen kívánnak kivenni egy szobát egy panzióban rövid időre, két óra, üzleti megbeszélés, akkor a panziósnak jövedelemigazolást kell kérnie ... kitől is? A nőtől? Miért is, netán nem lehet a nő a kuncsaft csak azért, mert a merev hagyomány ezt mondja? Aztán lehet még idősebb és fiatalabb férfi, két egykorú férfi, idősebb és fiatalabb nő, két egykorú nő és mindenféle tetszőleges kombináció. Madám legyen a tűsarkán, aki egyből megmondja ki a kuncsaft, kire kell a yardot hívni.
De akkor már ne torpanjunk meg félúton, büntessék az érdekházasságban élőket is, akik az anyagi javak, vagy a luxus érdekében elnyomják magukban az ellenérzéseket, kiszolgáltatják magukat a domináns fél kénye-kedvének. Teszem azt, egy vonzó, fiatal nő hirtelen heves vonzalmat mutat a már nem fiatal, de lényegesen módos, viszont tipikus nagypapi küllemű férfi iránt.
Az altesti szakmunkás legalább őszinte. A közvetítőket viszont tényleg ki kellene vonni a képletből

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.