A 2006-os „Gyurcsány-terror” eseményeit bemutató országjáró vándorkiállítást rendez a Civil Összefogás Fórum (CÖF) – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) a Nemzeti Jogvédő Szolgálat (NJSZ) kezdeményezésére – jelentette be a szervezetek szóvivője kedden.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Hát igen, már tényleg csak ez hiányzott.
Ezzel a CÖF végleg leverte a koronát a saját fejéről. És feltett helyette egy bohócsipkát. Ami persze már régóta a kezeügyében volt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Giovanni Alba
Vándorkiállítás 2006-ról fegyverekkel és egyebekkel? Tippelek, a menet élén egy T-34 lesz a felvezető, a derék felvonulók vasrudakat lóbálva üvöltöznek, a zsebükből kilóg a Molotov-koktélos üveg.
Kihagytam valamit? Ja, igen, a felszedett utcaköveket talicskán tolják utánuk.
Nessy
Hány milliót kaptak erre a célra a szegény kommunizmus üldözött Széles, Csizmadia, Bayer elvtársak??? Elmennek már pokolba! Ingyenélő idióta bagázs!
namihami
@Giovanni Alba: Bizony kihagytál.
A felvonulók kórusban követelik, hogy a Tv székház büféje Túró Rudival lássa el őket. Amelyért természetesen fizetni is szándékoznak.
Második követelésük, hogy a Parlament előtti gulyáságyúban készített levesben több legyen a MAGYAR marha husa.
És végül, a körbesz@rt Parlament (lásd még körülsz@ros) környékének helyrehozásának teljes költségét saját zsebből akarják állni.
kereső
@namihami: Üzenem a 2006-osoknak, hogy valaki gyorsan vigye vissza a TV-Macit, hogy ismét el lehessen lopni. Meg a lap-topokat és egyéb kis csen.csem.bencséket! A baranyai rendőr kislány meg kéri azt a kockakövet, amely szétroncsolta a lábát- el akarja tenni emlékbe.
Lehet gyüjtést inditani- mert a Kossuth tér teljes altalajcseréje 4,2 milliárdba került. A többit meg már nem is számoljuk.
kereső
Ez az NJSZ - milyen gittegylet ? Ki tartja fenn, miből gazdálkodik?
kereső
@kereső: Putyin vagy most már újabban a kinai elvtársak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.