Péntek este tartották a zárt körű, illegális bulit, aminek a kommandósok vetettek véget – derül ki a police.hu jelentéséből.

Kokainos pókerparti Nyíregyházán – A kommandósok is benéztek a bulira – videó
Fotó: police.hu

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság nyomozói a Jonatán Közterületi Támogató Alosztály kommandósainak a bevonásával ütöttek rajta péntek este egy nyíregyházi társaságon, akik egy jelenleg üzemen kívüli presszóban tiltott szerencsejátékban vettek részt – írja a 24.hu

A tiltott szerencsejáték-estet szervező 29 éves újfehértóti lakost (F.S.) a helyszínen elfogták. Az is kiderült a nyomozás részleteiből, hogy nem ez volt az első eset, hogy ilyen szórakozást szervett.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a készpénzes póker tíz játékossal és két osztó segítségével zajlott, amelyhez hatósági engedéllyel a szervező nem rendelkezett. És ez még nem minden: a kutatás során az egyik helyiségben 6,3 gramm mennyiségű kábítószergyanús anyagot, a gyorsteszt eredménye szerint kokaint találtak a rendőrök, aminek birtoklása és fogyasztása is a szervezőhöz köthető.

A rendőrök F. S.-t előállították, és tiltott szerencsejáték szervezése, valamint kábítószer birtoklásának megalapozott gyanújával kihallgatták. A gyanúsított a büntetőeljárás alatt szabadlábon védekezhet.

Forrás: 24.hu, police.hu
Fotó: police.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

creativehun
@durbincs: Hallotta???..Állítólag a Durbincsnak meg komoly fogyatéka van. Már csak a fidesz fogadta be a tagjai sorába..mert ott elfér..senkinek tűnik fel.
Peller Anikó
@creativehun: Állítólag? Hiszen 50 ezer hozzászólása volt már tehát írni tud. Na mondjuk ennél többre nem képes hiszen ebből 49 ezerszer volt bányakecó, ballonkabát és 50iku nuku. Ja, a cikkeket úgy küldik neki az irodából, válogatott prostiskacok.

Valami értelmeset még egyetlenegyszer sem láttam tőle, tehát lett volna ideje bizonyítani a baromállatjának. Vagy a hal az nem állat? Lehet, hogy növény.
creativehun
@durbincs: Hallotta???..Állítólag a Durbincsnak meg komoly fogyatéka van. Már csak a fidesz fogadta be a tagjai sorába..mert ott elfér..senkinek tűnik fel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.