Szépen megugrott a bevételük a tavalyi év folyamán.

Vírusszkeptikusok: Dr. Lenkei és Dr. Gődény is százmilliókat nyert a koronavíruson 2020-ban
Fotó: Nutriversum videó/YouTube

A tavalyi év folyamán jelentősen, mintegy 60 százalékkal nőtt a vírusszkeptikus dr. Lenkei Gábor érdekeltségeinek forgalma – írja a 24.hu. A tízezerszámra megosztott, hírhedtté vált posztjaiban azt írta, hogy csak a média hazugsága, hogy a vírusok veszélyesek. Szerinte a nagy dózisban felvett különböző vitaminok simán megvédenek a vírustól, ami azért is érdekes, mert Dr. Lenkei épp egy vitaminokat forgalmazó cégcsoport tulajdonosa.

Cégcsoportjának profitja a G7.hu szerint tavaly több mint 2,5-szeresére nőtt: Lenkei érdekeltségei 387 millió forint nyereséget értek el, és mintegy 400 millió forint osztalékot vett fel belőlük a tulajdonos.

De a másik ismert vírusszkeptikus, Gődény György szerepvállalása is milliárdos árbevétel-növekedéshez segített egy étrend-kiegészítőket forgalmazó céget a tavalyi évben. Gődény a Partizán által feltárt, az államot százmilliókkal megkárosító kamupárt-üzlet egyik főszereplője volt.

Gődény később a Nutriversum étrendkiegészítő- és vitaminüzletben utazó cég szakértőjeként és reklámarcaként tűnt fel. Ennek a cégnek az árbevétele a járvány alatt közel háromszorosára, 1,77 milliárd forintra nőtt. A Nutriversum Gődény szereplésével készült reklámjai miatt ősszel indított vizsgálatot a GVH, mivel azok alkalmasak lehetnek a fogyasztók megtévesztésére.

Forrás: 24.hu, G7.hu
Fotó: Nutriversum videó/YouTube

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

operett-törzs
Az orbán-csürhe vajon mennyit nyert a kínai vakcimutyival,s a szuszogtató gépekkel(flipperekkel) ?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
@Emmersson71: nagyjából úgy mint pl. boldogkői...akinek víruslaborja van...köcsögDuda...aki szintén erősen érdekelt a vírushisztiben!!! Merkely, aki rektor akar maradni,ezért segget nyal...és szlávik,aki nem akar üzemorvos lenni!!! hát nagyjából ennyi!!!
NKF
Amikor szerte a világban, milliók halnak meg és erre jön két patkány aki gazdagodik!
Jó lenne már egy kis diktatúra,ahol az ilyen szarokat kilövik és ámen!
Namely
Na most akkor tegyük mellé a Pfizer, stb nyereségét, a tulajdonosok árfolyamnyereségét, stb. :)

@sgl: :D akkor gondolom saját magát is kilövi, mert a who pont az, amelyik nem megoldja a problémákat, hanem előidézi azokat. :D
operett-törzs
Az orbán-csürhe vajon mennyit nyert a kínai vakcimutyival,s a szuszogtató gépekkel(flipperekkel) ?
ómió
Jól "meglovagolták" a zombikultuszt!
Duke Nukem
Amit ők szakítanak, az közpénz, de Orbánnak a Fidesznek megéri ez a veszteség, hogy hatalomba maradhasson - EZ MINDENT MEGÉR ORBÁNNAK !!!
Sámannus
Nincs itt semmi látnivaló kéhemszépen a háromszázmilliárdos üzlet is pofánbaszta a covid tesztek lehetőségét, oszt az is jó kis melléfogása volt a portyázó potyázóknak. A pohosunk azóta is azért hőbörög, mert ezért is már bornyú láncon kéne vezetni a csibész ficsúrokkal együtt.Ráadásul ez százszor több mint a kórházak idei adóssága, ami alulfinanszírozásilag keletkezett
division
@Horizont: Lenkeiről köztudott volt, hogy micsoda, ráadásul a túlzott vitamin bevitel nem egészséges abszolút. Gődény neve elé meg nem tudom minek a Dr. jelző...
division
@Horizont: Gyógyszermaffia...Ezeket pont az ilyen Lenkei félék találták ki. Én azt a rengeteg alig bevizsgált horror árú gyógynövénykészítményeket vonnám ki a forgalomból amelyekkel ma is olyan jól keresnek ezek az üzletláncok vagy minek is nevezzem őket. Azokról semmit nem tud az ember, mert kapnak egy OÉTI engedélyt és kész.
Bagaméri Jácint
Ennyiért már megéri a "kis hülye tüntetőket" oktatni akik hajlandóak odamenni hozzá. A tüntetés szervezésért kiosztott 1 millió is bagatell a bevételhez képest. És még lecsukni sem merték ezért.
terlasz
Nem csak a kipécézett figurák gazdagodtak a Covid alatt, hanem általánosságban a gyógyszeripar is. A maffia-államok is jól kihasználták a lehetőségeket.
NKF
Na ,nagy magyar jogtudósok!Hogyan lehetne ezt a két patkányt hűvösre tenni?
Csak lehetne találni valamit!Katonakoromban fel kellett esküdni,hogy népellenes bűnt soha
nem követhetek el!Pedig akkor még tombolt a bolsevizmus!Ez a két fasz nem népellenes?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.