Nem az ügyvédre utaztak, hanem a feleségért jöttek, aki állítólag bombát tervezett robbantani az Európa Bajnokság egyik budapesti mérkőzésén írja a Hírösvény.hu.

A foci Eb-n a Puskás Arénában 70 ezer ember között akart robbantani a ma elfogott magyar terroristaFotó: MTI/Máthé Zoltán

Az ügyben illetékes Központi Nyomozó Főügyészséget már keresték, de eddig még nem kaptak tájékoztatást az ügyről.

Az akcióban érintett hölgy a gyanúsított édesanyja volt, az üógy jelenlegi állása szerint nincs köze az ügyhöz. A fiukat a fővárosban fogták el és házkutatásra érkeztek a szülei kecskeméti házába, de a nagy óvatosságot és a robbanószerkereső eszközöket az ügy tárgyi súlya indokolta.

A közleményt az alábbiakban olvashatják:

A Fővárosi Nyomozó Ügyészség a tegnapi napon végrehajtott akció eredményeként gyanúsítottként hallgatott ki, majd őrizetbe vett egy 21 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint, Európa lakosságának megfélemlítését célzó terrorcselekmények elkövetésére készült Magyarország területén.

A Terrorelhárítási Központ jelzése alapján indult ügyben, a Fővárosi Nyomozó Ügyészség az akciót a TEK közreműködésével hajtotta végre, amelyről mi is beszámoltunk.

A Fővárosi Nyomozó Ügyészség a férfit előállította, és gyanúsítottként hallgatta ki

a lakosság megfélemlítése céljából, előre kitervelten, aljas indokból és célból, több ember sérelmére, több ember életét veszélyeztetve elkövetett emberölés bűntettével, valamint robbanóanyaggal visszaélés bűntettével megvalósított terrorcselekmény előkészületének megalapozott gyanúja miatt. 

Forrás:Hírösvény.hu/Blikk.hu
Címlapkép: MTI/Máthé Zoltán

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Hú, de izgalmas. Az illiburnyákok meg vannak veszve az ilyen sztorikért.
Peller Anikó
@simmering73: Súlyos bitó körülmény: a foci.
134.bátor
Nő akart robbantani? Ez kamu. Megszerveztèk,hogy fènyezzèk a TEKet ,hogy milyen èberek. Nem hiszem el.
creativehun
@durbincs: Hallotta???..Állítólag a Durbincsnak meg komoly fogyatéka van. Már csak a fidesz fogadta be a tagjai sorába..mert ott elfér..senkinek tűnik fel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.