A Média1 újságírója, Ruszin Zsolt hetekkel korábban regisztrált, hogy tudósítást készíthessen a Kúriából, de útját állták, amikor be akart menni – adta hírül a 24.hu.

Úgynevezett sajtószabadság: rendőrök állták az újságírók útját a Kúriánál, hogy ne tudjanak tudósítani a bent zajló tárgyalásokról
Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Érvényes sajtóregisztráció ide vagy oda, Ruszin Zsolt, a Média1 adószakértő-szakújságírója mégsem készíthette el a tudósítását a mai napon. A férfi a Kúria Markó utcai épületéhez érkezett, ahol egy magánszemély és a NAV közötti adóügyi vitával kapcsolatos per ítélethirdetése zajlott. 

A Média1.hu jelentése szerint Ruszint és a Média1 újságíróját is rendőrök akadályozták meg a belépésben. Ez utóbbi a Klubrádió és a Médiatanács közötti per tárgyalásáról kívánt tudósítani.

A lap szerint az időben leadott regisztrációjukra válasz is érkezett, amelyben jóváhagyták azt. Ennek ellenére sem engedték be őket. A rendőrök nem mondták meg, milyen jogszabály alapján járnak el és ki adott utasítást, hogy megakadályozzák a belépésüket – írja a 24.hu.

Forrás: Média1.hu, 24.hu
Fotó: MTI/Máthé Zoltán

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
"A rendőrök nem mondták meg, milyen jogszabály alapján járnak el és ki adott utasítást, hogy megakadályozzák a belépésüket"

Mert a rendőrök szolgálnak és védenek. A maffiát!
Szégyen és gyalázat, ha parancsra teszik, ha nem, akkor is!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pokróc
Szokásos 70 éves feltevés , nem kéne tudniuk hogy mit biztosítanak kik ellen és miért ? És nem kéne tudniuk milyen állami berendezkedés van valójában ?
gina
@NKF: Te idióta fideszbérenc tünj a jó édes Anyádba te aljas szektatag, gondolom valami szöröstalpú román cigány vagy mint az urad,,
gina
Minden rohadék rendőrt biróság elé, ezt a mocskos diktatúrát védik,, aljas hazaáruló szemetek...
Nessy
@gina: A rendőrség a regnáló hatalom erőszak szervezete!
Pokróc
@Nessy: Tényleg lehetne annyi eszük legalább a feletteseknek hogy betartatják az írt törvényeket elfogultság nélkül .
De hát ez csak álom 70 éve . :-((((((((
namihami
@Nessy: Azért az ellenőrizhetetlen és főleg az alacsonyabb beosztásuak között, hogy mennyi közöttük az orbánhű és mennyi a parancsnak kénytelen-kelletlen engedelmeskedő.
Mert ez egy biztos munkahely és manapság már fontos lett a fix jövedelem. A számlák és egyebek jönnek és enni is kell. Valahol őket is meg lehet érteni.
A vicces az lenne/lesz, amikor egy (esetleges) váltás esetén a főrendőrök jönnének majd tömött sorokban, hogy mindig a fideszrendszer ellen voltak. És csupán a rendszert akarták belülről gyengíteni. Pl. mondjuk a Pintér...
(lásd a '90-es, mára fideszes kommunistáinkat)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.