Évtizedek után új szabály születne a prostitúció visszaszorításáról.

Kétszer is meggondolják majd, fizessenek-e a szexért: az új szabályozás nem a prostituáltakat büntetné
Fotó: Pixabay

Amennyiben az Európai Parlament elfogadja az egyelőre még ajánlásként létező dokumentumot, akkor a jövőben nem a testüket áruló lányokat büntetnék, hanem azokat, akik fizetnek nekik a szexért. Ezután sokan kétszer is meggondolják majd, hogy forduljanak-e örömlányokhoz.

Meglepő, de a 15 ezer prostituáltat képviselő Szexmunkások Érdekvédelmi Egyesületének elnöke, Földi Ágnes nem támogatja ezt a tervet – értesült a Blikk.hu.

Ki fogja feljelenteni a kuncsaftját?

– tette fel a kérdést Földi.

Az elmúlt húsz évben azon dolgoztunk, hogy végre elismert, nyilvánosan űzhető szakma legyen a mienk, mert ez jelentette számukra a biztonság minimumát. Ez a terv rejtőzködésre kényszeríti a dolgozókat, mert újra attól félnek majd a lányok, hogy a hatóság megalázóan bánik velük egy ilyen szituációban. Svédországban éppen emiatt sok szexmunkás most úgy hirdeti magát, mintha nem ezt a szolgáltatást nyújtaná

– mesélte a nő. Egyszóval, a szabályozás nem biztos, hogy előremutató lenne, de hamarosan kiderül, Brüsszel hogyan vélekedik erről.

Forrás: Blikk.hu
Fotó: Pixabay

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Alapvetően jogértelmezés kérdése

Ha csak fele olyan kreativak lesznek, mint ami derék (i)gazságügyér repedtsarkú Jucusunk, nem lesz bünti

A hírek szerint egy tervezett szerint „a jövőben nem a testüket áruló lányokat büntetnék, hanem azokat, akik fizetnek nekik a szexért”. Nos az erről beszámoló cikkek által sugallt evidens megoldáson – szó sincs sex-ért fizetésért a társaságért fizetnek, a sex csak ráadás – túl ott van a klasszikus vicc segéd-poénja:
Kohn megérkezvén a túlvilágra azt látja, hogy a kajáktól és piáktól roskadozó asztalok mellett ülnek és sóvárognak a páciensek, rákérdez mi van. Mutatják neki a lángoló betűkkel a feliratit: Senki sem nyúlhat a kajájához és az italához! Rávágja: semmi gond, a Kovács megeteti/itatja a Kisst és viszont! =))
Elég a számlát shiftelve fizetni! =))
Giovanni Alba
Ki veszi majd magának a bátorságot, kinek lesz felhatalmazása eldönteni egy nőről és férfiról, akik egy panzióban szobát kérnek két órára, fontos és bizalmas üzleti vagy magánjellegű megbeszélés céljára, mely nem tartozik a nyilvánosságra, hogy itt tiltott, üzletszerű kéjelgés tényállása áll fenn?
A másik egy találóskérdés, éltesebb hölgy, fiatal férfi, vagy éltesebb férfi, fiatal hölgy, vagy közel egykorú külön, vagy egynemű ember tettenérése esetén, melyikük a kuncsaft? (az idősebb férfi, fiatal fiú esete egyértelmű)
Csizmás Kond
ez már egy zöld jelzés a hivatalos utcasarki prostitúció felé...mert ezután bátran kiállhat és akár ott helyben kefélhet is csak a financiális dolgokat kell máshol intézni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.