Az újságnak törölnie kell a A Szabó Tímea nevű organizmus tudományos jellemzése című cikket, és ezen felül sérelemdíjat is fizetnie kell – adta hírül a Telex.hu.

„Az írás még a megszokott fideszes tempóhoz képest is túlment minden korábbi gyűlölködésen" – Szabó Tímea nyert a Magyar Nemzet ellen
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A tavaly áprilisban megjelent cikk írója ellen Szabó Tímea már a megjelenés napján feljelentést tett – akkor még ismeretlen tettes ellen. Azóta a rendőrség kinyomozta, hogy a cikk szerzője Szikszai Péter, a Hír TV és az Echo TV korábbi vezérigazgatója volt – írja a Telex.hu. Így ellene szólt a becsületsértési eljárás.

A Fővárosi Törvényszék 2020 végén első fokon kötelezte a Magyar Nemzetet, hogy 24 órán keresztül jól látható módon tegye közzé az online és a nyomtatott verzióban is, hogy megsértették Szabó személyiségi jogait, továbbá kötelezte az újságot az online cikk végleges eltávolítására. Ezen felül 1,3 millió forint sérelemdíjat is meg kell fizetnie a Mediaworksnek.

A politikus csütörtök esti posztjában számolt be arról, hogy jogerősen is megnyerte a pert Szikszai Péter és a Magyar Nemzet ellen, és azt írja, a bíróság kimondta:

a kormány propagandalapja megsértette az emberi méltósághoz és a jó hírnévhez való jogomat, amikor egy cikkükben ”organizmusnak„ és ”biológiai fegyvernek„ neveztek. A kártérítésen túl a bíróság kötelezte a lapot a cikk végleges online eltávolítására, amire tudomásunk szerint még nem volt példa a rendszerváltás óta

– írja, ahogy azt is, hogy a lap még nem hajtotta végre az ítéletet, és ha ez így marad jövő hétig, végrehajtási eljárást indít. A posztban még hosszan taglalja a cikket:

Az írás még a megszokott fideszes tempóhoz képest is túlment minden korábbi gyűlölködésen: a legsötétebb náci időket idéző anyag volt ez, amelyben a gyáva, álnéven fröcsögő propagandamunkás igyekezett a cikkben minden emberi mivoltomtól megfosztani, és olyan állatokhoz hasonlítani (kullancs, baktérium), amelyeket az 1940-es években Hitler és társai használtak előszeretettel a kiirtandó faj leírására

– írja. A teljes poszt itt látható:

Forrás: Telex.hu
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
A hitlerájban működik a 40es évek kirekesztő mechanizmusa!Ráadásul még jól meg is fizetik a terjesztőit!A mi adó forintjsainkból!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
Tiszteletreméltóak azok az ellenzéki képviselők, akik hallatják a gúzsbakötött nép hangját, amelyekre legtöbbnyire, az ország SS vezetőitől kocsmaszintű válasz érkezik,
.
------ Orbán Viktort kérdezik a Parlamentben az azonnali kérdések és válaszok órájában Jövő TV
www.youtube.com/watch?v=8X4HAWe928U
---------------------------------
.
Elismerés illeti ezt a törékeny asszonykát "is" aki egyenes gerinccel közvetíti a mi, a nép hangját, az orgánumok ahhoz hogy életben tartsák magukat, kénytelenek túlharsogni azt/azokat, akik példaképként nem tudják hol a helyük a pénz, és a hatalom rabságában!
Béla333
"... a kormány tartsa szem előtt: a propagandagyár cikkének jelzői az emberi méltóság sárba tiprásának egyik legszörnyűbb történelmi tragédiájához vezető ideológia jellegzetes elemei. Azt üzeni: az illető nem ember, hanem olyan valaki, akinek a halála kívánatos. Ilyet pedig nem üzenünk egymásnak. Még Orbán Viktor hazugsággyárának berkein belül sem
– írja Szabó."
telex.hu/belfold/2021/06/03/alig-van-olyan-mondata-amely-nem-lenne-jogserto-vegleg-torolnie-kell-a-magyar-nemzetnek-a-szabo-timeat-gyalazo-cikkuket

Igaza van Szabó Tímeának abban, hogy ezek nemcsak maffiaállamot építettek itt ki, hanem félfasisztát is, amelyik roham tempókkal halad a fasiszta állam kialakítása felé.
kereső
@Béla333: Régen mondom- csak ismerni kell hozzá Umberto Eco 9 meghatározását a fasizmusról.
Peller Anikó
Eligazitás volt fidesztrolliában. Tímea egyébként valóban organizmus (és még csinos is) viszont a fidesztrollok csak simán állatok.
balos
A hitlerájban működik a 40es évek kirekesztő mechanizmusa!Ráadásul még jól meg is fizetik a terjesztőit!A mi adó forintjsainkból!
kokopelli
@Peller Anikó:
...,ha "trolliában" elfogynak az érvek,jönnek a degenerált sértegetések! Ott is fejétől bűzlik vágottdisznó!
...ne bántsd az állatokat,mert azok mindent valami logikus céllal tesznek! A fideszgörények parancsra!(:-((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.