Egyértelműen derül ki az összes felmérésből az a tény, hogy a magyarok túlnyomó többsége nem akarja, hogy a kínai Fudan egyetem campust létesítsen Budapesten – fogalmaz pénteki cikkében a Napi.hu.

Hatalmas pofon a kormánynak, a budapestiek 90%-a nem akarja a kínai egyetemet
Kép: Pixabay

A budapestiek döntő többsége nem ért egyet a fővárosban létesítendő kínai egyetem gondolatával

– idézi az Euronews az Opinio Intézet által készített felmérés eredményét.

A férfiak 84, míg a nők 68 százaléka hallott már arról, hogy a kínai Fudan egyetem a magyar fővárosban létesítene campust.

Több mint 90 százalékuk ellenzi azt, hogy a felsőoktatási intézmény létesítésére a magyar kormány 500 milliárdos hitelt tervez felvenni Kínától.

A kutatás alapján nincs jelentős eltérés a Fudan megítélésében a válaszadók végzettsége, neme, illetve életkora alapján.

A két intézmény közti választást felvető kérdésre a kutatás résztvevőinek nagy többsége, 91 százalék válaszolta, hogy a magyar diákokat kiszolgáló intézményt kell előtérbe helyezni a kínai egyetemmel szemben.

Forrás: Napi.hu
Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Szarni az egészre. A lényeg, hogy a fényestekinTETŰ akarja.
A 90% meg kinyalhatja...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
Csaxólok hogy a pohos küldhetné a fattyait Kínába tanulni kár azért nekik ide jönni.
gina
Idézem "Budapest nem képes ellátni a feladatát" rohadék fidesz csőcselék- kormány már 12 éve nem végzi el amit kell,, lásd a nagy népellenes munkájuk aljas gazemberek """Hatalmas pofon a kormánynak, a budapestiek 90%-a nem akarja a kínai egyetemet """ na most mi is van mocskos fidesz piócák ?
csak úgy....
@verőce21: a hülyék is ezen csodálkoznak,hogy miért is állnak fölöslegesen szóba egy begyöpösödött ,csak a fidesz idiótával!:)
gina
@Shikari: De te értelmiség vagy??? hahahhahahah egy szöröstalpú cigány meleg román ... tolvajok birkája, nagy sz@rban vagytok, most a nép itél tolvaj szemetek ti már a kukában vagytok, és elképzelem OV-t hogy remeg ,,ma töredezik a mocskos hatalma hahahhahahah
Yoda69
Jövőre ugyanekkora pofont fog kapni orban a választáson. Utána 20 év var rá, de nem a parlamentben képviselőként, hanem a Csillagban börtöntöltelékként. Ott aztán nem lesz pörkölt zabalás,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.