A virológus az ATV Start műsorában beszélt erről, illetve azt is elmondta, hogy ez egyébként nem tiltott, illetve az orvosi esküből következik – írja a 24.hu.

Rusvai hallott már olyanról, amikor az orvos harmadik oltást adott a páciensének, mert nem volt hatékony a kínai vakcina
Kép: Pixabay

Rusvai szerint a kínai vakcinával oltott 60 év felettieknél minden ötödik embert érint, hogy nem alakult ki kellő immunválasz.

Noha hivatalosan nem tehetik meg az orvosok, azonban Rusvai Miklós hallott már olyan esetről, amikor ellenanyag hiánya miatt az orvos harmadik oltást adott be.

A virológus hangsúlyozta:

amint lehet, be kell adni a harmadik oltást ha a második oltás után négy héttel valakinek nincs antitestes válasza, akkor minél hamarabb kapja a vakcinát, annál jobb.

Hozzátette:

a harmadik oltásnak más típusú vakcinának kell lennie.

De olyan esetről is hallott, hogy egyesek Romániába mennek át harmadik oltásért.

Forrás: 24.hu
Címlapkép: Pixabay

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
...én meg olyat is hallottam, hogy a franc se ellenőrzi a beoltottaknál a kialakult vagy nem kialakult ellenanyag meglétét.
INRI
Én tanultam, hogy oltásoknál nem kell ellenanyagszintet méretni mert pl. Sinopharm esetén nincs is!!! Ott B sejtes, humorális adaptív immunválasz alakul ki és memóriasejtek...amik majd fertőzés esetén kezdenek el speciális antitesteket termelni amiket nem is tudnak jelenleg kimutatni.
silber13
@INRI: Te tanultál???:-)))))))))))))))
Nessy
@INRI: Ezt a "tudást" felejtse el! Illetve saját maga bízhat benne, ez szíve joga.
INRI
Régen 7 kötelező oltás volt ma 11 és másik 11 választható. Kit vittek vissza bármelyik oltás után ellenőrizni az antitestszintjét?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.