Szerbia és Magyarország a legsikeresebb gazdasági és egészségügyi válaszokat adta a koronavírus-járványra, és ennek köszönhetően a két ország gazdasága is erős tudott maradni.

Miközben másodikak vagyunk halálozásban, Szijjártó szerint Magyarország a legsikeresebb válaszokat adta a világjárványra

Ezt hangsúlyozta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Belgrádban a magyar-szerb gazdasági vegyesbizottság ülését követően.

Sem Szerbiában, sem Magyarországon nem tekintettünk sem ideológiai, sem geopolitikai kérdésként a vakcinára, az oltóanyagokra, hanem mindkét országban a szerbek és magyarok a vakcinát annak tekintették, ami, tehát az emberi élet megvédése eszközének

- húzta alá. 

Magyarországot az egy millió főre vetített halálozási adatokban csak Peru előzi meg, ott ez a szám 5,688 nálunk pedig 3,049 halálos áldozatot követelt a járvány.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Nektek Kakadu, nektek sikeres volt, ilyen rövid idő alatt még soha nem loptatok ennyi pénzt. A nyugdíjasok is fogytak szépen. Igaz, szinte mindenkit otthagytatok a szarba, legfeljebb visszafizetendő kölcsönt ajánlgattatok, az uniós ingyenpénzt meg Lölőn keresztül a kicccsaládnak utaltátok mocskos gazemberek. A 30 ezer halott is fergeteges siker bammeg, egyenesen világcsúcs.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
Másodikak majd akkor lehetnénk, efftársak, ha azt egységes ismérvrendszer alapján állapítanák meg! Igaz, efftársilag ez addig is ránk hazudható!
csipetke
A nemzeti kakadu arra is sikeres választ adhatna,(vagy a gazdája),hogy a többezer ember,akiket a háromszoros áron megvett kínaival oltottak,és semmiféle immunválasz nem alakult ki a szervezetükben,azokkal mi lesz?Egyre többen vannak,akik az állam helyett saját pénzükön teszteltetik magukat.Állítólag majd ősszel lesz "állami" tesztelés,csak kis szépséghibája a dolognak,hogy a virológusok szeptember-októberre jósolják a negyedik hullámot.Ezek az emberek tulajdonképp védtelenek a vírus ellen, köszönhetően orbánnak,aki a biztoságos,és hatásos vakcinát lemondta,és megvette ezt a -kínai prof szerint is kevésbé hatékony- vakcinát.
gina
Egyik nagyobb gazember mint a másik elmebetegek gyületkezete, szégyenek vagytok OV is ezt mondta :"Minden életet megmentettünk, amit lehetett, mindenkit meg fogunk gyógyítani, nem omlott össze az egészségügy" - mondta nyomatékkal és tagoltan. ezeket a mocskokat el kell itélni gyilkosságért rosszabbak mint anno hitler,, elég volt ezekből a szemetekből ////
Aki Én
@ómió: Te cseppet sem érzed, hogy mennyire hülyének néznek titeket?
Nem, mi? Ha éreznéd már felháborodtatok volna.
ómió
@Aki Én: Ti, ott az elmeosztály munkásőr tagozatán mindenkit hülyének néztek? Ilyen "vidám hely" a vigyorgótok? Akkor még azt se veszitek észre, hogy hol vagytok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.