Szerbia és Magyarország a legsikeresebb gazdasági és egészségügyi válaszokat adta a koronavírus-járványra, és ennek köszönhetően a két ország gazdasága is erős tudott maradni.

Miközben másodikak vagyunk halálozásban, Szijjártó szerint Magyarország a legsikeresebb válaszokat adta a világjárványra

Ezt hangsúlyozta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Belgrádban a magyar-szerb gazdasági vegyesbizottság ülését követően.

Sem Szerbiában, sem Magyarországon nem tekintettünk sem ideológiai, sem geopolitikai kérdésként a vakcinára, az oltóanyagokra, hanem mindkét országban a szerbek és magyarok a vakcinát annak tekintették, ami, tehát az emberi élet megvédése eszközének

- húzta alá. 

Magyarországot az egy millió főre vetített halálozási adatokban csak Peru előzi meg, ott ez a szám 5,688 nálunk pedig 3,049 halálos áldozatot követelt a járvány.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Nektek Kakadu, nektek sikeres volt, ilyen rövid idő alatt még soha nem loptatok ennyi pénzt. A nyugdíjasok is fogytak szépen. Igaz, szinte mindenkit otthagytatok a szarba, legfeljebb visszafizetendő kölcsönt ajánlgattatok, az uniós ingyenpénzt meg Lölőn keresztül a kicccsaládnak utaltátok mocskos gazemberek. A 30 ezer halott is fergeteges siker bammeg, egyenesen világcsúcs.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gina
Egyik nagyobb gazember mint a másik elmebetegek gyületkezete, szégyenek vagytok OV is ezt mondta :"Minden életet megmentettünk, amit lehetett, mindenkit meg fogunk gyógyítani, nem omlott össze az egészségügy" - mondta nyomatékkal és tagoltan. ezeket a mocskokat el kell itélni gyilkosságért rosszabbak mint anno hitler,, elég volt ezekből a szemetekből ////
Aki Én
@ómió: Te cseppet sem érzed, hogy mennyire hülyének néznek titeket?
Nem, mi? Ha éreznéd már felháborodtatok volna.
Szalay Miklós
A járvány és a hazai politika utóbbi időszakának elemzése:

egyvilag.hu/index.shtml#jarvanypolitika
ómió
@Aki Én: Ti, ott az elmeosztály munkásőr tagozatán mindenkit hülyének néztek? Ilyen "vidám hely" a vigyorgótok? Akkor még azt se veszitek észre, hogy hol vagytok!
sgl
Lantos Gabriella:
Tudatosan vállalja fel Orbán az áldozatokat a vírus elleni háborúban, vagy tudattalanul sodor halálba tízezreket?
Orbán Viktor pávatáncos pályafutása során számtalanszor bebizonyította, hogy kijelentései és cselekedetei teljesen ellentétesek.
Sajnos ez a járványkezelés során minden eddiginél nyilvánvalóbbá vált.
És minden eddiginél fatálisabbá.
..Az Orbán-kormány egy éve kitartóan szabotálja a személyre szabott intézkedéseket.
Nem szeretné, hogy kívülállók óriási számban belelássanak a járványügy boszorkánykonyhájába.
sgl
1 komment máshonnan:
"Ha a világ legrosszabb járványkezelését sem tudja kommunikációs fegyverként használni az ellenzék és leváltani a fideszmaffiózókat, akkor ezt az ellenzéket nem lehet ellenzéknek nevezni, csak egy szarhalomnak."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.