A családjuk köréből veszélyeztetettségük miatt kiemelt gyerekek közül most még többen kerülnek egyházi gondozásba, mivel ezekben a hetekben kerül át a Szeged-Csanádi Egyházmegyéhez a fővárosi Tegyesz nevelőszülői hálózata is. Az átvevő egyházi intézmény szerint a hittel többet tudnak adni, mások viszont értetlenül szemlélik, ahogy az egyházmegye felsőbb kérésre magához veszi a hazai ellátás jelentős részét.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
a szokásos pénzlenyúláson túl, itt egy igazi csöbörből vödörbe dolog körvonalazódik. Ezeket a szerencsétleneket a vakhít erejével dresszirozzák Orbán-hívekké! =))
Pipás
Kell a pedofil papoknak az utánpótlás.
Giovanni Alba
"mások viszont értetlenül szemlélik, ahogy az egyházmegye felsőbb kérésre magához veszi a hazai ellátás jelentős részét."
Nos, itt a gond. Értetlenül szemlélik ahelyett, hogy hangosan tiltakoznának minden fórumon. Pl. ENSZ.
"1. Az Egyezményben részes államok tiszteletben tartják a gyermek jogát a gondolat-, a lelkiismeret- és a vallásszabadságra."
net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=99100064.tv
Ha a gyerek agnosztikus ateistának vallja magát, mit tesznek a papok? Pislognak, mit hal a szatyorban?
magyar1
Amíg a pedofil törvény a papokra nem vonatkozik és nem büntetik szigorúan addig a gyerekek ott sincsenek biztonságban.
Sok szerencsétlen gyereknek dupla szeretet kellene de nem úgy ahogy a tetves pedofilok akarják.
csipetke
Az állam szívesen levakarja magáról az ilyen terheket,épp ezért érthetetlen,hogy Iványi Gábor egyházát,akinek/aminek milliárdokkal tartozik az állam, teljesen ellehetetlenítette orbán,a piti,gyerekes bosszújából. A metodista egyház pont a fogyatékos,vagy nehezen kezelhető gyerekekkel foglalkozik. Egyébként sokszor kiderült már,hogy az egyháznál több pedofil előfordul,mint más intézményeknél.
magyar1
@csipetke: Ezért kellene kigazolni a pedofilokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.