A teljes kormánysajtó "politikai hisztériakeltésnek" nevezte a Fudan elleni tüntetést. Az az érzésem, a gazdáik készülnek meghátrálni. Ezt elmérték. Most azt mondják, kár hisztizni, hiszen semmi sem végleges, a finanszírozásról és a megvalósítás részleteiről csak jövőre lesz végső döntés.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ezzel az ígérettel csak egy gond van! Amit ma Orbán megígér, azt másnap szemrebbenés nélkül letagadja! A fővárosnak és ígért fűt, fát, lombvirágot, aztán az összes szócséplő, Gulyással az élen fapofával letagadja! Mert Orbánban nincs annyi tisztesség, hogy maga mondja ki, miszerint az ígéretei fabatkát sem érnek!
tudode
Tárgyilagosan!
.
2018 óta folyik a susmus a Fudam egyetemmel kapcsolatban, a
.
2018. évi CIX. törvény
a Magyarország és a Kínai Népköztársaság között a Fudan Egyetem magyarországi felsőoktatási tevékenységének támogatásáról szóló Megállapodás kihirdetéséről
--------------------------------
.
Majd közjogilag érvénytelen kormánydöntéssel """" Több mint 800 millióért kaphat campust a kínai Fudan egyetem Budapesten"""
-----------------------------
.
Aztán az még nem derült ki, hogy melyik kormány kezdeményezésére, mindenféle társadalmi egyeztetés nélkül: ----450 milliárdos hitelből építene kínai gigaegyetemet a magyar állam
------------------------------
.
Na! Így működik orbanisztánban az objektív tájékoztatás, azaz a hírfogyasztók hülyének tekintése!
kereső
Egyetlen szavukat sem szabad elhinni, nem szabad bedőlni ennek a hazugságnak- orbánnak vastag az arcbőre, az, hogy schegget csinál a szájából meg sem kottyan neki.(nem először történne ez meg) Hiszen , már megtörtént a megállapodás- a Magyar Közlönyben is megjelent. Arra kellene hajtani az ellenzék pártjainak, a civileknek, hogy orbán legyen az aki felmondja a Kinával kötött megállapodásokat- az egyetemről, a vasútról. Vigye el Ő a balhét- ne sózza ezt az ellenzék kormányának nyakába. És ugyanezt kellene tenni a paksi atomerőmű megállapodással is! De , mindehhez nem "puhapöcs" politizálás kell- simogató tüntetésekkel.Legyen már az ellenzék szavainak súlya!!
kereső
Tudomására kell hozni Kinának, és Putyinnak- hogy nem fizetünk orbán helyett.
Duke Nukem
Nagyon akartam menni, de dolgoztam - az én világomban a munka az első :(
Duke Nukem
Biztos jó volt és teljes öröm. Irigylem őket, amiért ezt megélhették, megtapasztalhatták.
A fasiszta-kommunista hybrid csőcselék meg nem érti, hogy, lehet békésen is tüntetni.
Ez az igazi erő !!!

Pl Gandhi, mekkora erő volt a nyugalmával? Az egész világot befolyásolni tudta nyugodt erőként.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.