Az őszödi beszédről készülő filmben nincsen közpénz, de támogatókra számítanak – mondta el az Indexnek Kálomista Gábor és Helmeczy Dorottya, a Megafilm tulajdonosa és producere, az ELK*RTUK anyagi hátteréről.

Azoknak, akik közpénzekről harsognak, érdemes lenne megérteni végre, hogy mi a törvényes lehetőségekkel élünk. (…) Az NFI nem támogatott minket, és ez az az állami intézmény, ahonnan közpénzeket kapnak a magyar filmek. De tegyük hozzá, hogy arról sem tudok, hogy a jelenlegi kormány közpénzből emberekre lövetett volna. Egy korábbinál viszont igen, és a a gumilövedéket biztos, hogy közpénzből vásárolják. Lehet közpénzekről beszélni, de az azért semmivel össze nem hasonlítható történet, amikor az egy hónapja regnáló miniszterelnök annak a tudásnak a birtokában esküszik fel a magyar Alkotmányra, hogy hazudott

– nyilatkozta az Indexnek adott interjújában Kálomista Gábor, az őszödi beszédről készült ELK*RTUK című filmet gyártó Megafilm ügyvezetője. Ő, és szintén nyilatkozó kolléganője, Helmeczy Dorottya hangsúlyozta, hogy a filmhez kapott filmszakmai adókedvezmény minden Magyarországon készült filmnek jár. Emellett, mint mondják, a film szerintük olyan fontos ügy, hogy ők cégként alaposan a zsebükbe nyúltak azért, hogy a külföldi rendező és operatőr vízióit meg tudják valósítani, a téma pedig olyan, ami mellé lehet támogatókat is találni, akár civil, akár céges oldalról.

Az önrész alapvetően a Megafilm, illetve az idetartozó cégcsoport saját tőkéjéből, a tartalékok mozgósításával, és komoly bankhitelből jött össze. Ehhez jöttek a támogatók.

– mondta el Helmeczy.

Kálomista hozzátette:

Az is idetartozik, hogy amikor mi a pandémia idején forgatni kezdtünk, a szakma jelentős része szinte éhezett. Volt, aki már másfél éve nem jutott munkához. A mi produkciónk indította újra a gépezetet. Ami a pénzeket illeti: Magyarországon minden filmet regisztrálni kell a Nemzeti Filmirodánál. Ott nem elég bejelenteni, hogy mennyibe kerül majd a készülő film, banki igazolásokkal kell igazolni, hogy rendelkezésre állnak a megfelelő források. Tehát általánosságban elmondható, hogy mindig előre kell megfinanszírozni a költségek hetven százalékát, és akkor lehet támogatásért folyamodni, ha az a pénz már benne van a filmben. Azoknak, akik közpénzekről harsognak, érdemes lenne megérteni végre, hogy mi a törvényes lehetőségekkel élünk

Az interjú feszült hangnemről árulkodik, Kálomista részéről a gyurcsányozás sem maradt el.

Lehet közpénzekről beszélni, de az azért semmivel össze nem hasonlítható történet, amikor az egy hónapja regnáló miniszterelnök annak a tudásnak a birtokában esküszik fel a magyar Alkotmányra, hogy hazudott. Az alapállítást nem én teszem, hanem ő maga. Elfogadom az állítását, hogy hazudott és csalással nyert választást. Ha egy sportolót doppingon fognak, évek múlva is elveszik az érmeit, megsemmisítik az eredményeit, mert csalt. Ha valaki csalással szerez közhatalmat, és utána még ki is áll, és közli, hogy te magyar nép, akkora hülye voltál, hogy benyaltad, amit neked hazudtam, az saját demokratikus alapelveit cáfolja. Ráadásul visszanyúl a korábbi történelmi szakasz jól bevált módszeréhez, és rendőrségi eszközöket bevetve idéz elő egy hatalmas bajt – ami által emberek sérülnek, adott esetben halnak meg –, hogy elleplezze a csalását. Ezt én történelmi jelentőségű botránynak tartom. Az pedig felháborító, hogy most azon vitatkozunk, hány rendőr és hány civil sérült meg. Dobrev Klára azt állítja, hogy több volt a rendőri sérült, mint civil. Csakhogy ez teljesen mindegy, mert ha csak egy ember sérült volna meg, egy ember vesztette volna el a fél szemét, akkor is főbenjáró bűn. Ha senki sem sérült volna meg, és nem lett volna tüntetés, akkor is főbenjáró a bűn, amit Gyurcsány Balatonőszödön beismert. Brüsszelben hirdetik a demokráciát, itthon meg lövetnek az emberek közé? Célzott lövéseket adnak le, kardlappal veretik, beviszik a kutyasétáltatót, és megkínozzák, hogy valljon? Innentől fogva engem Gyurcsány Ferenc ne hazudozzon le. Én még nem álltam a nyilvánosság elé azzal, hogy loptam, csaltam, hazudtam, mert nem tettem ilyet. Most azzal vádolnak, hogy közpénzből készítek filmet. Ez nem igaz, bár akár abból is készülhetne, mert ez a téma közügy.

Kálomista Gábor elmondta azt is:

Amikor elolvastam a forgatókönyvet, azt mondtam: Dorottya, ez egy történelmi film lesz. Ezzel egy klasszikusra utaltam, hiszen Gyurcsány Ferenc is azt mondta a beszéde előtt: Klára, ez egy történelmi beszéd lesz!

Ahogy azt korábban megírtuk a 24.hu értesülése nyomán,

Bánovits Vivianne és Mózes András főszereplésével játékfilm készült Elk*rtuk címmel a 2006-os őszödi beszéd nyilvánosságra kerüléséről és az azt követő tüntetéssorozat történetéről. A 800 millióból készített filmet Kálomista Gábor producer cége, a Megafilm jegyzi, már az utómunkája zajlik. Kálomista szerint filmje nem propaganda, sőt független, amihez balról is súgtak.

A filmet egy brit alkotó, Keith English rendezte. Az operatőr a spanyol Josep M. Civit, aki olyan rendezőkkel dolgozott, mint Pedro Almodóvar, vagy Brian de Palma.

A film történetéről ennyit tudunk eddig:

Amikor egy ambiciózus, de elnyomott közvéleménykutató szakember rájön, hogy a főnöke részt vett egy botrányos hangfelvétel kiszivárogtatásában, úgy dönt, fényt derít az igazság részleteire, hogy azzal jobb pozíciót zsarolhasson ki magának. Összeáll újságíró szerelmével, és nyomozni kezd, de mivel hamar konfrontálódik a főnökével, egy nagyhatalmú kör célpontjává válnak.

A filmben Gyurcsány Ferencet Gyurcsány Ferencnek hívják, a többi szereplő politikust is megnevezik. Van, akit teljes nevén, van, akit csak a keresztnevén szólítanak. De állítólag mindenki felismerhető.

Gyurcsány Ferenc egyébként korábban többször is reagált a fimre Facebook-posztokban, az egyikben azt írta, Hugh Grantként szeretné viszontlátni magát a moziban. Egy másikban pedig Orbánnak üzent a krimi kapcsán és közölte:

Én az orbáni korrupcióról is tudnék egy jó filmet csinálni

Azt egyelőre nem tudni, hogy mikor és hol debütál az ELK*RTUK, egyes iparági feltételezések szerint a filmet a 2022-es országgyűlési választás előtt tervezik bemutatni.

Forrás: Index.hu

Címlapkép: Facebook

88 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@Horizont: @Nessy: én egyenesben néztem a HírTV-n, ahogy a TV ostromát is, ez a tróger hazudik! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gazella
Ki ez a kalomista?? Tudd ám hogy pont a zsirhaj adta ki az utasitast a lovesre.
Clavigo
Leszarom a filmet,,az alkotóit,,és főleg a megrendelőt... Oszt jónapot.
Nessy
Ez a jó ember hol a fészkes fenébe volt 2006-ban? Mert hogy nem a fővárosban, és nem ottani, a vandálok tetteit "élvező" lakosoktól tájékozódott az hét szentség! Ennél még az akkori Hír tv is korrektebb felvételeket sugárzott!
RonaGyuri
@Horizont: @Nessy: én egyenesben néztem a HírTV-n, ahogy a TV ostromát is, ez a tróger hazudik! =))
134.bátor
Pedig te hazudsz hombárfejű birka!! Ti támadtátok meg a TV szèkházat,ès az azt vèdő rendőröket. Felejthetetlen kèpsorok voltam,èlőben közvetîtettèk,ahogy a megvadult fidesz csürhe molotov koktèlokat dobál,a szerencsètlen vidèkről fölvezènyelt rendőrökre!! Kockaköveket dobálták rájuk,a pihenős rendőrök reszkettek egy sátorban!! Ne hazudj,kutya!!! Mindenki látta,ahogy a csőcselék lincselni akart!!!
namihami
Hibázott a rendőrség! Igenis, élessel kellett volna a vandál módon felvonuló, mindent összetörő tömeg élén masírozó focihuligánokba belelőni. A többi már simán hazament volna. És nem a rendőröket vitte volna a mentőautó, hanem a pénzért felheccelt fociszurkoló csürhe tagjait. ATv-székház büféje a mai napig tele lenne Túró Rudival.
Aminként a kordonbontás első percében már le kellett volna tartóztatni azt, akinél villáskulcsot találnak. A bűncselekményen rajtakapott képviselőt nem védi a mentelmi jog.
Hibásak voltak az intézkedések. Ha így tett volna a hatalom, akkor nincs körúti felvonulás, nincs Parlament körbesz@rása és elmaradt volna a fideszvezetők mindennapos igehirdetése.
Panaszaikkal pedig mehettek volna a papjaikhoz, akik direktbe vannak bekötve az Istenhez.
Sámannus
A történelem óra vége a csúcsra járatott hazudozós rablás. A zsiványságra fogékony "szurkolók" összecsődítése sokszor lesz még ha jól megfizetik őket.
kulabombaafityiszre
Vajon az is benne lesz a filmben,hogy a kurtalábu kolostormalac akkor még ellenzékiként elmondta az uszító beszédét majd a békés tüntetésről egy pámcélozott autóval elhúzta a belét,vagy amikor a tüntető csürhe vezetői mobilon arról panaszkodnak demeter ervinnek,nem igazán tudják a békésen tüntetőkre ráhúzni a rendőrökket a velük szemben álló csürhével ami aztán később sajnos sikerült.Ki játsza majd azt az ellenzéki fideszes képviselőt aki az éles fegyver használtát javasolta.Az is benne lesz ebben a filmben,miért nem tájékoztatták a fideszes rendezők a békésen tüntetőket merre tudnak elmenni biztonságosan hazfelé.
Bár gondolom ebben a filmben amit egy alkoholista fideszes csicska visz filmre ezek nem lesznek szempontok.
justhpeter
Sajnálom Kálomista Gábort, a jelek szerint nem ért a focihoz, viszont sírig hű a vezéréhez. Megpróbálom elmagyarázni, hogy az, amikor a jobboldali csürhe megrohamozta és kifosztotta a tv-székházat az volt az első félidő, amit szerinte Gyurcsányék végeztek az volt a második félidő. Ha Kálomista Gábort nem vakítaná el a szervilizmusa, az ostromló csürhe elítéléséről szólt volna elsőre. Hitelesebb lett volna.
vacsi
@namihami: Úgy, mint 56-ban tették? És ugyanazok! Ki is Gyurcsány felesége? Most akar miniszterelnök lenni. És a nagypapiról már elfeledkeztek?
csagyi
R.Gy.Úgy rémlik akkoriban volt aki állandóan tele poharat látott és puskapor szagot érzett. Mára elfelejtettem ki is lehetett.
csipetke
Ez a film is csak egy újabb Gyurcsányozás. Azt mutatja,hogy kitől fosik orbán. Valószínűleg még ennyi év elteltével se bírta megemészteni,hogy a nyilvános vitán Gyurcsány földbedöngölte. Azóta nem is igen mer kiállni senkivel. Ez a film,és úgy általában a minden fiszfaszért Gyurcsány a hunyó, háát,ez már nagyon-nagyon gáz,és baromira nem elegáns. Na de volt olyan bármikor is,hogy egy-egy helyzetben orbán elegánsan viselkedett volna? Nem emlékszem rá.
Clavigo
@Shikari: Először kiraboltad a csokiautómatát,,aztán meg végigszartad az Andrássy utat.,,a haverjaiddal együtt..Büszke lehetsz magadra,,drótos tót.
laszlobihari
@vacsi: ha már az ősöknél tartunk, kövér nagyapjáról és az apjáról sem feledkeztünk meg! vagy bármelyik ner lovag és lovagina családi hátteréről sem vagy véresszájú viselt dolgaikról az MSzMP tagjaiként!
Gyurka80
@namihami: Szerinted fegyőrt le kellett volna lőni amikor a rendőrök felé dobta a füstgránátot?
Gyurka80
@Horizont: Az nem égett be neked amikor az egyik ember szemét kilőtték?
Gyurka80
@RonaGyuri: Én is láttam, de azt nem láttuk, hogy a mellékutcában a felkészült rendőrök pihiztek!
Gazella
@Clavigo: 19:27 Elképzeltem ..így ahogy leírtad.. El kapott a röhögés :D
tudode
Saját bizonyítványát állítja ki Kálomosta akkor, amikor a célzott kormányfőt esküszegéssel illeti:
.
Ezzel szemben a regnáló miniszterelnök felesküdött a Magyar Köztársaság Alkotmányára
.
---- Orbán Viktor Miniszterelnöki esküje a Parlamentben - 2010
www.youtube.com/watch?v=gTz-9pVSvqk
----------------------------
..
Első teendője volt az egyeduralkodónak a sarjadzó demokrácia kiherélése,
.
amely Élt: 1989.10.23 12:00:00-tól 2011.12.31 23:59:59-ig..
--------------------------------------
.
Megalkottatta az ereszcsatorna virtuózzal az un. Alaptörvényét sunyi félművelt parasztként 4/5-öd helyett 2/3-al, amely nem több, mint a NER Szevezeti, és Működési szabályzata, amely alkalmazásával
.
-----Magyarországon befejeződött a diktatúra kiépítése - Vörös Imre a Klubrádióban (2020.08.11.)
www.youtube.com/watch?v=Jt6vTh3as5U&t=449s
------------------------
.
Simicska fogalmazta meg azt, hogy mit követett el saját hazája ellen a paraszt bácsi, a NER támogatásával, aki feljött Pestre szerencsét próbálni
.
----- Simicska: Hazaárulók és tolvajok a fideszesek
444.hu/2018/01/23/simicska-hazaarulok-es-tolvajok-a-fideszesek
.
""" Nem foglalkozom pártok felvásárlásával. Életem során egyetlen politikai formációhoz fűzött szorosabb kapcsolat, azt Fidesznek hívják, de 4 éve velük is minden kapcsolatot megszakítottam, amikor világossá vált számomra, hogy egyszerű hazaárulókkal és tolvajokkal van dolgom.
.
Veszprém, 2018.01.23.
.
dr. Simicska Lajos"""
----------------------------
.
Simicska Lajoson túl
.
--- Egy Fidesz-alapító üzent Ádernek: Orbán már egy ön- és közveszélyes elme
alfahir.hu/2021/03/30/kardos_jozsef_ader_janos_fidesz_orban_viktor_jarvanykezeles_level
----------------------------
.
Fel kell kötni a fehérneműljüket azoknak akik egy húron pendülnek a diktáTORRAL, mert repedezik a hallgatás fala!
csagyi
@vacsi: Te bevállaltad a nagypapid minden tettét? Jól vagy? Gondolkozzál mielőtt rád tör az írhatnék.
Gyurka80
@Horizont: A másik oldalt a böszmétől és az azonosító nélküli magyar rendőröktő és talán külföldi rendőröktől kérdezd!
Gyurka80
@tudode: Sok h@lyeséget össze tudsz hordani!
tudode
@Gyurka80: .
Elnézést!
.
A linkek magukról/tól beszélnek!
134.bátor
@RonaGyuri: Ez igaz! Èn is îrtam róla alant.
Gyurka80
@tudode: Csak az nagyon nem mindegy, hogy honnan van a link!
Duke Nukem
Kálomista egy geci.
Érdekes módon én nem ismerek senkit, akinek baja esett volna.
Csak a geciknek esett baja.
Várom a "vetítés" napját, akkor is baja fog esni pár embernek - és ez biztos !!!
Lesz ott minden. Főleg szétfejelés.
Az Uráni filmszínházban lesz?
Már most betáraztam.
Lesz újra 2006 - az igazi, Orbán ellenes !!!
A kurva anyátok, ti hazug tolva gecik!
Szétbaszod az országom te hybrid kommunista-náci geci?
Akkor szétbaszom én is a te világod!
Erre készülj - nem lesz békéd soha!
tudode
@Gyurka80: .
Egyszerű! Nyissa ki!
.
Pl. A kegyvesztett pénztárnok videón
.
---- A TELEFONNÁL Simicska Lajos. Teljes interjú.
www.youtube.com/watch?v=meulv9I6-5g
.
Tessék tájékozódni, megbizonyosodni arról, ami volt, lett, és előreláhatólag lesz!
Duke Nukem
"megkínozzák, hogy valljon?"

Te hazudsz Kálomista. Bántani foglak a "vetítés" első napján.
Budaházy egy terrorista. és még mindig nincs elásva. Egy terroristának nincsenek jogai.
Arról is forgatsz filmet - a kurva anyád !?
csak úgy....
hetek-hónapok óta se soros se migráncs? ez veszélyes!
Duke Nukem
Ja és nem, Gyurcsány hazudozik le téged, hanem én - állampolgári jogon !!!
Én éltem, megéltem 2006-ot - ÉN HAZUDOZLAK LE TÉGED A KURVA ANYÁD!
Duke Nukem
Elkaplak az első "vetítési" napon.
Félsz?
Jó!
Rettegsz?
Még jobb!
Sámannus
Mindenki tudja, hogy műbalhévolt, és a pohos ekkor ment a kancellár asszonyság után a klotyóra sündörögni támogatásért.
Le volt ez játszva egy félévvel korábban, csak színjáték volt, és puccskísérlet.
Duke Nukem
Kálomista egy szöges léccel verlek agyon - az lesz a TE napod, a kurva anyád !!!

Terrobolygó - ez egy hülye film cím, de valós probléma.
(terrorizálsz engem, Kálomista, ezért bántani foglak - a kurva anyád!)
Duke Nukem
KÁLOMISTA AZ IGAZI TERRORISTA - A KURVA ANYÁD!
Gyurka80
@Duke Nukem: Már elindult érted a dilikommandó!
solidedge
Orbán által felhergelt csőcselék szétverte a TV székházat, utcai csatában megsebesített 400 rendőrt, autókat gyújtottak fel, a mögöttük vonuló tömeg pedig ezeknek drukkolt. Úgy, hogy Orbán csak ne hazudjon nekem!
Gyurka80
@solidedge: Böszmeferi hazudik neked! A szomszéd utcából miért nem segítettek a rendőrök?
Duke Nukem
@Gyurka80: ...Már korábban is elindultak, értem de kijátszottam őket - te geci!
Milyen, amkor Isten megvéd?
Hát ilyen !!!

Én jó vagyok, ezért Isten mindentől megvéd.
Hiszel Istenben, Gyurka80?
terlasz
Ilyen apropóból Orbán igazmondásairól is csinálhatna egy ütős filmet. Igaz, ehhez nehéz lenne összekapirgálnia az anyagot.
lusta
Apró kérdés. Milyen szakma támogatást kaptak? Ha ez a négybetűs fej azt mondja, hogy ˝ Célzott lövéseket adnak le...˝, holott ezek a fegyverek sok mindenre alkalmasak, de célzott lövések leadására nem.
Ennyit a szakmaiságról és a hitelességről.
division
@Duke Nukem: Kényelmes otthon a foteled, ahonnan nagy magányodban hetente új névvel ötlöd ki ezeket az egy elmeháborodottnak is becsületére váló marhaságaidat? :-)
Pipás
@Gyurka80: Miért hazudozol itt összevissza? Olyan vagy, mint a fideSS.
Néro
Gabika jó a cím az előzetes alapján elkurtátok az biztos. Nem kicsit , nagyon. De egy valamire jó lesz emléket állít annak hogy kell Fideszként békésen tüntetve felgyújtani egy várost.
balos
A kálomista pedig jól teszi,ha fejét kiemeli a turulszarból és körül néz a világban!Nem a horti,hanem a gecije van már a "naszád" kerekénél,hogy mélyebb szintre nyomja,mint nagy elődje az országot!
Nessy
@division: Nekem is ez a sok név változtatás jutott eszembe. Viszont a szövege a régi. Hiába, a stílus az ember!
Duke Nukem
Kálvinista, célzottan úgy pofán baszlak, hogy a fal adja a másikat.
Duke Nukem
Lopják a pénzünket, te meg röhigcsélsz?
Beteg vagy, te állat!?

(igen, mert nem mindegy hogy a felkiáltójel van elől vagy a kérdőjel - más a szerepük, a jelentésük)
Gyurka80
@Pipás: A libsik nem hazudnak, ja DE! Hazudtunk reggel délben... Elfelejtetted?!
Peller Anikó
@Ghurka80: hülye vagy hozzá, még a fideszre is szégyent hozol baromarc.
Duke Nukem
@Gyurka80: Hozzám szólj, kiscsíra. Nem mersz, mert tudod, hogy egyből leoltalak?
Duke Nukem
@Gyurka80: Még virtuálisan is gyáva vagy
Nyírfa
@sgl: ma, 6.54

Pontosan ezt várom. Hogy előálljon olyan ütőkártyákkal, amelyek elhallgattatják orbánt és tettestársait, de még a szavazóikat is.
Szeretném, ha a magyar és a világsajtó ezektől az információktól bolydulna fel, és orbánt a köreivel olyan mélységbe rántaná, ahonnan már nincs felállás.
Gyurka80
@Duke Nukem: Bolond gyerek vagy, visznek a diliházba!
Emmersson71
Emlékezzünk Nyitray Andrásra (Fideszes képviselő volt), aki a tömegbe lövetett volna és ezt volt pofája számon kérni az MSZP döntéshozóin!

hvg.hu/napi_merites/20110224_2006_os_zavargasok_fidesz_tomeg_eles_fegy
TollerBela
Volt egy vizsgálat. Vannak domkumentumok. Erre az az elvakult pártkatona előjön soha nem bizonyított baromágokkal. Szóbeszéddel. Halottakkal, kardlappal hülyére vert emberekről, egy nemzet összes sérelmével. A politikusok hazudnak - most ezen van kiakadva ez a szarházi ? Melyik hazudik többet, nagyobban ? Mi vezérli az egyiket és mi a másikat ? Csak egy mindenttudó van, ez a kálomista nevű aljadék ...Szarkeverő, már vagy egy évtizede.
Duke Nukem
@Gyurka80: Már volta a diliházban és jó volt, húlyegyerek!
Duke Nukem
@Gyurka80: Volt ott egy három diplomás is, aki fel-alá nyargalászott a folyosón, de a hajléktalannal sakkoztam jókat.

(Száll a kakukk fészkére)
Duke Nukem
@Gyurka80: Fölöttünk volt a keménymag. Tömör vasajtóval lezárva. De a hangok, amik leszűrődtek onnan...
Azóta is hallom a hangokat.
Duke Nukem
hangorkán - ezt csak azért írtam le, mert még soha életembe nem írtam le
Gyurka80
@TollerBela: Arra s@ggnyaló göncöljelentés hazugságra gondolsz?
FLETÓ
@Gyurka80: @sgl lebukott! Ő egyben: @T-Boy, @1984, @MZper X, @lemming, @Duke Nukem
Duke Nukem
@FLETÓ: Na ez végre egy jó kérdés.
Vagy "Te"
FLETÓ
@Duke Nukem: @Duke Nukem lebukott! Ő egyben: @T-Boy, @1984, @MZper X, @lemming, @sgl ...
FLETÓ
@Duke Nukem lebukott! Ő egyben: @T-Boy, @1984, @MZper X, @lemming, @sgl ...
FLETÓ
@Duke Nukem lebukott! Ő egyben: @T-Boy, @1984, @MZper X, @lemming, @sgl ...
namihami
@vacsi: 19.11: Fordítva ülsz a bilin. '56-ban ugyanis valóban békés volt a tüntetés. Ellentétben ezekkel, ahol a ""békés tömeg"" Tv-székházat, Túró Rudi pultokat vert széjjel. Csak előtte volt némi fideszes telefonálgatással egybekötött iránymutatás, aminek hatására az addig békésen parkoló autók (persze az esemény hőfokára való tekintettel) hirtelen felgyújtották magukat. Aztán a kövek, a Kresztáblák és egyéb apróságok, szintén önként s dalolva elkezdtek a rendőrök felé repülni. Némi csetepaté, kapu betörése és végül a Túró Rudik ledobták a vörös jelmezüket és átálltak a szabadságharcosok oldalára.
Nem is szólva a Parlament körüli, piknikezéssel egybekötött nyilvános illemhely-felavatási ünnepségről. Melyet a fideszvezetők még a nap mint nap elmondott avatóbeszédeikkel is tarkítottak. A Parlament környéke akkor kapta a szépencsengő ""Körülsz@ros"" nevet. Szerencsére, a Kossuth aztán megmaradt.
Arról a körúton történő kisebb sétáról már csak úgy slágvortban kéne szólni, aminek a villamosmegállókba és az utcára kihelyezett narancsszinű szemetesek felgyújtása adta az est fényét. A narancs szín persze csupán tévedés volt, az alkonyi pír vörösre festette és a lángok is vöröses árnyalatot adtak hozzá.
Így, pár szóban a békés hungarista tüntetőinkről.
Duke Nukem
Hogy hozzuk ki FLETÓT az őrületéből?
Igen, lebuktam, elismerem !!!
Egy állat vagyok - de csak néha.

Lenyugodnál FLETÓ a saját és a mi érdekünkben?
Nem lesz többé 30 lájk, ha hülye maradsz!
vacsi
@namihami: Akkor elmondanám: én már éltem 56-ban, igaz, csak 4 éves voltam, De ma is emlékszem a szüleim, nagyszüleim rémületére, amikor a "békés" tüntetők belelőttek - na, nem a katonákba, hanem a bolt előtt sorban álló asszonyokba, gyerekekbe. Tudok a kisvárosban, ahol éltünk, olyan asszonyról, akinek a karjában találták el a néhány hónapos gyerekét. Egy másik ismerősünk 17 éves fia meg kiszaladt a kapu elé, kíváncsiskodni. Megölték, szintén a "békés tüntetők". Azután persze, jött a megtorlás - az is szörnyű volt! Biztos, hogy ezt akarjuk?!
Gyurka80
@csipetke: "Gyurcsány földbedöngölte". Inkább összevissza hazudozott vizitdíjról , meg igaztalan vádakról, utána meg azt csinálta.Na ilyen pofátlan hazudozóval NEM is kell kiállni vitára, mert a csillagot lehazudja az égről.
Gyurka80
@Horizont: Ha a te szemedet lőtték volna ki akkor nem ugatnál?
Gyurka80
@Gazella: Ki adta ki a lövésre? Neked elmentek otthonról.Na ezért kell ilyen film, hogy lássák az igazságot!
Gyurka80
@tudode: Ideidézed a sértődött simicska mit mondott 2017-ben, hogy a jobbik nyeri a választást, te nem vagy normális! Hát ez nem jött be!Látja, hogy egy-két ember gyurcsányi segítségével juthat be ezért üvöltözik jakab a parlamentben, én kivágnám mint macskát sz@rni/
tudode
@Gyurka80: .
Az a lényeg, hogy Ön normális!
.
Különben nem őriztünk együtt libát!
csak úgy....
@Gyurka80: termékeny vagy! kár ,hogy egy csöpp eszed sincs..
Gyurka80
@tudode: Igen jól mondod én normális vagyok veled szemben!
tudode
@Gyurka80: .
Na!
.
És mi jár annak akinek igaza van?
.
A be nem álló szája!!!
.
Befejeztük a baromkodást!
Duke Nukem
Hazudsz Kálomista!
Szétfejellek Kálomista!
A törvényesen megválasztott kormányt megdönteni akaró TERRORISTÁK ellen léptek fel a rendőrök a törvény teljes szigorával!
Duke Nukem
Az első vetítési napon olyat kapsz, hogy lefosod a bokádat!
Világhír lesz, ahogy szétbaszom a náci terroristák fejét - a kurva anyád!
Az a nap örökre beivódik a magyar történelmébe!
Duke Nukem
Mindig szerettem volna történelmet írni.
Kálomista tette ezt lehetővé a számomra.
Történelmet írok Kálomista hazug shit filmjének első vetítési napján.
Senki nem ismert eddig, de akkor az egész világ meg fog ismerni.
Duke Nukem vagyok és bántani foglak, ha úgy alakul.

(Duke Nukem a disznók ellen harcolt - ez meg van darabra?)
kulabombaafityiszre
@Shikari: június 6., 19:01
Te kondázol?Egymagad egy komplett birkamenet vagy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok