Magyar viszonylatban szokatlannak számít a dolog. 

A Bors cikke szerint maga a bíróság fog VV Fanni holttestének nyomába eredni, ugyanis autókonvojjal fogják végigjárni a vádlott autójából kinyert GPS-adatok alapján azt az útvonalat, amit a vádlott járt be. A feltételezett helyszíneken való átutazás a cikk szerint legalább két napot fog igénybe venni.

Két napon át fogja követni VV Fanni utolsó útját a bíróság

A rendőrség által közreadott kép Novozánszki Fanniról az eltűnése után

Fotó: police.hu/BRFK

Dr. Lichy József, a ValóVilág egykori játékosának családját képviselő ügyvéd szerint ez igen ritka és speciális eset. 

Fanni lakásától indulunk, természetesen a vád és a védelem is jelen lesz, majd Budapestet elhagyva, a pontos GPS-adatokat követve, elmegyünk Siófokra, ahol megállt B. László, majd tovább követjük az útját Dunaújvárosba. Onnan Szalkszentmártonba megyünk, a stéghez

– mondta el a lapnak. Hozzátette, a törvényszék minden lehetőséget megragad, hogy közelebb kerülhessenek a megoldáshoz, és a bírónő saját maga akarja látni, hogy milyen utat járt be az eltűnt és valószínűleg elhunyt egykori villalakó.

Az ügyvéd szerint legkésőbb ősszel ítéletet kell hirdetni az ügyben, amelynek két végeredménye lehet: vagy ártatalannak nyilvánítják a vádlottat, vagy pedig életfogytig a rácsok mögött marad. Az első verziónak sok esélyét nem látja, és az is súlyosító körülmény szerinte, hogy a vádlott meg sem próbálta feltárni a holttest hollétét, hogy esélyt adjon a Novozánszki-családnak lányuk eltemetésére.

A lapnak megszólalt dr. Brodmann Péter, a vádlott korábbi védője is, aki szerint még tavaly novemberben ők indítványozták, hogy járják végig a helyszíneket. Úgy vélekedett, amíg nincs meg a holttest, addig B. Lászlót nem ítélhetik el emberölésért, csak személyi szabadság megsértéséért.

Forrás: borsonline.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Hát, ez bizony elég sok közpánzt felemésztő ribi. És még az se bizonyosodott be, hogy halott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.