A kínai nagykövetség sajtószóvivőjét sokkolta Karácsony Gergely szombati, a Fudan Egyetem elleni tüntetésen elmondott beszéde, amire a követség hivatalos Facebook-oldalán így reagált: „Fényes nappal nem illik kritizálni egy másik ország belügyeit”. A főpolgármester válaszolt...

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Duke Nukem
A zombi Duke Nukem kedvenc zombis filmje. Warm Bodies (2013) )
Duke Nukem
(a zombi Duke Nukem szeret beszélgetni a barátaival: www.youtube.com/watch?v=ApK9RE8KBLA

Sok barátja van.
Sok mondanivalója van.)
Nessy
Már megszokhatta volna a kínai nagykövet, ha ennyi éve itt él, hogy pártunknak és kormányunknak, elsősorban külügyérünknek, napi tevékenysége más országok belügyeibe beleszólni! El lehet mesélni, hogy milyen emberségesek, demokratikusak,stb. de a valóság ott is más! Talán, ha figyelt, akkor észrevehette volna, hogy nem ezekről volt szó! Hanem egy előnytelen hitelszerződésről, a Fudan egyetem egyre nagyobb területfoglalásáról, a magyar diákvárosról!
Néro
@csak úgy...: Majd berendelik Fitymák az Andrássyn az alagsorba terror házába. Náluk a kulcsa meg illik is hozzájuk.
Nyírfa
Szóval, a kínai nagykövet rendreutasította a főpolgármesterünket és Budapest polgárait: hogyan is képzeljük, hogy nem Kínát akarjuk szolgálni, hanem a hazánkat.
Mosolyognék, ha nem tartanám vérlázítónak a kínai vezetés pimaszságát, felháborítónak az autokráciáját, a más , azaz haladó gondolkodásúak üldözését, eltiprását.
Ha már a nagykövet úgy érzi, tanácsokat adhat Magyarországon a magyar főváros vezetőjének, közlöm vele, hogy nem otthon van, és fellépésével csak még nagyobb ellenszenvet kelt az országa vezetése iránt.
Mint magyar állampolgár nem tanácsolom, hanem egyértelműsítem: El a kezekkel a hazámtól!
Emmersson71
„fényes nappal nem illik kritizálni egy másik ország belügyeit”

A sötétben bujkálók ti vagytok, vágott szemű kommunista férgek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.