A nyereség a 295-szörösére emelkedett.

Hatalmasat nőtt, majdnem egymilliárdot kaszált Sarka Kata férjének cége

Fotó: MTI/Mohai Balázs

1 milliárd 622 millió forintos nettó értékesítés mellett 927 millió forintos adózott eredménnyel zárta 2020-at a Femcafét kiadó Netrise Hungary Kft. A cég 2017 nyarán lett az utóbbi időben leginkább az egykori Rogán-házaspár – Rogán Antal és Rogán-Gaál Cecília – környékén emlegetett, illetve a miniszter volt feleségével jelenleg is üzlettársi kapcsolatban álló Sarka Kata férjeként is ismert Bessenyei Istváné.

Bessenyei érkezése szinte csodát tett a Femcaféval: a 2017-es 212,7 millió forintos bevétel 2018-ra 1 milliárd 492 millióra ugrott, a nyereség 295-szörösére, 768,4 millió forintra nőtt – írja a 24.hu.

Bessenyei a 2018-as év után 724,2 millió forintos osztalékot hagyott jóvá magának, majd egy évvel később a nagy menetelés folytatódott, ekkor az osztalék meghaladta 870 millió forintot. A koronavírus éve 2019-hez képest minimális csökkentést hozott a nettó értékesítésben, de a cég adózott eredménye még meg is ugrott: a Netrise Hungary Kft. forgalmának 57,1 százalékát könyvelhette el adózott eredményként, ez igazi bravúr, pedig magasan volt a léc, hiszen 2019-ben ez az arány 52,4 százalék volt.

Forrás: 24.hu

Címlapkép: MTI/Mohai Balázs

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

NKF
Most akkor a Repedtsarkú Kata panaszkodik vagy dicsekszik?Miért nem vetődött a Lölőre?
Több lett volna bevétel,milliárdokban.
namihami
Drága punci. A vevő se a munkanélküliek népes csapatából fog jönni.
Málna
@Horizont: "Nem véletlen, hogy mindegyik a futásba menekül, nyomatják az instán." Hogy milyen butaságokat hoz ki az emberből az irigység...:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.