Pedagógusnap alkalmából vette elő a régi képet. 

Régi tablóképével üzent Jakab Péter a pedagógusoknak

Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezetője felszólal napirend előtt az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. május 25-én. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A tanítás kedvéért költöztt Miskolcról Budapestre, visszatérve a szülővárosába hátrányos helyzetű és roma fiatalokat oktatott. – írja a Facebookon.

Pályakezdő éveimet a Budai Középiskolában töltöttem (a fotó itt készült 2006-ban, amikor is először kerülhettem fel egy tablóra tanárként – nagyon büszke voltam) Elit iskola tehetséges tanulókkal. Imádtam őket tanítani. Aztán visszaköltöztem Miskolcra, és jött az Eötvös Szakközép kollégiuma, ahol nevelőtanárként lehettem részese nehéz sorsú diákok mindennapjainak. Szerettem őket. Végül a politika előtt megérkeztem a Kalyi Jag Roma Nemzetiségi Szakiskolába. A legkeményebb hely. Tanítani nem sok esély volt. Embert faragni, igen. Élveztem minden percét. És magam is ott tanultam a legtöbbet.

Forrás: Facebook

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@ómió: aki ennyit pofázik bután és fölöslegesen,annak kihül a pocija! :) efftársilag
csak úgy....
@Csizmás Kond: a bölcs macska !:) állítólag a németh sziszi,tudod a pacalos.. ,az szintén zenész, ill. tanár és nézz körül a fideszes sorokban,hogy ott hány pedagógus (neked tanár) terpeszkedik..
Namely
@csak úgy...: Hát persze, neked nem "köll" :D ahogyan a bukottak az iskolában, magyarázod a bizonyítványt, hogy ne tűnjön fel mindenkinek, hogy 1 összetett mondat meghaladja a képességeidet. :D
Hogy nem érted ami írok, egyértelmű. Hogy neked bonyolult, ami hosszabb, mint egy tőmondat, a napnál is világosabb. Hogy te vagy az átlagszavazó, sajnos nyilvánvaló. Hogy Jakab ezért tetszik neked, ahhoz kétség sem férhet. Hogy mindezekért nem képes egy olyan politikai erő hatalomra jutni, amely méltó az ország vezetésére, szomorú tény. Ezért kerüli Bokros vagy Schiffer a politikát, és ezért szerepelt pl Puzsér úgy, ahogy.
Túl intelligensek voltak neked és a hozzád hasonló 95%-nak.
ómió
@csak úgy...: Ne mondd! És - efftársilag - már ki is hült a pocid?
teuton57
@ómió: Segitek neked, mert nem tudsz olvasni: Ki is volt munkasör? Bencsik, az antidemokrata!!!
ómió
@teuton57: Magadnak segíts és ne a történelemben élj! Ma, szabadon, ki a bolsi - veled együtt!!? Meglátod, ha felnézel, kikkel zenged együtt az Internacionálétokat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.