Hangosan mulatozó tömeg miatt hívták segítségül Jászapátiban a körzet fideszes országgyűlési képviselőjét, Pócs Jánost – tudta meg a Telex.

Fideszes képviselőt is fenyegettek egy verekedés után Jászapátiban

Mivel az egyik szomszédot megverték Pócs fokozott rendőri intézkedést kért. A képviselő szerint a zenész, akit tudomása szerint a rendőrök elvittek, meg is fenyegette őt.

Pócs János Facebook-posztjában azt írja a keménykedőnek:

A fenyegető üzeneted megkaptam. Várlak, de várnak még rád máshol is!

Pócs János a Telexnek azt mondta, a zenész és családja nagyszabású bulit rendezett Jászapátiban, mert az egyik gyerek elsőáldozását ünnepelték. Pócs szerint mintegy kétszáz vendég volt a buliban, „az ország minden pontjáról érkeztek a emberek, lakodalom méretű bulit csaptak”. Még az esti órákban is tombolt a zene, így az egyik szomszéd kérte, hogy vegyék lejjebb a hangerőt. Ezután Pócs szerint a buli résztvevői utánamentek a reklamáló szomszédnak, és a házában vagy az udvarán meg is verték. Pócs azt mondta,

súlyosabb, nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett a szomszéd, akit mentő vitt el a helyszínről.

A szomszédok Pócsot is segítségül hívták, aki ki is ment a helyszínre, és ő is szólt a rendőrségnek, fokozottabb intézkedést kért. „Ha valaki a segítségemet kéri, akkor az a dolgom, hogy odamenjek, és segítsek” – mondta a Telexnek a képviselő, aki korábban Jászapáti polgármestere is volt. 

Először csak egy kisebb rendőri egység érkezett, aztán később még több, 60-80 rendőr jött a helyszínre. Pócs arról is beszélt, hogy egy „hírhedt” helyi csapatról van szó, évekre nyúlik vissza a konfliktus a helyiek és a társaság között.

A Jászberényi Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettesek ellen.

Forrás: telex.hu

Fotó: Facebook/Pócs János

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

NKF
Tisztelt telex.hu azt nem lehet megjegyezni,hogy a zajos társaság tagjai nem az idén barnultak le?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
@Shikari: @Shikari: Mivel hülye vagy,,,,szerintem nem kár érted...
Pálinkás Pál
@csak úgy...: kuruc.info/r/2/229463/ itt vannak a "jászok "...koszos cigány mind...nem lenne helyük a földön...aki ezt a parazita hordát pátyolgatja, azt pártállásra függetlenül gyűlölöm...
Duke Nukem
Nem akarok megsérteni senkit, de nem értem, hogy miért élnek emberek Jászpátiban.
Van ott hegy vagy tó, vagy nevezetesség, vagy kilátó a buszmegállóban?
Mi van Jászapátiban, amiért érdemes ott élni?
Nem értem...
Duke Nukem
Jászapátiban élni és meghalni - ez minden álma egy óvodásnak.
Tűzoltó leszek és katona, vadakat terelő juhász - Jászapátiban
Most apátiába estem...
De tényleg!
Eladott Ország
Pócs elvtárs büszkén osztogatta az Ő volt a soros felirattal ellátott disznóhullát...
cdn.shortpixel.ai/client/to_webp,q_lossy,ret_img,w_494/https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/12/pocs2.jpg
Mészáros Lőrinc úrhoz hasonlóan ő is víz- és gázszerelő szakmunkás végzettséggel rendelkezik – mégis immár a Jászság országgyűlési képviselőjeként tevékenykedhet a közjóért a fidesz színeiben. Ő mondta azt, hogy Krisztus is jászsági volt, mert jászolban született. Pócs János, a fideszes társadalom tükörképe.
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--1TJcanxX--/c_limit,w_1160/7HksKzxeJCMEI8C6s.jpeg
Ő régebben, még Jászapáti polgármestereként kazánba zárt egy roma származású embert, aki – elmondása szerint – neki mellesleg jó barátja és nagy cimborája volt. Mindezt állítólag nem rasszista indíttatásból, csupán viccképpen, amolyan heccből, poénból tette. Az esetet aztán videóra vette, amit a helybeliek közül sokaknak megmutatott, s akik azt látták, bizony derültek is rajta rendesen. A kazánba zárt roma ember könyörgése hiteles, jó színészi alakítás volt. A Pócs-ügyön elmélázva a náci Josef Mengele doktor rémtettei jutottak eszembe. Mielőtt gyilkolt, ő is mosolygott és viccelődött az áldozataival, akik között gyermek és állapotos anya is volt…

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.