A kormánypárti főszerkesztő úgy látja, a pápa keresztényellenes magatartást tanúsít.

A Hír TV Sajtóklub című műsorában nyilatkozott meg Bencsik András, a kormánypárti Demokrata című lap főszerkesztője a pápalátogatás kapcsán – írja a Népszava

Bencsik András szerint Ferenc pápa meg akarta alázni Magyarországot

Fotó: wikipedia CC BY-SA 3.0/Derzsi Elekes Andor

A lap szerint Bencsik azon fakadt ki, hogy a tervek szerint szeptemberben Ferenc pápa csak három órára látogat el Budapestre, és nem akar találkozni sem Áder János köztársasági elnökkel, sem pedig Orbán Viktor miniszterelnökkel (lengyel lapok szerint azért, mert nem ért egyet a kormány menekültpolitikájával).

Bencsik szerint Ferenc pápa meg akarta alázni Magyarországot azzal, hogy csak három órás tartózkodást tervez az országban. 

Ferenc pápa meg akarta alázni Magyarországot azzal, hogy csak három órás tartózkodást tervez hazánkban – mondta Bencsik András, a fideszes kötődésű Demokrata főszerkesztője. Azt is elmondta, hogy Ferenc pápa úgy véli, Orbán Viktor és Áder János hibát követett el azzal, hogy nem ereszti be a muszlim embertömegeket, de ez az ő szuverén döntése.

Ferenc pápa keresztényellenes magatartást tanúsít, amivel rendkívül súlyos kárt okoz a keresztény világnak

- mondta el a műsorban Bencsik András, aki imádkozik azért, hogy az "eredeti pápa" (XVI Benedekre gondolt) próbálja valahogy megvilágosítani Ferencet arról, hogy mi az ő felelőssége és kötelessége.

A műsorban a pápát korábban demens vénembernek nevező Bayer Zsolt szokatlanul visszafogott volt a cikk szerint.

Forrás: nepszava.hu

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Ferenc pápa megtiszteli Magyarországot a látogatásával. A kolostorfoglaló malaccal és a nemzeth főhorgászával nem kíván találkozni...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
@jesz: még a főnevet sem nyögte ki a szerencsétlen ! (a névelőt nem kérdem)... (;-))
ómió
Ehelyett csak önmagát sikerül neki?
134.bátor
@durbincs: te miről hadoválsz,te idióta! Utána olvastál egyszer is miket fosol ide?? Fordîtógèp nem működik,bocskoros román?? Idióta fasz
amaramaistanna
Bencsik befoghatná a lepénylesőjét. Nem felejtettük el , hogy milyen ocsmányságokkal illette a szentatyát, nem egyszer. Nem Orbán és a Fidesz körül forog a világ. Minket keresztényeket megtisztel azzal, hogy részt vesz a misén, az álkeresztény maffiózókkal nincs semmi dolga.
csagyi
@Macskaszem: 7:56 Talán Ferenc pápa fülébe juthatott az is,hogy a kegyencek milyen szép,kerek mondatokkal nyilatkoztak korábban róla.A legkedvesesebb szavak elmeroggyant,szenilis,bunkó,stb.-k voltak.Újságban,TV-ben is nagyon kedvesen beszéltek róla.Van aki emberből van és nem is felejt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.