A kormánypárti főszerkesztő úgy látja, a pápa keresztényellenes magatartást tanúsít.

A Hír TV Sajtóklub című műsorában nyilatkozott meg Bencsik András, a kormánypárti Demokrata című lap főszerkesztője a pápalátogatás kapcsán – írja a Népszava

Bencsik András szerint Ferenc pápa meg akarta alázni Magyarországot

Fotó: wikipedia CC BY-SA 3.0/Derzsi Elekes Andor

A lap szerint Bencsik azon fakadt ki, hogy a tervek szerint szeptemberben Ferenc pápa csak három órára látogat el Budapestre, és nem akar találkozni sem Áder János köztársasági elnökkel, sem pedig Orbán Viktor miniszterelnökkel (lengyel lapok szerint azért, mert nem ért egyet a kormány menekültpolitikájával).

Bencsik szerint Ferenc pápa meg akarta alázni Magyarországot azzal, hogy csak három órás tartózkodást tervez az országban. 

Ferenc pápa meg akarta alázni Magyarországot azzal, hogy csak három órás tartózkodást tervez hazánkban – mondta Bencsik András, a fideszes kötődésű Demokrata főszerkesztője. Azt is elmondta, hogy Ferenc pápa úgy véli, Orbán Viktor és Áder János hibát követett el azzal, hogy nem ereszti be a muszlim embertömegeket, de ez az ő szuverén döntése.

Ferenc pápa keresztényellenes magatartást tanúsít, amivel rendkívül súlyos kárt okoz a keresztény világnak

- mondta el a műsorban Bencsik András, aki imádkozik azért, hogy az "eredeti pápa" (XVI Benedekre gondolt) próbálja valahogy megvilágosítani Ferencet arról, hogy mi az ő felelőssége és kötelessége.

A műsorban a pápát korábban demens vénembernek nevező Bayer Zsolt szokatlanul visszafogott volt a cikk szerint.

Forrás: nepszava.hu

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Ferenc pápa megtiszteli Magyarországot a látogatásával. A kolostorfoglaló malaccal és a nemzeth főhorgászával nem kíván találkozni...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
Ferenc pápa megtiszteli Magyarországot a látogatásával. A kolostorfoglaló malaccal és a nemzeth főhorgászával nem kíván találkozni...
Gazella
Tiszta rákosi-szálasi-zsírháji pfuj gondolatok jönnek ki ebből az eszetlen iszákos öregből...
Nyírfa
Szóval, a pápa keresztényellenes...:DDD
Szegény Bencsik olajat öntött a tűzre, de nem hiszem, hogy ezt valaha is felfogja.:D
TollerBela
Ez az alkoholista farok nem éri fel ésszel, hogy a szolgálatot ellátja a pápa, csak nem jópofizik az olyan brigantikkal, mint a magyar kormány ! Bencsik az hiszi magáról, hogy ő a magyar nép ...csak bele kellene néznie a tükörbe ...
134.bátor
Nincs olyan nap, hogy valami ègbekiáltó , undorîtó vèlemènyt ne nyilvánîtana egy- egy ilyen szardarab!! Az ember egèsz napját elrontja!
Macskaszem
A pápa igaz keresztényekkel akar találkozni, gazember nácikeresztényekre nem kíváncsi, ami teljesen érthető. Tömjén Zsóti, meg az orbáncsicska Erdős P hiába ment a Vatikánba kuncsorogni, a Pápának van gerince, fasiszta, tolvaj, hazug gecikkel nem barátkozik. Ennyike.
Ezért aztán folytatódik a pápa ekézése. Csak szólok, ez ellenszenvet vált ki még a született ateistákból is, amilyen jómagam is vagyok.
csipetke
Úgy tűnik, hogy bencsiknek sincs szövegértési készsége, mert nem a magyarokkal, vagy M. o.-gal van baja a pápának, hanem bencsik gazdájával. Lássuk be, orbán már lassan mindenkinek gáz. Ahogy olvasom, már Putyin se jön.
kereső
Ferenc Pápa nem Magyarországot "akarta" megalázni- hiszen akkor ne is jönne ide. A Pápa -Isten földi helytartója- elhatárolódik az olyan álkeresztény,( kereszténységüket csak a szájukon hordó), farizeusoktól mint orbán és áder (&Co)- világosan megindokolta. Semmi keresztényi nincs orbánban, nem ért egyet azzal amit képvisel.Amit orbán képvisel az inkább fasizmus, és nem kereszténység- nem!!!"konzervativ kereszténydemokrácia"- és isten mentse meg Európát az ő dns-től!
Nyírfa
@Macskaszem: És mit szólnak ehhez a katolikus egyházhoz erősen kötődő lengyel barátaik?
Béla333
Hülye ez a volt kommunista, szovjetimádó ideológiai senki: A Pápa keresztényellenes?
Ezek szerint ő meg igazi keresztény?
Elmentek otthonról?
nezelodo
@Béla333: Látod még a pápa sem vetekedhet Orbán kereszténységével, ezért ez a hangos kirohanás! Lehet, hogy várhatjuk még a Bayer újabb, a pápát gyalázó, az ő irodalmi nyelvének a korábbiaknál sértőbb kifejezéseit is?
Nessy
Bencsik elvtárs! Ki is titulálta "demens vénembernek" Ferenc pápát ? Meg kik is szidják mert embernek tekinti a menekülteket, a más némi identitásuakat ? Mit gondol, ez nem jut el a Vatikánba az internet világában ? Ezek után mit vártak ?
human
A pápa rossz. A keresztény vallást üldöző Kína jó.
Dötsétek már el fideszesrk hogy mik vagytok.
Néro
Ti alázzátok Magyarországot nap mint nap. Bár inkább csak Csutilandotokat mert Magyarország semmi köze hozzátok.
Jut eszembe szóljál a Pápának ha mégis meggondolná magát térdre csuhás a Nagy Orr Bánod előtt. Tuuudod ahúúúúgy elvárjátok az alázatot.
Nyírfa
@Néro: Telitalálat. Simán kinézem orbánból, hogy az övéivel nagy röhögések közepette csuhásozik.
Eladott Ország
Szép g€cihuszár, mindig szerette az egyenruhákat, mert azok erős anyagból készültek, és összetartották a legnagyobb szarzsákot is!
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/149872495_1053484445131462_6983671768268934685_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-3&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=qQ36Uj_OTXIAX8HWwYI&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=99060ad7d6aeefb4241aa2b9b529dddc&oe=60E3B076
“Fordul a szél, ez egy ilyen ország. Itt nincs külön munkásőr, külön nyilas, külön cserkész…attól függ melyik ruhája tiszta.” ( Hofi Géza ) A seggek forognak, egy ilyen semmire való lumpen munkakerülőnek mindegy csak ugathasson akár, komenista', akár nyilas!
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/148368858_4016051071762280_2646682949819957819_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-3&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=lB5QI0LdSrIAX9J7V3E&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=079697652d861af36f75f7cb29b40eb9&oe=60E68ECF
kokopelli
...egy pápának is lehet izlése!... elkerüli a ß@rt! (;-))
Eladott Ország
A nemzet azonos a fidesszel, a fidesz azonos a kormánnyal, a kormány azonos Orbán Viktorral, és Orbán egyenlő az elmebajjal.
Duke Nukem
Bencsik András, még a pápánál is keresztényebb.
Aha...
Emmersson71
Aki nincs velünk, az ellenünk!
(kik is mondták ezt?)
tudode
A tílus maga az ember!
.
Az aki arra vetemedik, hogy "leribancoz" egy gimnazistát, egyéb aljasságra is képeSS:
.
---- Bencsik András leribancozta Nagy Blankát a Facebookon, majd nem sokkal később törölték a posztot
444.hu/2019/01/19/bencsik-andras-leribancozta-nagy-blankat-a-facebookon-majd-nem-sokkal-kesobb-torolte-a-posztot
------------------------
.
A hozzá hasonló szélKAKAsok(k) tolják annak a szekerét, aki eltemette a sarjadzó demokráciát, az átkosnál átkosabb diktaTÚRHÁT hozhatott létre, átverve a laikus állampolgárok millióit!
.
---- Bencsik nem volt kommunista? (video alap via Szarvas)
coub.com/view/imd4
-------------------------------
.
???
Nyírfa
@Eladott Ország: "Fordul a szél, ez egy ilyen ország. " Ezért nem fejlődünk, legfeljebb vissza. Majd, ha lesz gerincünk, és kiegyenesedünk, méltó helyünk lesz a világban. Ennek hiányában a fideszmagyarok harciasan követelik a tiszteletet.
Duke Nukem
Én mindent tudok Istenről.
Nem vagyunk sokan.
Sosem voltunk sokan.
Valójában mindig kevesen voltunk.
Neked küldöm a dalt, akinek fingja sincs: www.youtube.com/watch?v=u1xrNaTO1bI
Duke Nukem
Johnny Cash nem kistáska. Akit ő feldolgoz, az már valaki... valami.

www.youtube.com/watch?v=K3QDDlWmR9Q
Gauntlet
A pápa sokkal keresztényebb mint ti!
Mi lesz a következő? Jézust támadjátok mert illegálisan Egyiptomba menekült?
Sámannus
Szerintem pedig a keresztény üldöző Kína seggnyalóival nem akar találkozni.
Aki Én
Bencsik az állandó kormánybarát.
Legyen az orbán-, Kádár-, vagy bármelyik kormány.
És az a tekintet, jaj istenem, az a tekintet.
Olyan mélysötét, hogy Shikaratyi biztos imádja.
Nyírfa
@Eladott Ország: 9.38

Még Rákosinak is milyen értelmes arca van orbánhoz képest.
" Aki velem van, az nincs magánál. " Kedvenc műfajom az abszurd. :))
dr. prédikátor
bencsik te nagyon hülye!!! ha fáj a fejed neked is nagyon fáj???!!!
Duke Nukem
@dr. prédikátor: Nekem sosem fáj a fejem semmiért. Ez már ijesztő.
kokopelli
Bencsik et.! Nem a fidesz-trógerek hülyézték le a Pápát anno? (;-() mire számítasz?
Aki Én
Az über kereszténydemokrata fidesz szerint a pápa egy demens vén bolond is volt már.
Van zavar abban az őskomcsi fejükben.
Cicamama55
S még Báyer meg sem szólalt...Pár éve milyen jelzőkkel illette a Pápát, s még a KDNP SEM határololódott el tőle! :((((
justhpeter
Bencsik azt mondja a pápa keresztény ellenes. Mit mondjon, hiszen ők az igazi keresztényre Hszi csin-Pingre esküdtek fel.
rokker33
De nagy dolog...A pápa ugyan olyan ember,mint a többi 8 milliárd másik, akkor miért fontos annyira a találkozó?Megtérni már nem fog sem Káder sem cigány Viktor akkor minek erőltetni a találkozót? Ott van Balogh Zoli már püspök vagy mi a faszom akkor menjenek hozzá ,de csodát sem Feri pápa sem Zoli nem fog okozni..
nezelodo
@Cicamama55: Önmagáért beszél, hogy miféle nevelést kaphattak ezek a gyalázkodók serdületlen korukban, és a kenyéradó gazdájuk suttyó stílusában még a pápát sem kímélik a rágalmaiktól. Eddig talán még Rákosi és Kádár elrugaszkodott propagandistái sem merészkedtek.
teuton57
Zavar megint a rendszerben? A fidesz es vezetöi NEM Magyarorszag! Szemelyesen vannak ezek a kreaturak (mar majdnem embereket irtam) megalazva, EZT hivjak politikanak! Nem anyazas, nem bayeri mocskolodas, hanem finom szuras a parbajtörrel, ami halalos...
gina
Aki itt megalázta az országot és a mocsárba taszitotta, az a nyomorult sötét cigány OV és proli tolvaj bandája, nem kell messzire menni,,,
kokopelli
@jesz: még a főnevet sem nyögte ki a szerencsétlen ! (a névelőt nem kérdem)... (;-))
ómió
Ehelyett csak önmagát sikerül neki?
134.bátor
@durbincs: te miről hadoválsz,te idióta! Utána olvastál egyszer is miket fosol ide?? Fordîtógèp nem működik,bocskoros román?? Idióta fasz
amaramaistanna
Bencsik befoghatná a lepénylesőjét. Nem felejtettük el , hogy milyen ocsmányságokkal illette a szentatyát, nem egyszer. Nem Orbán és a Fidesz körül forog a világ. Minket keresztényeket megtisztel azzal, hogy részt vesz a misén, az álkeresztény maffiózókkal nincs semmi dolga.
csagyi
@Macskaszem: 7:56 Talán Ferenc pápa fülébe juthatott az is,hogy a kegyencek milyen szép,kerek mondatokkal nyilatkoztak korábban róla.A legkedvesesebb szavak elmeroggyant,szenilis,bunkó,stb.-k voltak.Újságban,TV-ben is nagyon kedvesen beszéltek róla.Van aki emberből van és nem is felejt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.