Az apát a fia az ingatlan mellett egy gödörbe temette.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint emberölésért kell felelnie annak az 58 éves bárnai férfinak, aki még tavaly novemberben verte meg úgy az apját egy veszekedés közben, hogy az belehalt a sérüléseibe.

Az idős férfi eltűnéséről idén január 26-án tettek bejelentést a rendőrségre, mondván egy ideje már nem látták a férfit, lakhelyén nincs. 

Veszekedés közben megverte az apját, aki belehalt a sérülésekbe – emberölésért felel a bárnai férfi

Fotó: police.hu/NMRFK

A rendőrök az adatgyűjtés során megállapították, hogy az időskorú férfit fia verte meg úgy 2020 novemberében a családi házban egy szóváltásuk során, hogy a férfi belehalt a sérüléseibe. Az elhunyt fia eztán apja holttestét az ingatlan mellett egy gödörbe tette és betemette, amit a rendőrök idén január 26-án megtaláltak.

"A nyomozók az 58 éves férfit elfogták, gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették, amelyet követően az illetékes hatóság elrendelte letartóztatását. A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárás vizsgálati szakaszát a letartóztatásban lévő 58 éves bárnai lakos ellen befejezte, és a keletkezett iratokat az illetékes ügyészség részére megküldte"

- áll a közleményben.

Forrás: police.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.