A fehér diéta szempontjából nagyon fontos tisztázni, hogy melyik a vörös és a fehér hús, mert csak fehér húst lehet enni. A választ a cikkből megtudod. Fogfehérítés után ugyanis csak fehér, azaz nagyon világos színű húsokat lehet fogyasztani. Vörös húsokat fogfehérítés után nem szabad enni azért, hogy a fogainkat ne színezze el az étel, a fogorvos által előírt fehér diéta időszakában. Az én „főző-„ vagy asztaltársaságomban a húsok hovatartozásával kapcsolatban általában az alábbi kérdések vetődtek fel és képezték vita tárgyát: A csirke fehér hús, igen, na de a fürj? Mi a helyzet a lazaccal? A házinyúl és a vadnyúl fehér húsú? Szerintem a válasz könnyű, de kellő határozottsággal még engem is meg lehet néha ingatni. Úgy sejtem nem csak mi indítottunk vitát ezekről a kérdésekről, mert számos megközelítés látott már napvilágot a húsok megkülönböztetésére. Az alábbiakban néhány példa:

Forrás: feherdieta.hu
Feltöltő: Horváth Violetta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.