E hét pénteken utalja a Magyar Államkincstár az évközi nyugdíjemelés összegét, így aki bankszámlára kapja a járandóságot, az már aznap megkapja az összeget. Aki postán kapja a nyugdíjat, annak még egy kicsit várnia kell.

A héten plusz pénzt kapnak a nyugdíjasok! Elképesztő az összeg

Fotó: Pixabay

Azért nem érdemes nagy összegekre számítani, ugyanis a százalékos emelés annyit jelent, hogy aki az év elején kiszámított átlagnyugdíjat, 148 450 forintot kapja havonta, annak júniustól 890 forinttal emelkedik a járandóssága.

Nekik a visszamenőleges emelés egyszeri összege nagyjából 4500 forint.

Aki pedig a minimális, 28 500 forintos összeget kapja, annak 171 forinttal fog emelkedni a járandósága. Emellé egyszeri 855 forintot is hozzácsapnak majd a visszamenőleges emelés miatt.

Forrás: Pénzcentrum

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Jelenleg másra kell a pénz a költségvetésben! Vannak még haverok, határon túliak, egyházak, stb. akik tartják a markukat, ők lényegesebbek!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kissé felnőttem
171 forintot van pofája utaltatni nyugdijasoknak hát a költsége magasabb szégyen , magának meg 108 ezret ? na kurva világnak nézünk eléje.
balos
Szeretném jelezni,hogy ezt az összeget azért kaptuk,hogy jó szívvel adjuk az újabb milliárdókat a maffiuk családjának a saját hatlábon állásához!
balos
Steretném jelezni,hogy a tőlem jobbra látható fénykép szereplője 1 TÖMEGGYILKOS ALTEREGÓJA?aki hitler néven írta be magát a pokol kapujára!Folytatja nagy elődje munkáját nemzethyleg újfent!
Nessy
Reggel látva, a már tudott összeget leírva, nem éppen áldó imát mondtam!
Sámannus
Ezt a pénzt a hullazsákok túlszámlázásával takarították meg. Terven felül sikerült a halálozás és a nyugdíjemeléshez is igen kedvező az időpont.Ezt is sikerült megköszönte mindenkinek az együttműködést a válságban. Azt hiszem Kásler Járványközepén felmondunk Miklós még erre lesz mindig a legbüszkébb
Nagyon sokat közönhet még poltpetyának, aki máig nem kérdezte meg mi lesz a talonba helyezettt háromszázmilliárd ft-al, és kerüli a lopásnak még a gyanúját is, pedig már láncnak kéne csilingelni minden tótumfaktumon, aki köze van a rabló hadjárathoz.
magyar1
Szégyen a fidesznek a nyugdíj plafon eltörlése, látszik, hogy a gazdagok szekerét tolják. Van képük olyan kicsi nyugdíjat fizetni, hogy 1-200 ft legyen az emelés?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.