Szél Bernadett szerint a Fidesznek külön bugyor jár az alvilágban azért, amit az utóbbi napokban Ferenc pápával tesz. Szekunder szégyent érez.

Szél Bernadett közösségi oldalán felidézte, hogy noha korábban a kínai kommunista hitelt a Fidesz végső árulásának nevezte, de most már szekunder szégyent érez. Amit Ferenc pápával művelnek, azért szerinte

külön bugyor jár az alvilágban.

A Facebookon posztolt írásban hozzátette:

Az egész propaganda egymásra licitálva támadja a Szentatyát, "Ferenc pápa szívesebben találkozik kommunistákkal, mint Orbán Viktorral", "Politizál budapesti látogatásán a katolikus egyházfő" és hasonló felütésekkel, Bencsik szerint egyenesen "keresztényellenes magatartást tanúsít a pápa", mert nem tud megbocsátani Orbán Viktornak a menekültpolitikájáért.

"Mi folyik itt? A Fidesz össztüzet zúdít a pápára azért, mert "csak" egy szentmisére jön Magyarországra? Ami egy hatalmas ÜNNEP a magyar keresztényeknek?" – teszi fel a kérdést a posztban.

"Mélyen fel vagyok háborodva és én szégyellem magam országunk vezetése miatt. Ha valami keresztényellenes, hát az a gyűlöletkeltés, amit itt a pápa ellen is produkálnak".

Nem Orbán körül forog a világ. A Szentatya hozzák jön, a Fidesz meg maradjon csendben. Mi, keresztények, örüljünk a pápa látogatásának és utasítsuk el a gyűlöletkeltés minden formáját!

- zárja a bejegyzését Szél.

Forrás: 24.hu

Címlapkép: MTI/AP/Domenico Stinellis

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tothjani
Orbán is szívesebben találkozik Kommunistákkal, főleg a Kínai kommunista Párt vezetőivel.
Ha Kínához csatlakozunk akkor meg úgyis másik Istenünk lesz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ibn Said
@durbincs: Ne erőlködj, BÜDÖS VAGY!
Clavigo
@Pegero: Dehogyis,,,, A rohadt virsli szag a pofádból terjeng...Azért érzed ,,mert túl közel van az orrodhoz...( ha éppen előhúzod Orbán valagából )...
Clavigo
@Pegero: Ne erőlködj ,,pinaszájú... Nem megy egy ez neked.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.