Nehezen viselte Bayer az a sajtóértesülést, miszerint Ferenc pápa a szeptemberi Eucharisztikus Kongresszuson nem kíván találkozni sem Orbán Viktor miniszterelnökkel, sem Áder János köztársasági elnökkel. 

Ha nem akar találkozni Orbánnal akkor Bayer Zsolt megkérné a pápát, hogy ne is jöjjön ide
Fotó: MTI/EPA-ANSA/Fabio Frustaci

A 444 szemlézte a műsor amelyben Bayer Zsolt levezette, hogy ha a pápa sem a Vatikán államfőjeként, sem a katolikus egyház fejeként nem akar találkozni a magyar vezérkarral, akkor tulajdonképpen nem teljesíti a munkaköri kötelességét.

Ugyanis neki mint a katolikus egyház fejének első számú munkaköri kötelessége, hogy a vélt vagy valós bűnösökkel azonnal találkozzon, és minél nagyobb bűnös valaki, a pápának annál inkább befogadóan kell viszonyulni hozzá, de ha nem akar akkor:

Meg kell kérni, hogy ne jöjjön ide

Egyébként Bayer Zsolt 3 éve éppen azért tért át a katolikus hitre, mert annyira felhúzta magát azon, hogy egy evangélikus lelkész a húsvéti prédikációjában elítélte a más vallásúak és bőrszínűek ellen uszító propagandát, az összefogásra képtelen ellenzéket és a nem szavazókat.

Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője pedig oda jutott, hogy

Ferenc pápa ezzel a gesztusával, hogy kinyilvánította, hogy nem hajlandó a »vétkes« – mert hogy a migránsok ellen fellépő – magyar politikai vezetőkkel találkozni, és hogy nyilvánvalóvá tegye, hogy meg akarja alázni Magyarországot, ezért csak három órára jön ide, majd átmegy Szlovákiába, az ősi Szlovákiába, az ősi szlovák koronázó városba, és ott eltölt három és fél napot, ezzel meg akart minket alázni, e percben Ferenc pápa keresztényellenes magatartást tanúsít, amivel rendkívül súlyos kárt okoz a keresztény világnak.

A Vatikán sajtóhivatala azt közölte, hogy a látogatás részletei akkor tekinthetők majd hivatalosnak, ha azt a honlapjukon is közzéteszik. Ez július vége felé történhet meg.

Forrás:444.hu 
Címlapkép:Fotó: MTI/EPA-ANSA/Fabio Frustaci

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Bayer! Mások nevében neked szilencium. Ha úgy jobban megérted , KUSS!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Bayer! Mások nevében neked szilencium. Ha úgy jobban megérted , KUSS!
gina
Te ronda állat, mi a sz@rt szólsz bele mások dolgába, veled még a szörös ördög sem akarna találkozni, aljas primitiv szemét pofájú nulla !!
Qqberci
Zsóti, te nagyon hülye! A pápa az eucharisztikus kongresszusra jön, neked, mint főpogányseggfejnek kuss!!!...
RonaGyuri
@Qqberci: szerintem ettől az arrogáns retardált dagadt törpétől kitelik, hogy kipofátlankodik elé! =))
Béla333
Zsóóóóóti! Menj oda hozzá és vágd a pofájába az igazadat:

"Bayer Zsolt szélsőjobboldali publicista Ferenc pápáról írt véleményt, amiben az egyházfőt "demens vénembernek" és "gazembernek" titulálja. "
nepszava.hu/1101715_bayer-kiverte-a-biztositekot-a-papa-egy-demens-venember

Had tudja meg az ország-világ, hogy milyen tökös legények vannak a maffiában. Mond meg neki: Tudod:
taknyán-nyálán meg ilyenek!
dr. prédikátor
BÁJER TE NAGYON HÜLYE!!! A Ferenc pápa JÓL TESZI HOGY NEM AKAR TALÁLKOZNI A KÉT MOCSOKKAL!!!SŐT MÉG CSAK NEM IS KÖVETELHETI A KÉT GANÉ A TALÁLKOZÓT!!! érted? te birkaagyú fasz!!!
kokopelli
...már mozgolódik a német tartomány Münchenben,hogy letiltsa a Bayer nevet olyanoknak,akiknél az IQ
DNS
Hajrá Zsolt!!! Teljesen igazad van,menjen egyenesen Pozsonyba ez a vén buzi!!!
Néro
Akkor ha mégis beteszi a lábát Bayerzsótfika majd Röfögést szervez ellene.
Tényleg ez a Cöf-Röff úgy ellaposodott. Se lengyelek se békaügetés.
jesz
@RonaGyuri: húúúú...az nagy buli lenne, ha az említett nem kívánatos személyek ott állnának a piros szőnyeg szélén széles mosollyal az arcukon...ettől nagyobb buli már csak az lenne, ha a pápa visszafordulna...

Hetekig ez lenne a beszédtéma.
vacsi
Ez a Bayer sem százas! Azt, hogy ki, kivel akar találkozni, mindenki maga dönti el. A pápa is azzal találkozik, akivel akar! Ő dönt. Az meg, hogy hova megy - szintén az ő döntése. Akkor most miről beszélünk?
DNS
@Horizont: Bayer Zsolt., és hogy a te cerkáddal ki van,az senkit nem érdekel!!!
134.bátor
Na mármost. A pápát,ugye az egèsz világon ismerik. De ezt a szarkupacot,vajon ki ismeri??
Sámannus
Kijafaxomaz a báyerzsóti, egy szaros szlovákrendszámos szarházy bűzösgörény
balos
@134.bátor: Jelentem,az összes bérelhető wv-t az ő fényképe "dísziti"!2022-től!
justhpeter
@134.bátor: Igen a pápát,az egèsz világon ismerik.és igaza van. Már csak azért is, mert Orbánt is ismerik az egész világon.
Bayer dumájára normális ember pottyant, de azért érdekes, hogy bármi szemét pereg ki Bayer száján, a hazai katolikusok el sem határolódnak tőle. Lehet, hogy nem is katolikusok. Pogányként szégyellném magam, ha így beszélnék bármely vallás vezetőjéról.
vitriol
@Horizont: 17.24 Nem akarod Te azt tudni!
csipetke
Azért azt a Vatikánban is tudják,hogy milyen bűn-és erőszakszervezet működik nálunk,amit egyelőre kormánynak hívnak.
Bayerzsóti tudhatná,hogy milyen sz@r az,ha az embert kiközösítik,mikor a lovagkeresztet megkapta (ki tudja miért?) több,mint 70-en adták vissza a sajátjukat,amit megérdemelten kaptak,bayer viszont csak a csontig-nyalásért.
De az mekkora gáz,hogy semmilyenzsóti győzködi a pápát,hogy találkozzon orbánnal?De lássuk be,orbán lassan már mindenkinek gáz. Már csak a hasonló diktátorocskák találkoznak vele önként.
Sámannus
Zsóti te húzzá el Szlovákiába, ahol adózol. A te eszed annyi sincs mint egy marék lepkének. Van még aki értelmes ember hallgat rád?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.