Először a házát, majd anyagi segítség gyanánt százmilliókat adott a csengeri örökösnőnek egy tehetős vállalkozó, akinek a tanúvallomásával folytatódott a közel nyolcszázmillió forintos csalással gyanúsított P. Mária (a cselekmény elkövetésekor még Sz. Gáborné) büntetőpere.

Milliárdos csalási ügy: százmilliókat adott a csengeri örökösnőnek egy vállalkozó, folytatódik a bűnper

Fotó: pixabay.com

Az idős üzletember 2009-ben ismerkedett meg az örökösnővel, amikor a csengeri házát árulta – írja Blikk.

Vevőként jelentkezett a férjével, és bár jelezte, hogy nincs pénze, komoly az érdeklődése

– vallotta a vállalkozó, aki meghitelezte a saját, 20 millióért árult házát a házaspárnak, akik úgy költözhettek be az ingatlanba, hogy egyetlen fillért sem fizettek, még foglalót sem adtak. Korábban annyit tudott a nőről, hogy egy cukrászdában dolgozik és szerény körülmények között él.

A férfit a külföldi örökségével fogta meg a csengeri örökösnő, amit fél éven belül reálisnak látott, és amelyből elmondása szerint húsz ilyen házat meg tud venni. A vállalkozó vallomása szerint ezután hosszú évekig segített kisebb összegekkel, hogy Mária hozzájuthasson a hagyatékához. Ő maga nem is tartotta nyilván, hogy mennyit adott, a csengeri örökösnő készített erről kimutatást, amely szerint több mint 380 millió forintot adott neki.

Forrás: blikk.hu

Címlapkép: pixabay.com

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro
Hááát volt neki ezek szerint azt se tudja mennyi. No nem esze. Aranyláz helyett örökös lázban égett. Ko-sáska elárulta már neki mennyi esze volt? Mondjuk a százalékokból meg a dísznyó farmból fussa hülleségre is.
Toller Béla
Nnnna, hét ezért van nálunk orbán, meg kövér, ezért él meg deutsch és semjén, ezért nincs börtönben gulyás és kocsis sem !
namihami
És még sajnálni se tudom ezt a marhát.
Kimehetne a Keletibe, hátha valamelyik vonattal megjön az esze: Bár, ne fűzzön hozzá komoly reményt.
balos
A NŐ azt csinálta kicsiben amit a neres kurvák nagyban!Akkor miről is folyik a per?Irigyli a csaló tolvajok bandája,hogy más is jobban akar élni munka nélkül?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.