A mérkőzés előtt az ír válogatott valamennyi tagja letérdelt, ezzel kifejezve a gyűlölet bármilyen formájának elítélését. A magyar futballisták - ahogy azt előzetesen jelezték - nem térdeltek le, hanem a mezük karján olvasható "Respect" felíratra mutattak.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro
@Pálinkás Pál: Hááát érted se. Érted?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@szegfue: ...szerintem lett volna...mert aki karakán az nem hodól be holmi idegbeteg mániának. Ők azért vannak ott hogy focizzanak és aki hajbókolni akar az csússzon-másszon de egyik se erőltesse a másikat hogy csinálja azt amit ő.
Aki sportolt az tudja, hogy a sport egy erőnléti önkifejezés. Ott nem megalázkodni kell hanem tisztelettel megvívni.
Nessy
@szegfue: Viszont tiszteletet azt elvárnak! Hogy ők senki meggyőződését nem tisztelik, az sajnos ebben az esetben nem csak őket minősíti! Azért a címről jutott eszembe, hogy ha véletlenül eszükbe jut a státuszkereszténységük, és betévednek egy misére, ott sem térdelnek le Úrfelmutatáskor? Amilyen észlények, képesek rá!
szegfue
@Csizmás Kond: Ne akard már nekem megmagyarázni, hogy ha valaki nem térdel le, az karakán. De akkor is karakán, ha rámutat a mezére?
Csizmás Kond
@szegfue: Szerintem az is hülyeség volt...na de ilyen ez a félrelibbent valóság.
szegfue
@Csizmás Kond: Na látod! Ha már "beadták a derekukat", akkor nem mindegy, hogy térdelnek, vagy rámutatnak a mezükre?! Kb. ennyi eszük van a focistáknak és az őket "irányitó" vezetőknek!!:(
Csizmás Kond
@szegfue: Szerintem nem...amúgy idiótaság volt a mutogatás is...na de valaki ezért is röhög a markában.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.