Ahogy arról tegnap beszámoltunk Habony Árpád új hobbit választott magának. A négynapos észak-olaszországi versenyen Habony egy több mint 130 millió forintos hajót kormányozott, legénységét pedig a magyar vitorlázás krémjéből állította össze.

Habony Árpád május végén profi legénységgel indult el egy olasz vitorlásversenyen.  Az is kiderült, hogy a hajó csak bérelt, ennek becsült összege egy hétre 3,2 millió forint körül mozog, a verseny teljes költsége pedig ezt jóval meghaladó összeg lehetett. De még ennél is sokkal izgalmasabb, hogy milyen karórát viselt Habony a csuklóján – írja az atlatszo.hu

Az egyik fotón, amelyet a Nautor’s Swan, a ClubSwan 36-os hajótípust gyártó vállalat töltött fel a versenyről a nyilvános Facebook-oldalára, közelről látható Habony Árpád, és a legénység egyik tagja. 

Habony Árpádnak még mindig nagyon jól megy – 160 milliós órát villantott

Fotó:Nautor’s Swan / Facebook / atlatszo.hu

A szponzorfotón ugyanis kivehető, hogy Habony egy Patek Philippe Nautilus típusú órával szállt a tengerre. A luxusórák piacán túl drágának nem tekinthető típusú karóra 80-150 millió forintért elérhető, már amennyiben hozzá lehet jutni. Az újság által megkérdezett szakemberek szerint ez vélhetően a 5976/1G-001 modell.

Bár Habony Árpád közeli fotója egy ideig elérhető volt a hajót gyártó Nautor’s Swan versenyről készült képei közt, később törölték.

De ha ez egy Patek Philippe Nautilus 40th évfordulós variánsa, akkor Habonynak mélyebben kellett a zsebébe nyúlnia, és messzebbre utaznia, egyrészt mert akkor

az ára 160 millió forint körül mozog,

másrészt mert üzletben nem, csak kereskedőknél elérhető, és sokszor hosszú várólista van rá.

Természetesen az is előfordulhat, hogy Habony egy replikát, ne adj isten hamisítványt visel a kezén, ezt az óra vizsgálata nélkül nem lehet kizárni, de életsítlusa alapján feltételezhető, hogy inkább az eredetit viseli.

Forrás:atlatszo.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pokróc
jól élt ... ennyi . ki a faxom ez 1átalán és honnan került elő ? Boxerhasonmásverseny volt ?
ómió
Bezzeg a proletár internacionalizmusban erről csak álmodozhatna!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.