A törvény a kihirdetése utáni napon máris hatályba lép. Gulyás Gergely korábban arról beszélt, hogy ügy közéleti vitára alkalmas formában pillanatnyilag nem létezik, tervek sem állnak rendelkezésre.

(Forrás: hvg.hu)

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Shikari
@kereső: Szóval szerinted az egyetem egy politikai képző hely lesz, ahol kommunizmust oktatnak? Te komolyan veszed magad? :-))))))))
kereső
@Shikari: Irtam. Olvasd el az alapitó okiratát.Magyar nyelven is olvasható , nem kell hozzá sem a kinai, sem a mandarin nyelvtudás. Csakis és kizárólag a magyar- persze az meg értőn. És jobb lenne, hha nem velem foglalkoznál a személyeskedéssel, hanem azzal, hogy ezzel a szavazási húzással az egész kormány tényleg egy nagy schegget csinált a szájából. Milyen kormány az, amelyiknek a tettei köszönő viszonyban sincsennek szép szavaival. Az nem kormány, hanem egy gittegylet- bár a gitt rágást is mással végeztetik.
Nessy
@Shikari: Az ígéretekről, amiket aztán véletlenül "elfelejt" betartani!
Shikari
@kereső: Tudod, nem én kezdtelek sértegetni. Látod, ha egy egyetem nem megfelelő azt elpaterolja az ország. CEU.
fideszes gyökér
@Shikari: ha az az egyetem nem megfelelő, akkor az ott végzettek miért vannak kormányon?
kereső
Orbán nagy "simlis"/gazember.. Mindenki el van ájulva az szja visszatéritéstől, ő meg addig szépen leborul a kinai kommunista párt lábai elé, és odalöki az országot is.Még nemzeti konzultáció is lesz. Na nem a Fudanról. Hanem arról, ami biztositja a 2022-es győzelmét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.