A törvény a kihirdetése utáni napon máris hatályba lép. Gulyás Gergely korábban arról beszélt, hogy ügy közéleti vitára alkalmas formában pillanatnyilag nem létezik, tervek sem állnak rendelkezésre.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Shikari: Már elnézést, de az elmúlt napok eseményei kissé mást mutatnak! A miniszterelnök, a minisztere a képernyőn keresztül millióknak hazudik a képébe, és a szemük sem rebben! És ez nem másfél éve, hanem évek óta folyamatos tevékenységük! Lehet, hogy önt nem zavarja, ha naponta nézik bolondnak, akinek mindent lehet ígérni, és annak az ellenkezőjét is pár óra leforgása alatt, engem speciel zavar!
Néro
Miről szavaznak ? Megszavazzák a népszavazás eredményét ?
kereső
@Shikari: Az a hiba az érvelésedben, hogy ez az egyetem nem az ötezer éves kultúrát szándékozik terjeszteni, hanem mao elnök piros könyvecskéjében foglaltakat, ahogyan az kiderült az egyetem alapitó okiratából- amit egy kicsionykét átszabtak azóta, amióta a keményvonalas kommunista Hszi elnök uralkodik.Te is elolvashatod, ha akarod.
Tudom, hogy most kommunistázni, meg libsizni illik minden orbán ülepéből kilógó fideSS majomnnak, de ez azért már nem is anakronizmus, hanem eszementség.
kereső
@Shikari: Irtam. Olvasd el az alapitó okiratát.Magyar nyelven is olvasható , nem kell hozzá sem a kinai, sem a mandarin nyelvtudás. Csakis és kizárólag a magyar- persze az meg értőn. És jobb lenne, hha nem velem foglalkoznál a személyeskedéssel, hanem azzal, hogy ezzel a szavazási húzással az egész kormány tényleg egy nagy schegget csinált a szájából. Milyen kormány az, amelyiknek a tettei köszönő viszonyban sincsennek szép szavaival. Az nem kormány, hanem egy gittegylet- bár a gitt rágást is mással végeztetik.
Nessy
@Shikari: Az ígéretekről, amiket aztán véletlenül "elfelejt" betartani!
kereső
Orbán nagy "simlis"/gazember.. Mindenki el van ájulva az szja visszatéritéstől, ő meg addig szépen leborul a kinai kommunista párt lábai elé, és odalöki az országot is.Még nemzeti konzultáció is lesz. Na nem a Fudanról. Hanem arról, ami biztositja a 2022-es győzelmét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.