Tilos "a homoszexualitás népszerűsítése" vagyis egyáltalán beszélni is róla, hogy létezik.

Tilos a 18 éven aluliak számára a homoszexualitás népszerűsítése – többek között ezt írnák még bele fideszes képviselők a parlament előtt fekvő, pedofiltörvényként ismertté vált jogszabályba. Egyúttal azt is kimondanák, hogy az iskolai szexuális felvilágosítás sem irányulhat a nem megváltoztatására. – írta meg a Hang.hu.

Pedofiltörvény: durva módosításokat tett bele a Fidesz

Illusztráció: 123rf.com

Az iskolában az érzékenyítő programok is törvénybe ütköznének, vagyis egyáltalán nem beszélhetne senki a gyerekeknek arról, hogy létezik. A szöveg kimondaná szó szerint: „tilos tizennyolc éven aluliak számára pornográf, valamint olyan tartalmat elérhetővé tenni, amely a szexualitást öncélúan ábrázolja, illetve a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérést, a nem megváltoztatását, valamint a homoszexualitást népszerűsíti, jeleníti meg.” (A Mi Hazánk már régóta küzd az általuk homoszexuális propagandának nevezett jelenség ellen.)

A fideszes Selmeczi Gabriella az erről szóló vitában visszautasította a homofóbiával kapcsolatos megjegyzést. Arra hivatkozott, hogy az igazi liberalizmus az, ha a gyermekeket 18 éves korukig békén hagyják a szexuális irányultságukat érintő kérdésekkel.

Forrás: Hang.hu

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro
1 Hát ugyi amiről nem beszélünk az nincs is.

2 Arra hivatkozott, hogy az igazi liberalizmus az, ha a gyermekeket 18 éves korukig békén hagyják a szexuális irányultságukat érintő kérdésekkel.
Addig döglödjenek magukban. ezek asszem teljesen hülyék.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@Nessy: Vajon akkor én helytelenül cselekedtem, mert a két 13 éves gyerekemet felvilágosítottam a témában? Plusz van egy jelszó, amit ha netalán egy "bácsi" odamenne hozzájuk mondjuk az iskola elé, hogy apukátok küldött értetek, meg kell kérni hogy mondja meg? Amennyiben meg nem tudja, nos...inkább nem részletezem mi lesz ha elkapom. Valahogy a pedofília meg a homoszexualitás messze nem ugyanaz, még akkor sem, ha számomra mindkettő úgymond nem természetes, de az egyik ugye bűncselekmény, a másik meg tulajdonképpen mindenkinek a maga dolga.
lusta
@division: Ez egy igen érdekes felvetés. Mi van akkor, ha mindezt a szülő teszi meg. Felvilágosítja, elmondja, megbeszéli a gyermekével, stb. Nagyon sok esetben valójában jobb, ha nem a szlő teszi meg mindezt. A pszihológusok az iskolákban igenis sok jót tehetnének a jövő nemzedékéért.
division
@lusta: A pszichológus feladata egy már megtörtént sérelem, trauma esetén segíteni a gyereknek, nem pedig átvenni a szülő feladatát amikor még semmi szükség rájuk.
kereső
Ide jutott a magyar jogalkotás. Törvényben rögziti a hazugságot. Mert a homoszexualitás nem azonos a pedifiliával.
A törvény pontosan azt a korosztályt zárja ki a védelemből akik a legveszélyeztetebbek a pedofil bűncselekménnyel szemben.
Silány egy munka.
sgl
Mint az átkosban.
Nem beszéltek a drogozásról, és azt hitték akkor az nincs.
Tényleg ennyire ididóták a fideszesek?
Nemcsak lopnak, csalnak, hazudnak, még hülyék is??
Szevasztok
Felvilágositás lesz, népszerűsités nem lesz. Hát ez elképesztő.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.