Nem meglepő módon Mészáros Lőrinc lett a leggazdagabb magyar. Saját bevallása szerint sikereit gyerekeinek is köszönhető. 

Mészáros Lőrinc és felesége tavaly szeptemberben jelentették be, hogy elválnak. Harminchat évet töltöttek együtt, és – ahogy az üzletember mondja – békében, korrekt módon oldották meg a különválást. Az üzletember elmondta az Indexnek, hogy sosem feledi az együtt töltött időt – írja az Index.hu.

Mészáros Lőrinc interjúban tálal ki volt és leendő nejeiről

Fotó: Propeller.hu archív

Mindig hálás leszek ezért a három és fél évtizedért

– mondta.

Azóta újra rátalált a szerelem, méghozzá Várkonyi Andrea személyében. A műsorvezetővel való románc hatalmas figyelmet váltott ki, és heteken át mindenki arra volt kíváncsi, vajon igazak-e a híresztelések. Mint kiderült, nagyon is azok, hamarosan megejtik az esküvőt is.

Az interjú további részleteit az Index.hu-n olvashatják péntek reggel. 

Forrás: Index.hu

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gina
Szép egy pár meg is érdemlik egymást, egy undoritó ( hideg ráz tőle) buta OV nyaldosó kutyája,, és Magyarország legutolsó alja ribanca--ez aztán a frigy !!! MAJD HA A SOK PÉNZ ELTÜNIK, VELE A KURVA IS !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Duke Nukem
Mészáros nem jó helyen áll a képen.
A kép arányait tekintve kb. 3 centivel jobbra kéne állnia.
balos
Akkor ezt,most indirekt információnak tekintem!Közben gondolod,hogy kufircolt az újj asszonyka?
gina
@Pegero: Kuss te imátkozz Allahodhoz arab migráns !!!
gina
Szép egy pár meg is érdemlik egymást, egy undoritó ( hideg ráz tőle) buta OV nyaldosó kutyája,, és Magyarország legutolsó alja ribanca--ez aztán a frigy !!! MAJD HA A SOK PÉNZ ELTÜNIK, VELE A KURVA IS !!!
cikicakk55
Nagyon kár volt ezt a címet adni a cikknek. Semmit nem tálalt ki,amit mondott már nem is egyszer megírták.Ráadásul fordítva is adták le az igazságot. Nem a gyerekeinek( is) köszönheti a vagyonát, hanem a gyerekei köszönhetik az apjuknak a saját gazdagodásukat. majd vissza hálálják,amint kiderül,hogy csak a gyerekeinél lévő ingatlanok azok az értékek,amik az övé lehetnek. Orbán bukása után fog kiderülni,hogy abból a sok száz milliárdból mennyi is az Övé.?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.