A Ripost hozta le azt a cikket, amiben arról írnak, hogy egy felháborodott olvasójuktól kapták az információt arról, hogy a Clark Ádám téren található virágágyás eltűnt – írja a Borsonline.hu.

Kéz a kézben ment neki Karácsonynak a Bors és a Ripost – keményen bírálják "a 100 éves ikonikus virágágyás ledózerolása" miatt
Fotó: MTI/Mónus Márton

A Ripost munkatársai erre gyorsan a helyszínen tájékozódtak.

A Clark Ádám téri virágágyás nem egyszerűen egy kis zöld volt a nagy betondzsungelben, hanem egy kedves helyszín a budapestiek számára és látványosság a turistáknak

- fogalmazza meg a két lap.

A Ripost keményen bírálja Karácsonyt:

Mindez egy csapásra eltűnt: Karácsony Gergely főpolgármester, aki szereti magát környezetvédőként, zöldként feltüntetni, most ledózeroltatta és lebetonoztatta a virágágyást.

Az újság azt írja:

Az ikonikus virágágyás helyére csináltak egy kisebb belső körforgalmat! Láthatóan ez a kisebb belső körforgalom egysávos lesz és jelen pillanatban körbe sárga kerékpáros felfestések látszanak.

A következtetést is levonták:

Ez valószínűleg azt jelenti, hogy Karácsony Gergely azért bontotta el a 100 éves ikonikus virágágyást, hogy kerékpársávot csinálhasson a helyén!

A cikk zárásaként számon kérik Karácsonyt:

Ezzel a megoldással a biciklisek mindenképpen egy autónyi helyet foglalnak majd el. Mi értelme van ennek?! Megérte ezért tönkretenni a zöldfelületet, eldózeroltatni a szemet felüdítő virágágyásokat?

Forrás: Ripost.hu, Borsonline.hu
Címlapkép: MTI/Mónus Márton

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
"A Clark Ádám téri virágágyás nem egyszerűen egy kis zöld volt a nagy betondzsungelben, hanem egy kedves helyszín a budapestiek számára és látványosság a turistáknak"

Azért annyira fontos e kis kertecske a Rifost kommunista firkászainak, mert szívüknek kedves emlék, amikor még vörös csillagot formáztak a virágok a közepében :P
Érthető a kórusban zokogásuk az efftásaknak!

1.kerulet.ittlakunk.hu/files/ittlakunk/styles/large/public/upload/article/25053/clark54.jpg?itok=ZU6GQoSA&slideshow=true&slideshowAuto=true&slideshowSpeed=4000&speed=350&transition=elastic
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@Sámannus: Ja. Csak néhány forduló, az üzemanyag meg úgyis közpénzből megy. Mint minden.
simmering73
Csodálkozom, hogy csak ez a két megháborodott troll vergődik itt. A faszbukon, na ott van sikítás. Ez a rengeteg agyhalott. És hiába mondják nekik, hogy csak a Lánchíd felújítása miatt lett átmenetileg megszüntetve. Ezeknek a birkáknak beszélni?
ómió
@Sámannus: Ezt magadnak címezd, idiótája, meg a "zöld" (fejben biztos!) főpolgitoknak! Hülyeségből együtt doktorálhattok!
Duke Nukem
A munkálatok befejezése után vissza lesz építve. Ezen mit nem lehet érteni?

@Nessy: június 11., 13:41

Pontosan !!!
Nessy
@Duke Nukem: Aztán a több évtizedes fák helyett kiültetett facsemeték 30 év múlva már árnyékot is adnak, ha életbe maradnak!
istván irén
Ez 2 szar hol volt amikor az vén buzi meg a fidesz tarolta le a várost. Ja épp a viktor seggében volt az egész fejük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.