Dobrev Klára az ATV Egyenes beszéd című műsorának volt a vendége csütörtökön. A műsorról készült felvételt közösségi oldalán osztotta meg, amit úgy vezetett fel: "A kormányváltás után zárolni fogjuk az oligarchák vagyonát. ".

Kocsis ismét beleállt Gyurcsányékba: "Ha Dobrev harcolni akar az oligarchák ellen, kezdje a férjével!" – családon belüli vitának jellemezte oligarcha-ellenes javaslatát
Fotó:MTI/Kovács Attila

Vagyonbiztosok kirendelésével fogjuk zárolni a közpénzekből milliárdossá hízott oligarchák vagyonát, a gazemberek pedig majd magyarázkodhatnak a bíróságon, amikor a törvények már rájuk is vonatkozni fognak. Külön törvényben fogjuk megtiltani azt is, hogy miniszterek, állami vezetők vagy a családtagjaik közbeszerzéseken indulhassanak 

- olvasható Dobrev Klára Facebook oldalán.

Erre reagált ma Kocsis Máté közösségi oldalán, ahol úgy fogalmazott:

Ha Dobrev Klára harcolni akar az oligarchák ellen, kezdje a férjével! A lopott budai luxusházban élő milliárdos Gyurcsány az egykori pártállami kapcsolataiból alapozta meg a vagyonát, egy forintokért vett meg állami vállalatokat, értékes ingatlanokat privatizált ki, de külföldről is pénzelték. Így lett milliárdos oligarcha.

azt is megírta:

Gyurcsányné oligarcha-ellenes javaslata így inkább családon belüli vitának tűnik. Este üljenek le, igyanak valamit és szép nyugodtan beszéljék meg inkább.

Kocsis Máté bejegyzése itt tekinthető meg:

A műsor itt nézhető meg:

Forrás:Facebook
Címlapkép:MTI/Kovács Attila

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Miniszterként szerezte a vagyonát?

Ellentétben veletek, összevissza hazudozó nyomorultak. Te még kocsisnak sem vagy jó.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Nem mellesleg kocsis nem "beleállt", hanem jó szokáshoz hiven hazudott egy orbitálisat.Mekkora lehet Kocsis vagyona? Vagy a külügyminiszteré? Mert Gyurcsányét tudjuk- nem egészen egy milliárd.Szerintem sokaknál csak táskahordozó lehetne a vagyona alapján.
simmering73
"Ha Dobrev Klára harcolni akar az oligarchák ellen, kezdje a férjével!" Akkor innen szedte ez az agyhalott shikari ezt a hülye szöveget. Én meg még azt hittem, hogy saját maga találta ki.
Peller Anikó
@simmering73: Óó, persze, ezeknek a román tolloknak itt szabad kommentelési joguk van. Azt írnak amit szabad. Úgy is fogalmazhatok, azt kell írniuk amit szabad.
Néro
Málé Málé egyre hülyébb vagy. Kettőre meg már semmi se.
Csizmás Kond
Az ellenzéknek nincs egyéb tromfja, csak hogy leváltani Orbánt...az pedig csak egy nagy lószar és nem kampányok. Ilyen hülye mesékkel hogy oligarchia meg mittudom mi, önmagukat járatják le. Azt a dumát is sokakkal megetették, hogy ha ők győznek övék az ország, a hatalom és a dicsőség...csak azt nem mondák oda hogy és azután mi lesz. mert azt már bebizonyították hogy nem értenek semmihez és csak azt tudják megtenni amit a zunió, a nyugat diktál és pénzel...arra pedig minek fizetni annyi semmirekellőt...szar ügy de remélem mindenki azt kapja amit megérdemel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.