Amikor a Jobbik bejelentette, hogy Zuglóban az előválasztáson az MSZP-s Tóth Csabát támogatják a Momentum jelöltje, Hadházy Ákos helyett, komoly felzúdulás keltett – írja a Telex.hu

Jakab: Hadházy megmutatta mennyire lehet rá számítani – megy a harc Jakab és Hadházy között Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

A Jobbik bejelentése is szokatlanra sikerült:

míg számos, más párthoz tartozó jelöltet közös fotóval jelentett be Jakab, Tóth Csaba mellől lehagyták a pártelnököt.

Hadházy Ákos pedig nem is hagyta szó nélkül, sőt elkészítettek egy grafikát is:

Segítettem kicsit a Pártelnök Úrnak azzal, hogy elkészítettük ezt a grafikát. A Jobbik posztjáról ugyanis valahogyan lemaradt az Elnök Úr arcképe a szocialista zuglói jelölt mellől. Pedig a Pártelnök Úr eddig mindig saját arcképével hirdette, ha a Jobbik beállt egy jelölt mögé. Most viszont vagy elfelejtette őt odatenni a stáb, vagy ennyire szégyelli, amit tett. Remélem, az utóbbiról van szó.

- olvasható Hadházy Facebook oldalán a grafika fölött.

A Telex megkereste kérdésével Jakab Pétert.

Azért támogatják Tóth Csabát, mert ő már többször bizonyította, hogy képes legyőzni a Fideszt, „míg Hadházy Ákos ezzel nemcsak adós maradt, de a Borsodi időközi országgyűlési választáson, ahol a kétharmad lebontása volt a tét, megmutatta, hogy a csatamezőn mennyire lehet rá számítani valójában”.

- adta válaszul a lapnak Jakab.

A '22-es választásnak jóval nagyobb a tétje annál, minthogy olyat támogassunk, aki a csatatéren, amikor ott kellett volna lenni a fronton, inkább az ellenzéket támadta a Fidesz helyett

- tette még hozzá.

A többi ellenzéki párt döntését bírálta egyébként Fekete-Győr András Momentum-elnök is, aki szerint érthetetlen számomra, hogy a Jobbik, a DK és Karácsony Gergely főpolgármester is a szocialista politikust támogatja,

aki meg sem szólalt a helyi parkolási maffia kapcsán, hiába volt ezzel hónapokig tele a sajtó. Egy olyan embert, aki egy kiszivárgott hangfelvétel alapján még a fizikai erőszakkal való fenyegetéstől sem riad vissza, ha a saját politikai érdekeiről van szó.

Forrás: Telex.hu, 24.hu
Címlapkép: MTI/Szigetváry Zsolt

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
@Horizont: 16.35
Nálam ott a vízválasztó, hogy ha képes a Fidesszel összejátszva a közpénzeket ellopni, akkor arra nincs és nem is lehet bocsánat!
Ilyenkor szoktak azzal jönni a maffia pártolók, hogy dehát nincs vizsgálat, nincs elítélve...
Ezektől hullik ki a maradék hajam!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kereső
Péter, ez a "húzás" a Jobbik és a DK részéről- nem is beszélve Karácsonyról, nem csak Hadházynál verte ki a biztositékot- hanem sokunknál, választóknál is. Gondolkodjatok már Ember!!!
Eladott Ország
A személyes konfliktusokat félre kell tenni, a fő csapásirány a fidesz leváltása!
Eladott Ország
@Horizont: ma, 15:59 ☻ Nehéz eldönteni melyik az esélyesebb jelölt. Nyilván lesznek egyéni sérelmek és rossz többségi döntés , mely nem találkozik a választók véleményével. A 106 egyéni körzetben biztos lesz téves , illetve kevésbé objektív döntés. Az országos listáról még van lehetőség, hogy a rátermettebb, a többség által legkedvesebb jelölt bejusson.
Eladott Ország
@Horizont: Orbán egyszer indult önálló parlamenti képviselő jelöltnek és bukott, azóta sem mert indulni, Tőle biztos nem fogunk megszabadulni, országos listán bejuttassák , ha csak bíróság elé nem állítják. Remélem ez be is fog következni, mert a töredéke is elegendő amit tett, hogy börtönbe zárják.
Csizmás Kond
@Horizont: ...csak nem kezdtél sírni...?...:)
Béla333
Arra nem lehet indokot találni, hogy egy Fidesszel összejátszó MSZP-s maffiatag mellett állt ki Jakab és a Jobbik!
Hiába hivatkozik a borsodi választásra, mert:
- nem borított Hadházy, csak a választások előtt szólt a pártelnököknek, hogy gond van a jelölttel,
- a bukott választást követően, mivel a pártok semmit sem léptek, ő kiteregette a lapokat, nem Hadházynak kell ezért a jelölési bakiért restelkedni,
- ha a Jobbik (és a többi ellenzékinek nevezett párt) nem indít jelöltet, akkor kussoljanak, ne mocskolják pl. Hadházyt, ezzel beavatkozva a választásba.
- ezzel és az utóbbi hetek ide állok - oda állok stílusával Jakab kijátszotta magát az esélyes miniszter jelöltek közül, amit valahol sajnálok, de ezzel a mentalitással nem lehet.
- a jelek szerint a Zuglói körzet és ott a pártok álláspontja alapvetően fogja befolyásolni az előválasztást. Akik egy ilyen jelöltet támogatnak, mint ez a Tóth, azok nem számíthatnak az ellenzéki választók bizalmára.
Szerintem!
Csizmás Kond
@Horizont: ...nem hiába fogsz...omladozik az ideális pártod...de ez ilyen amikor csak díszből csinálnak valamit.
Béla333
@Horizont: 16.35
Nálam ott a vízválasztó, hogy ha képes a Fidesszel összejátszva a közpénzeket ellopni, akkor arra nincs és nem is lehet bocsánat!
Ilyenkor szoktak azzal jönni a maffia pártolók, hogy dehát nincs vizsgálat, nincs elítélve...
Ezektől hullik ki a maradék hajam!
Csizmás Kond
@Horizont: ...nem tukmálok én semmit senkire, csak kérdeztem...de ahogy túrázol az a benyomásom hogy tényleg a tyúkszemedre léptem...:)
...na de ne búsulj...ott a ló..:)
Eladott Ország
@Horizont: ma, 16:32 ♦ Valóban az lenne a tisztább/objektív út, hogy aki indulni akar az indulhasson, majd a választók eldöntik melyik a rátermettebb, és nem a "füstös szobában" eldönteni, hogy ki indulhasson, mert ilyen már egyszer volt a Kádár rendszerben.
Csizmás Kond
@Horizont: ..najó nem sírsz hanem csak mérgelődsz...megéri ?
ómió
Két böszmekakas, ha összecsap...? El ne képzeljük, hogyan "kormányoznának" ezek!
csak úgy....
@Horizont: nyugi,csak így dörgölözködik egy kivénhedt kanmacska,akit már az egerek is kiröhögnek. :)
Csizmás Kond
@Horizont: ..szóval te beszélsz velem normálisan...nem hosszú a sor a hozzászolásokban, megmutatnád szerinted itt melyik a normális beírásod mit nekem írtál...csakhogy én is ezután írjak úgy...normálisan.
csak úgy....
@Horizont: ez sem különb a deákné shikarijánál.. :)
ómió
@Horizont: Álmodozzál, "baszki"! Addig se hazudozol!
Béla333
"Lehetne itt hosszan írni arról, hogy minek leváltani a Fideszt, ha Tóth Csaba jön helyette, meg hogy Tóth támogatása önmagában cáfolja Jakab és Karácsony minden eddig hangoztatott kijelentését politikai és emberi tisztességről. Ecsetelhetnénk, hogy nincs olyan politikai kompromisszum, amibe Tóthot bele lehetne tuszkolni, meg hogy nincs az a kampánypénz, ami ezt az erkölcsi deficitet kiegyenlítené, de felesleges.
Ritka, hogy egy politikai képlet ennyire egyszerű és világos legyen. Tóth és Hadházy között széles, sötétben is jól látható vörös vonal húzódik. Karácsony és Jakab, az ellenzék két vezető politikusának döntése így üzenetértékű. Ez az üzenet pedig kifejezetten aggasztó."
444.hu/2021/06/11/atlepni-a-voros-vonalon

A maffiával együtt a vele összejátszó ellenzéket is el kellene pucolni, e nélkül sohasem lesz itt normális ország!
Hajrá Hadházy Ákos! Te vagy a reménységünk!
Béla333
"Karácsony: Egy polgármester egy olyan kerületben, ahol a testület 90 százaléka vele szembejön, hát hogy mondjam, nem mindenható. Tehát vannak bizonyos eszközei, de azért ezt a döntést megváltoztatni nem tudja.
ATV: Akkor most öntsünk tiszta vizet a pohárba. Itt most akkor egy politikai háttéralku született az MSZP és a Fidesz között…
Karácsony: Hát naná, hát…
ATV: …amin ön nem tudott segíteni.
Karácsony: Hát ön egy újságíró, és fölfogta, hogy miről beszélgetünk, igen. Ez elég nagy baj, és elég rossz hír arra nézve, hogy én egyébként milyen politikai közösségnek a tagjaként indulok ezen a választáson, és ezen a helyzeten kéne változtatnunk.
ATV: Ezt az MSZP-sekkel nem akarta megbeszélni, hogy hát ez úgy mindannyiunk renoméjának árt?
Karácsony: De. Ebben a beszélgetésben vagyunk.
ATV: Most? De hát 2017-ben kötöttek egy rossz megállapodást. Akkor csak a sajtónyilvánosság miatt vannak ebben a beszélgetésben?
Karácsony: Nem. Elég sok beszélgetésünk van ezzel kapcsolatosan. Ebben az ügyben elég sok beszélgetésünk van."
444.hu/2019/03/26/karacsony-beismerte-a-fidesz-es-az-mszp-hatteralkut-kotott-parkolasugyben-amin-o-polgarmesterkent-nem-tudott-valtoztatni

Ezek után a Fidesszel közösen lopkodó Tóth mögé felsorakozott: Karácsony a Párbeszéddel, az MSZP, a DK Dobrev Klárával és a Jobbik Jakabbal.
Na itt van vége ennek a dalnak...
Csizmás Kond
@Horizont: ...dehát azt mondod folyton bosszantalak, akkor mindegy melyik végét nézzük...
csak úgy....
@Horizont: nem veszed észre,hogy az a célja,hogy "kihozzon a sodroból" ?
a türelmed sosem terem rózsát,-@Csizmás Kond: egy buta unatkozó, minden hülyeségre képes sicc ,csak ne kölljön neki gondolkodni.
csak úgy....
@Horizont: a bogyós gyogyóssal? oszt melyik bogyósra gondósz a sok közül? :)
velem már szóba sem mernek állni a gyogyósok mert tudják ,hogy beletiprok a mimóza lelkivilágukba.
csak úgy....
@Horizont: szóval ö az a butus bogyós a viktorba beleszerett b(gy)ogyós növény!? :)
nem kell komolyan venni a vergödésüket,ne hagyd magad provokálni egy orbántól megszállottól.
istván irén
Soha nem fogtok nyerni mert folyton egymást basztatjátok

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.