Alákérdezős interjú jelent meg ma a kormány által tavaly nyáron bedarált Indexen Mészáros Lőrinccel.

Nem nézik ki Mészárosból, hogy saját gondolatai jelentek meg az interjúban – kapott egy kihívást
Fotó: MTI/Bodnár Beáta

Magyarország leggazdagabb embere az eddigi megnyilvánulásai alapján nem feltétlenül tűnt brilliáns kommunikátornak, most viszont gyanúsan összeszedetten és választékosan fogalmazta meg gondolatait.

Mindez Fekete-Győr Andrásnak, a Momentum miniszterelnök-jelöltjének is szemet szúrt, aki Facebook-bejegyzésében vitára hívta ki Mészárost: 

Lássuk, hogyan érvel Magyarország gazdasági zsenije élőben, derüljön ki, hogy tényleg a saját szavai olvashatóak-e az Indexen. Ha úgyis okosabbnak gondolja magát Zuckerbergnél, ezt igazán bemutathatná élőben is

- írja a politikus, hozzátéve: "meghívom Mészárost egy élőben közvetített beszélgetésre, ahol nagyon szívesen elmagyarázom neki, hogy mi a bajom a gazdagodásával, a szállodái állami támogatásával, és hogy mi az a felcsúti per".

Fekete-Győr arra is kéri a milliárdost, hogy mondja a szemébe azt is, amit az Indexen a szájába adtak:

hogy ő nem követett el semmit, és nem fél a felelősségre vonástól, mert tisztességes vállalkozónak tartja magát.

Ha valóban "transzparensen" működik a közpénzből kitömött cégbirodalma, akkor tartozik annyival az embereknek, hogy nemcsak egy más által megírt PR-interjúban számol el a nyilvánosság felé.

Lássuk, hogyan érvel Magyarország gazdasági zsenije élőben, derüljön ki, hogy tényleg a saját szavai olvashatóak-e az Indexen"

- üzente Mészáros Lőrincnek Fekete-Győr András.

Forrás: Facebook/Fekete-Győr András

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Bár Andikával rokonlelkek, és együtt szárnyalnak intellektuálisan egészen Dubajig, azért tartok tőle, hogy egyetlen értelmes mondat megfogalmazása is vérbeli szellemi kihívás lenne a számára.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gina
Nem is tudtam hogy vannak gondolatai ennek a proli gázszerelőnek...hiszen agya sincs
gina
Erre a nivóra igazán büszkék lehetnek a fidesz hivői, hát kb az IQ mindnek ennyi mint ennek az agyi hullának...
szép új világ
Majd ha valaki felolvassa és időt nem kímélve elmagyarázza neki annak lényegét, akkor majd elmegy. Addig azonban várnia kell Fekete-Győrnek.
csapnivalo
Elolvastam a cikket. Megismertem belőle azt a korrekt, jobb oldali érzelmű, intelligens, (még egyszer) korrekt, segítőkész, feddhetetlen vállalkozót, akinek a neve... na nem a címszereplő, de örömmel venném, ha valaki tényleg tudna erre nevet írni. Vélemény?
ómió
Pedig a "valakiből valamit kinézni"-hez még túl sok "gógyi" se kell...! Még annyi sincs?
cikicakk55
@csak úgy...: tegnap 19:04
Semmi más kívánság nem volt Lölővel szemben,azon kívül,hogy Felcsúti lakosnak kellett lennie. Az alap elvárások benne vannak,csak rá kell nézni. Legyen elég hülye ahhoz,hogy ne fogja fel,hogy Ő csak egy kesztyűbáb,egy aláíró ember,egy védőpajzs. Orbán csak így tud vagyontalan miniszterelnök lenni. Annak a lehetősége,hogy Mészáros IGEN-t mondjon Fekete- Győr Andrásnak,annyi az esélye,mint egy Orbán- Gyurcsány élő politikai vitának..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.