Lejáróban van az Orbán Viktor által ismét elővett migránsozás politikai szavatossága, és csak jobb ötlet híján kerülhetett elő. A kormányfőnek annyiban igaza van, hogy az illegális migráció kismértékben valóban nőtt, de az adatok pontossága kérdéses. A tömeges bevándorlás okozta válsághelyzetet mindenesetre 2016 óta folyamatosan érvényben tartja a kormány, biztos ami biztos.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro
Ezeknek a Fitymáknak mindenki moslék hazaáruló. Pedig ha valódi igazi Magyar moslékot akarnak látni álljanak a tükör elé.
Le is védethetnék.
nemkati
Ez megzakkant. „Migránsok, migráns hadak dorombolnak"
Nessy
Kell valami ellenség, akitől rettegni kell, aki ellen harcolhat O.V. Fidesz hívek reggeli fohásza: Mindennapi ellenségünket, add meg nekünk ma, bölcs miniszterelnökünk!
verőce21
Ezzel a migránsozással, azért még két parlamenti választást meg fog nyerni a Fidesz-KDNP...
nevemnick
Expressz gyorsasággal váltott Vikike ismét a migráncsozásra... de még mindig nem veszi észre, hogy már a századik biciklit tolta túl a szakadék szélén... :D
csak úgy....
@verőce21: szerinted is ennyire hülye a magyar?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.