Fel szokott merülni a kérdés, inkább külföldön, mint Magyarországon, hogy vajon a magyar társadalom miért viseli el azt az intézményes korrupciót, ami egyre fojtogatóbban körülveszi. Nos, Boldog István asszisztensének vallomása tűpontos magyarázatot ad rá - összegezte a tanulságát a hölgy vallomásban előadott érvelésének Jávor Benedek.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Szerintem Kertész Ákos tűpontos magyarázatot adott.
Béla333
T.Benedek!
Először saját magadnak tedd fel a kérdést: nem volt esetleg történelmi bűn, hogy az akkor reményteli LMP-t Karácsonyékkal szétszakítottátok? Hogy aztán éppen a napokban az derüljön ki, hogy az ős ellenség MSZP-vel, a csak Unikummal kibírható Gyurcsány/Dobrev féle DK-val és a Jobbikkal közösen nyilvánosan kiálljatok egy olyan MSZP-s maffiozó mellett, aki a Fidesszel bűnszövetségben lopja a közpénzt?
Hát ezért csináltátok? Óriási hiba volt. Még akkor is jobban járt volna a magyar társadalom, ha visszavonultok a politizálástól, mint amit ma látunk!
Szégyelljétek magatokat és most ne próbálj meg itt észt és erkölcsi intelmeket osztogatni! Ti aktív közreműködésetek is kellett ahhoz, hogy ezt hozzátok ezt a nyakunkra!
Néro
Hááát igen. Közben értékről Hazáról Magyarságról meg Magyarország az első-ről beszélnek. Hányinger a Fidesz. Csak egy tolvajok gyülevész hada. Aki ott fetreng ezek között a moslékban meg elhiszi , hogy a moslék az égi manna .
Béla333
"Jávor Benedek: a bűncselekmény a norma. Így élünk. Így van jól. Ez a kultúránk."

Tehettetek volna ellene, hogy ne így legyen! Erre föl mit tettetek? A bűnöző, a Fidesszel az országot szétlopó MSZP-be olvadtatok bele. Most magadat szapulod? Vagy azt a Karácsonyt, aki Zuglóban asszisztált az MSZP-Fidesz bűncselekményekhez? Nem értem ezt a mostani kifakadást!
Ti vagytok a bűnösök! Pontosabban ti is bűnösök vagytok!
NKF
Az összes nyikhaj!A rendszerváltás óta mindig így van!Azért nem felejtjük el az elvtársak jó cselekedeteit sem!A bolsik élen jártak ebben!Orbán csak jó tanuló!
Hol vannak a cukorgyárak,konzervgyárak,hol a MÁV-CARGO,stb?Minden MSZP-és túrkált a lóvéban!Ezt is meg lehetne nézni,igaz Lölő viszi a primet!
Duke Nukem
@NKF:Ne írj többet, mert tényleg pofánbaszlak - legkésőbb a polgárháború során.
Mert lesz polgárháború és tényleg pofán baszlak (téged is)
Emlékeztetnélek, hogy egy állat vagyok és Isten így szeret engem - egy állatként.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.