Az igazságügyi miniszter úgy látja, genderőrület tarolja le a demokráciát Európában. A CÖF elnöke, Csizmadia László szerint ellenzéki mutánsok ellen kell küzdeniük. Balog Zoltán volt emberminiszter "Szellemi honvédő" díjat kapott.

Varga Judit igazságügyi miniszter volt a vendége a Békemeneteket szervező kormánypárti civil szerveződésnek, a CÖF-nek, ahol a "szellemi honvédőket" díjazták – írja a 444 az MTI híradása nyomán.

Varga Judit szerint a normalitást a CÖF képviseli Magyarországon, Balog Zoltán Szellemi Honvédő lett

Csizmadia László, CÖF-CÖKA-CET elnöke átadja a Szellemi Honvédő díjat Balog Zoltánnak, a Polgári Magyarországért Alapítvány elnökének, a Dunamelléki Református Egyházkerület püspökének, a Magyarországi Református Egyház zsinatának lelkészi elnökének a Szellemi Honvédő díjak átadásán az Uránia Nemzeti Filmszínházban 2021. június 11-én

Fotó, címlapkép: MTI/Máthé Zoltán

A cikk szerint az állami vállalatok által több száz millió forinttal kitömött CÖF (az MVM-től 508 millió forintot kaptak például, de máshonnan is jutott több tízmilliós támogatás) rendezvényén a miniszter arról beszélt, hogy 

„mi, magyarok az elmúlt évtizedben többször bizonyítottuk, hogy a józan észt és a normalitást választjuk. Ezt a normalitást képviseli a CÖF-CÖKA”

A miniszter asszony arra is kitért, hogy Európa válságos időszakot él jelenleg, mert a migrációval kell megküzdenie. Szerinte megszokott kép, hogy Brüsszelben keresztény templomokat foglalnak el, Párizsban rendőrökre lőnek, Malmőben autókat gyújtanak fel, miközben "genderőrület tarolja le a demokráciát" – magyarázta Varga Judit.

A CÖF a következő időszakban vándorkiállítást szervez az országban a 2006-os őszi eseményekről.

Csizmadia László, a CÖF alapítója, a CÖKA kuratóriumi elnöke azt mondta az MTI híre szerint, hogy a 2022-es választásokon "erkölcsi gyóntatószék" elé állítják az ellenzéki bőrbe bújt, Gyurcsány Ferenc vezette "csaló hazudozókat".

"Fel kell idéznünk utódainknak személyes élményeinket", az 1956-os szabadságharcot, a kádári jogtiprást, a rendszerváltást, és "ki kell beszélnünk a vérvörösre festett köztársaság Gyurcsány Ferenc okozta rémtetteit". Mert Gyurcsány Ferenc nemcsak hazudott a népének, de arra is képes volt, hogy 2006-ban a békés polgárok ellen lovasrohamot indítson – tette hozzá.

Úgy vélekedett, hogy "miközben vállvetve küzdünk hazánk szuverenitásáért, elszenvedjük a magyar ellenzéki mutánsok hazaárulását".

"Az Országgyűlés szent házában ördögi színjátékokat láthatunk a júdáspénzeken mozgatott képviselőktől. Hatalmi puccsról álmodoznak; kontraszelektált egyének, erkölcsileg retardáltak alkotják a szövetséget a bukott, többször szavatosságukat vesztett egójuk rabságában élő politikusokkal" – fogalmazott Csizmadia László.

A CÖF-CÖKA 2020-as Szellemi honvédő díjait Márfi Gyula nyugalmazott veszprémi érsek és Balog Zoltán református püspök, volt miniszter vehette át. Posztumusz díjban részesült Bencze Izabella jogász, a CÖF-CÖKA alapító tagja. Szervezetként az Erdélyi Körök Országos Szövetségét (EKOSZ) díjazták.

Forrás: 444.hu, mti.hu

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Az hogy ezt a Balogot megválasztották püspöknek egy újabb szög az egyház koporsójába. Ekkora öngólt csak szándékosan csinálhatnak és az minősíti az egyházat is.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Az hogy ezt a Balogot megválasztották püspöknek egy újabb szög az egyház koporsójába. Ekkora öngólt csak szándékosan csinálhatnak és az minősíti az egyházat is.
Nessy
A CÖF, élén Csizmadia, Széles, Bayer elvtársakkal, akiket "üldözött" a Kádár rendszer! Azért ennél hitelesebb embereket is találhattak volna. Balogh püspöksége meg természetes, hiszen ma már nem Isten, hanem a Orbán szolgái az egyházak!
csipetke
Csak a címre:- amikor ezt nyilatkozta Juliska, nem röhögte el magát?
human
Ahogy a korrupciót kormányprogramnak tartják úgy az idegengyűlöletet is normálisnak tartják.
Mit várhatnánk egy náci párt képviselőjétől?
human
@Shikari: 500 milliárdért egyetemet építeni külföldi gazdag diákoknak, kínai hitelből. Na ez a valódi hungarofób comming out!
Nyírfa
Csizmadia, hét szentség, hogy nem normális, rá kell hagyni, csak ügyeljünk, hogy ne tudjon tank közelébe férkőzni.
A szellemi honvédő Balogh..., komolyan mondom, ilyen vircsaft még nem volt ebben az országban. Orbánék nem fiatal demokraták ! :D , hanem Bolondok Szövetsége.
Nyírfa
Nekem a püspökről a püspökfalat jut az eszembe, remélem, ez az asszociáció elég tiszteletteljes.
Néro
Ha ez igy megálja a helyét akkor én egy Isten vagyok. Ezek mellett minimum. De inkább kettő. ( Van annyi mindegy eggyel több vagy kevesebb ).
Nyírfa
@sgl: Attól tartok, hogy jó részük a bankszámlájának az egyenlegével van elfoglalva, és lesi, kivel előnyösebb üzletet kötni.
Nyírfa
@sgl: Tudod, akik helyben hagyták a kinevezését, pontosan annyit érnek, mint a kinevezett.
A papát pedig őszintén sajnálom.
Nyírfa
@Néro: És, minek az istenét üdvözölhetjük benned? Mesélj! :)
tothjani
“A fasizmusban a vezér ideológiája határozta meg az igazságot.” (Federico Finchelstein, argentin történész)
tothjani
Az olasz fasiszták kétharmada
A fasizmus mindig lezár egy korszakot, amit kitöröl a történelemből, és újjászervezi az államot. A lényegéből fakad, hogy felszámolja a liberalizmust, a parlamentarizmust, a demokráciát, az individuális szabadságot, ezért fogalmilag kizárt, hogy választáson legyőzhető legyen. Magát a választás szabadságát sem ismeri el. Tagadja a választásokon megszülető döntések, a választói akaraton alapuló kormányzás bölcsességét. Mindig első lépései közé tartozik a jogrend új alapokra helyezése és a választási törvény megváltoztatása. Mussolini 1922-ben jutott hatalomra, és 1923-ban már új választási törvényt fogadtatott el, amelynek lényege az volt, hogy a legtöbb szavazatot szerző párt megkapta a parlamenti mandátumok kétharmadát. Az olasz fasiszta párt ezt követően 65 százalékos mandátumot szerzett. 1925-ben már olyan rendelkezést hoztak, hogy a kormány a parlament jóváhagyása nélkül is hozhat törvényt. Néhány év múlva, 1928-ban pedig a többségi parlament feloszlatta önmagát. Megszűnt a parlament. Az Orbán-kormány már abban az üzemmódban működik, amelyben parlamenti jóváhagyás nélkül hoznak törvényeket. Formailag megszavazza ugyan saját előterjesztéseit a Fidesz frakciója, de semmiféle egyeztetést nem folytat, beleszólást nem enged. A demokratikus pártok szerepe formális. Az egyéni képviselői indítványok alapján két nap alatt megszavazott alkotmánymódosítás megfelel Mussolini normáinak. A folyamat látszat-demokráciával indul, de először korlátozzák, majd betiltják az ellenzéki pártokat, a szakszervezeteket és az ellenzéki sajtót. Minden leírás szerint először kiszorítják az ellenzéket a hatalomból, majd – szó szerint ez olvasható – minden hivatalba a saját embereiket ültetik. Az ügyészség után most elfoglalják az Alkotmánybíróságot, kicserélik saját embereikre a bírói kar nagyobb részét. Vajon mi célból? A sztrájkjogot megszüntetik, majd később a szakszervezetek helyére korporációkat hoznak létre, amelyekben a munkaadók és a munkáltatók kibékítik az...
tudode
Szemüveget a néninek!
.
Csak a címre!!!
.
Azért nem kellene senkinek jogÁSZ diploMÁVAL lemenni kutyába, mert a napnál is világosabb, hogy
.
--- Balog Zoltánt az Orbán-rezsim szentelte püspökké, trón és oltár eggyé vált
nepszava.us/balog-zoltant-az-orban-rezsim-szentelte-puspokke-a-tron-es-az-oltar-ugyanaz/
------------------------
..
Ehhez "is" viszonyítva akkor miről szól az ABnormalítás, azzal szemben amikor már ember embernek a FARkasa lett a fideSS alapítók selejtjei, és kiszolgáLÓI mesterkedése következtében, amelyre a honfoglalás óta nem volt példa!
human
@tothjani: Nem fért ki az egész. Be tudnád linkelni a forrást?
Néro
@Nyírfa: Aminek csak akarod, úgy ahogy a többi. Kinek a máglyarakás , kínzókamra kinek a kössél a hasadra semtexet érettem kinek a... Túúúdod az Istenek ilyenek.
Nyírfa
@Néro: Jó. Legyél a római jog istene, és segíts érvényre juttatni szerte a világban. Megfelel?
Nyírfa
@sgl: 10. 34

Nekem az jött be, hogy privát kapcsolat, megkísérelhetik ellopni az adataimat.
Nyírfa
@sgl: Aha. Hát én meg elhúztam a csíkot! :)
Macskaszem
Ezek disznósegget nyalnak egyfolytában, és kizárólag a segg gazdáját képviselik.
vacsi
Vajon mi a fene az a CÖF-CÖKA-CET? A Szellemi Honvédőről már nem is szólva!
Sámannus
Az eftársak már nem áramot lopnak, hanem a céget ugyi.
Pálinkás Pál
varga judit valamit nagyon tudhat...mert ismételten bizonyította, nem az eszéért került a pozíciójába!!!
justhpeter
Ime az igazolás V bolond mind a három.arga Judit, Balog Zoltán és Csizmadia Cöf László szellemi közösségére. Vagyis egyforma bolond mind a három.
Kíváncsi vagyok mikor indul a 30 ezer cöffögő Brüsszelbe rendet tenni.
Clavigo
Lassan ,állandósuló sikítófrászom lesz ettől az idióta országtól...Vazze ,,2021 nyarán egy közp3nzből kitartott volt komcsi ,agyalagyult obsitos munkásőr , meg a félkegyelmű brigádja képviseli a normalitast ebben a nyomorult,szajbalökött orszagban...(??) Meg a szellemi honvédő püspök elvtars... Bazd meg,,ez egy tébolyda,,a Zsírmoréval az élen...
verőce21
A másság kísértete járja be Európát...!
namihami
Érthető és logikus. Ha az igazságügyet ő (orbáni kesztyűbáb jellegű irányítás mellett) képviseli. akkor a normalitást valóban a CÖF. Így és ennyiért...
Nessy
@justhpeter: Amint megint kap a villanyszámlák nyereségéből az MVM-től 500 millió forintot!
simmering73
A református egyház szégyene ez a megalkuvó tett. Varga meg az ország szégyene.
Béla333
"Nem leszünk gyarmat" Miért nem CÖF-ögtek ki a tagok, amikor a Kínai gyarmatosítás ellen tüntettek?
Vagy csak parancsszóra tudnak CÖFögni?
kokopelli
A zártosztályok benntlakói is biztosan azt állítják,hogy az ő világuk képviseli a normalitást, a sok rácson túli bezárt
szerencsétlennel szemben!
voltmárjobbis
Az elmebeteg orvosi vizsgálatott pedig varga judit nyerné
csapnivalo
A CÖF-öt pedig Varga Judit képviseli. Körbeért. De ki az a Balog?

Balog:

Régies: Ügyetlen (személy vagy kéz). Ügyesség, ötletesség nélküli. Mozdulataiban nem elég gyors, mozgása a célnak megfelelően nem eléggé kifinomult, gyakran hibázó.

– Nem leszel te jó ács, fiam – zsörtölődött az ácsmester az inasára – eléggé balog vagy te ehhez. – Kifogtam egy balog fiút a bálon – panaszolta barátnőjének a lány. – Tánc közben letaposta a lábam.
Duke Nukem
Már attól elkezdett leolvadni az agyam, hogy egy kicsit tovább néztem ezt a két embert a képen a kelleténél.
csapnivalo
@Duke Nukem: Kipróbáltam, amit írsz, és igazad van! Nálam is... Őőőőő... .nnwnefw éáe.eŁzte ézh-... ... . .
istván irén
Juci még az is hülye volt aki a világra segített nem ,hogy az anyád, 1 genetikai selejt vagy a röfögő cöfösökel együtt
csak úgy....
magyarországon virágzik a szellemi prostitució !
human
@Shikari: Mellélőttél. Gondolom direkt. Nekem nem a kultúrával van bajom és nem azzal, hogy itt valaki egyetemet akar nyitni. Azzal van bajom, hogy a mi pénzünkből kell gazdag szülők gyerekeinek egyetemet építenünk kínai hitelből.
Ha Kína egyetemet akar itt, akkor fizesse ő az építkezést és a fenntartást. Akkor tőlem jöhet ide arábia vagy kazahsztán uralkodójának kölke is.
Volt idő mikor Orbán nem akart a kelet része lenni, mert onnan csak elnyomást kaptunk. Nem hinném, hogy a kínai kommunista pártnál ne állna fenn még ez a veszély. Vagy szerinted már vállalható a kommunista diktatúra?
www.youtube.com/watch?v=m2dGDm_pOlY
Clavigo
@Shikari: Nézd meg a képet gyagyás... Ezek pont az ilyen idióta hívőkön röhögnek,mint amilyen te is vagy...Bugsy...
silber13
Megszólalt a fidesz markotányos nője, avagy másképpen mondva: Kurázsi mamája...
csak úgy....
@Shikari: 5 ezer éve, te és a kedves családod még lógott a fán,most hirtelen sürgös lett a kultúra? és miért pont a kínai és nem az európai,te gyagyás? :)
Emmersson71
@Shikari: Nem az öt ezer évvel van baj, hanem a néhány utolsó évtizeddel!
csak úgy....
@Shikari:tibim, téged csak az a csini vörös csillag inspirál,hisz mao ce dong kiírtotta belölük a több ezer éves kultúrát...,nem lehetsz ennyire gügye..
csak úgy....
@Shikari: a te kultúrád tibim,max vakolat a kínai nagy falon,- téged és butuska társaidat a kínaiak fognak elüldözni a hazátokból a butaságotok miatt!
Nessy
Drága (i)gazságügyi miniszter asszony! A genderrel kapcsolatos problémáját beszélje meg esetleg Kövér elvtárssal, és a képviselőtársaival! Ugyanis náluk állandó probléma a nőkkel szembeni társadalmi elvárás. Szüljenek legalább három gyermeket, karrier építés helyett előbb gyerek szülés, család, stb. Ugyanis ha nem tanulta volna, ez a gender! A fiuk és a lányok, részben a már kis korban tanult, részben a társadalom által elvárt szerepe! De ha elfeledte volna dekázás közben, google a barátunk, nézze meg!
human
@Shikari: Még mindig szándékosan félreérted, azaz terelsz. NEM a kétezer éves kínai kultúrával van bajom, hanem azzal ... áhhhh. Neked hiába magyaráznám. Egyszerűen nem érted ha százszor is leírom.
Duke Nukem
@csapnivalo: ma, 11:35

Az "Őőőőő"-ig semmit nem értettem, amit írtál, de utána mindent.
csak úgy....
@Shikari: tibim,csak nem komcsisímogató lettél hirtelen a rízseskutyazabálók miatt ?
Peller Anikó
@csak úgy...: Kína terjeszkedik, élettér. A kínai potenciálisan értelmes lény, hatalmas fejük, hihetetlenül bonyolult írásuk az ilyen bugris románcigányok fölé emeli őket. Van bennük lehetőség a felemelkedésre, de például amit a japánok műveltek vagy akár a másik felsőbbrendű fajzat a németek 80 éve az nem túlságosan vonzó a számunkra. De a kínait sem kellett félteni.

A Föld túlnépesedett. Szembe kell nézni a terjeszkedő törekvésekkel mert ott mi csak elszenvedők lehetünk. A jelenlegi kínai rendszer nem egyenló az 5000 éves kultúrával, mint ahogy például az egyiptomi vagy az iraki-iráni berendezkedés sem emlékeztet az ősi kultúra nyomaira sem.
Eladott Ország
CÖF-Nem nagyon tudom elképzelni – pedig bármit el tudok már képzelni -, hogy van ennél a szolgalelkű, ügybuzgó, csúszómászó szervilizmusnál undorítóbb, mint ami ennek a kormánypárti bérkommandónak minden megnyilvánulását jellemzi.Egyvalami van. Parttalan cinizmus. A Csizmadia-Bencsik-Stefka-Bayer-Lomniczi-Fritz és népes zenekaruk megfelelési kényszeres nyálcsorgatása van. Továbbra sem érthető, de talán a CÖF-CÖKA tagsága és az őket nagyvonalúan pénzzel tömő gazdák és szurkolók meg tudják magyarázni azt a kérdést (legalább maguknak), hogy miért fontosabb tudniuk a magyar embereknek, ha egy civil szervezet Sorostól kap 7,2 millió forintot, mint az, hogy egy álcivil szervezet közpénzből kap fél milliárdot. Merthogy változatlanul igaz: Soros ügynökei összesen nem kaptak annyi támogatást, mint ez a kivénhedt munkásőr-tagozat, amelyről sokat tudna mesélni a Dobtáras Stefka Pista, Bencsik András munkásőrrel együtt. Nem engedhetjük meg hogy az ellenzék visszahozza a demokráciát szarunk az emberek nyomorára.
Mi jól élünk az emberek nyomorából.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/51721759_559604257852819_7130925482765189120_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-3&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=Z486cJ_n_XkAX8HTuin&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=dc690ffc7355e24354501b4a95109a40&oe=60CCA87D
Nem leszünk gyarmat, legyünk kínai gyarmat 2014 – 2021
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/181784000_2246308012170000_533995664260374654_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-3&_nc_sid=b9115d&_nc_ohc=75SOqA9nOiYAX__jjMG&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=cbedf0c955312e7e29273643f676f4fe&oe=60CB3064
Eladott Ország
Balatoni nyaralóhoz kapott 8-10 millió forint CSOK, 180-190 milliós hitel 8-10 millió önerő mellé, hogy tudjon venni "pár" budai lakást.
➡ Egy normális országban egy ilyen miniszterről ma már, mint a közjogi tisztségéről lemondott ex-miniszterként beszélnénk.
❓Ön mit gondol erről?
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/144452777_1673572189473876_5671670997014826414_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-3&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=PcIzK2N7tXcAX93JWh6&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=eda0379dc027a8c9440f28bdac3be1a9&oe=60CAF30A
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/143501245_1671838586313903_4018504479144671458_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-3&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=jc8XgNWpgTQAX9bkQD6&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=174e5e9689c2bdf608db6d124defa0e0&oe=60CCC5F9
➡ Mindez azért érdekes, mert a kormány otthonteremtési támogatását csak olyan házra lehet fölvenni, ahol az ember életvitelszerűen tervez lakni, nyaralókra, egyebekre nem. A balatonhenyei ház persze nem nyaralóként, hanem családi házként szerepel a miniszter vagyonnyilatkozatában, de ettől még nem valószínű, hogy az először Brüsszelben, majd Budapesten dolgozó házaspár életvitelszerűen a Budapesttől 150 kilométerre lévő Balaton-felvidéki faluban lakott volna.
➡ Ráadásul a csok-ra vonatkozó szabályok szerint a támogatást felvevőknek azt is vállalniuk kell, hogy a "bővítés esetén az utolsó részfolyósítástól számított 10 évig – a meglévő gyermek legalább nagykorúvá válásáig – a lakásban életvitelszerűren lakik.”
kokopelli
...,ha már valakinek a segítségével kell beteljesíteni a "sárga veszedelmet" ,az miért ne egy szintén a messzi
törzs leszármazottja legyen!...nem sárga,hanem hanem füstös. Nosztradamus is tévedhetett,hogy a szavait
idézzem: " a lónak is négy lába van,és mégsem asztal"!" (;-()

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.