A férj elmondása szerint az utolsó emléke egy pálinka a kezében, a következő meg az, hogy a rendőrök megbilincselik.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint egy 53 éves nő ment be június 7-én este segítséget kérni a pilisvörösvári rendőrőrsre, és elmondta, hogy férje aznap minden ok nélkül, étkezése közben hátulról egy áram alá helyezett, házi készítésű, disznóöléshez használt sokkolóval hátulról megtámadta. Az áramütés miatt nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A nő kimenekült a házból az utcára és egy bokor mögül figyelte a késsel a kezében, bizonytalan léptekkel közeledő férjét.

Házilag barkácsolt sokkolóval, majd késsel támadt rá feleségére egy pilisvörösvári férfi

Fotó: police.hu

"Pár perccel később visszaosont a házba, közben a terasz asztalán lévő kést valamint a sokkolót magához vette, és ágytakarója alá rejtette. Épp a telefonját kereste, amikor férje – kezében egy másik késsel – megállt a szobája küszöbén, és felesége irányába mozdult. A minden bátorságát összeszedő és félelmét legyőző sértettnek sikerült a férfi kezéből kivenni a kést, a szemetesbe dobta és kimenekült a házból. Útja először az orvosi ügyeletre, majd a rendőrségre vezetett"

- olvasható a közleményben.

A kiérkező rendőrök P. Ferencet álmából ébersztették, majd megbilincselve előállították. A férfi a kihallgatáson tagadta a bűncselekményeket, a gyanúsítás ellen panasszal élt, de vallomást tett. Mint mondta, a cselekmény idején filmszakadás közeli "élményben" volt része, az utolsó képe egy pálinka a kezében, a következő meg az, hogy bilincset kapott a kezére.

"A nyomozók a helyszínen több levelet is találtak P. Ferenc kézírásával, amelyben felesége megölését vetette papírra. Többször küldött neki fotót a garázsban felkötött hurkokról, amellyel öngyilkossági gondolatait jelezte. A gyanú szerint terve az volt, megöli asszonyát, majd végez magával.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya emberölés bűntette kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást az azóta letartóztatott férfi ellen"

- áll a rendőrségi közleményben.

Forrás: police.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.