A kormány a módosítással az LMBTQI-közösség tagjait a pedofil bűncselekményeket elkövetőkkel mossa össze.

A 444 cikke szerint hétfőn délután hat órára szervez tüntetést a Parlament elé több civil szervezet is, hogy így fejezzék ki tiltakozásukat azon fideszes politikusok által benyújtott törvénymódosítások ellen, melyek orosz mintára kitiltanák az iskolákból a nekik nem tetsző, szexuális felvilágosítást végző szervezeteket, valamint állami kampányt eredményeznek az LMBT-közösség tagjai ellen.

Hétfőn a Parlament előtt tüntetnek a pedofíliát a homoszexualitással összemosni akaró törvénytervezet ellen

A 2015-ös Budapest Pride felvonulói a Lánchídon

Fotó: Illusztráció/wikipedia CC BY-SA 4.0/Nerdyko

A kormánypárt a napokban kezdte a pedofíliát (amellyel szemben az erősebb fellépést mindegyik parlamenti párt szorgalmazza) összemosni a homoszexualitással, ez ellen civil szervezetek és simert emberek is tiltakoztak.

A cikk szerint a hétfői eseményt a Budapest Pride, a Labrisz Leszbikus Egyesület, a Háttér Társaság, a Szivárványcsaládokért Alapítvány, a Prizma Közösség, a TASZ, az Amnesty International és a Magyar Helsinki Bizottság közösen szervezi, hogy ezzel tiltakozzanak "az elmúlt évtizedek egyik legsúlyosabb jogfosztása ellen".

A szervezők közleménye szerint – amit a lap idéz – a kormánypárti képviselők olyan kirekesztő és gyűlöletkeltő javaslatokat nyújtottak be, amelyek célja az LMBTQI emberek nyilvánosságból való eltüntetése, valamint az, hogy az iskolákból eltűnjenek azon programok, amelyek révén a fiatalok egymás elfogadását tanulhatnák és információkat és támogatást kapnának.

A hétfői tiltakozással ezek ellen kívánnak demonstrálni a szervezetek, valamint az ellen, hogy a kormány a törvényjavaslattal össze akarja mosni a gyerekekkel szemben elkövetett bűnöket elkövetőket az LMBTQI-közösség tagjaival.

Forrás: 444.hu

Itthon - 2021. September 27., 20:18
Cseh rendőrök érkeznek a magyar határra
Itthon - 2021. September 27., 19:21
Orbán: "Szabad ország, szabad pálinka!"

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@durbincs: "Fartúrok ?"
eltaláltad, azt túrsz.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
durbincs
Remélhetőleg majd a Parlament előtt ? De a Duna Jegén ? Fartúrok ? Az összes Jégtörő-hajó áktiv közreműködésével ?
nemkati
@durbincs: "Fartúrok ?"
eltaláltad, azt túrsz.
simmering73
@durbincs: Ereszakrobata vagy te is, köcsögény?
Nessy
Lehet, hogy lelkes képviselőink már elfeledték amikor kisdiákok voltak! Szomorú, ha csak az iskolai wc-ben egymástól tájékozódtak, és tartottak egymásnak szexuális felvilágosítást felvilágosítást! Aztán ki vannak akadva, amikor tinik teherbe esnek hasonló korú fiuktól. Nem akarom őket elkeseríteni, de ha szülőként is ilyen bigottak, ha otthon tabu az ilyen témájú felvilágosítás, azért minden pedofil hálás lehet nekik! Őket már nem érdeklik a 18 év felettiek! Az már más kategória! Mit gondolnak, ha naponta hallják, olvassák a médiában az állandó buzizást, nem néznek utána a neten, hogy az mit jelent? Nem hittem, hogy ilyen szűk látókörűek jogalkotóink!
rokker33
A mocskos kurva anyját az összes faszszopó buzinak! Ezekszerint a korcsok a pedofilokat is támogatják!Már az is felháborító, hogy a fiúk fiúkkal basznsk a lányok lányokkal a csajoknak tőke van a fiúknak puncija hát menjenek a faszszopó büdös kurva anyjuk picsájába vissza és még nagyon finoman kulturáltan fogalmaztam!!!És még nekem kell majd alkalmazkodnom a buzikhoz!
durbincs
@simmering73:buggyant,hogy maga ott lent a oláh hegy gyomrába ?50IQ-val ki-kit szop le és mikor le térdelve? kit érdekel ?
Bezzeg- Taho ?
Csizmás Kond
@Nessy: Szerinted ha az ilyen szivárványjelszó alatt mindenféle szexuálisfantázialecsó hóbortosságot adagolnak a te az én és más gyerekeinek attól normálisabbak lesznek mint akik ahogy írod a vécében tanulták el a stb ?...mert én nem hiszem.
durbincs
@Nessy: buggyant,hogy maga ott lent a oláh hegy gyomrába ?50IQ-val ki-kit szop le és mikor le térdelve? kit érdekel ?
Nessy
@Csizmás Kond:Talán, ha az elmúlt időszakban nem folyna még a vízcsapból is a buzizás, nem kellene elmagyarázni a gyerekeknek, mit is jelent valójában ez a fogalom, az internet helyett!Ha azht mondja az ember, hogy szép idő van, valaki fix hogy pár perc múlva a buzi dumánál köt ki. A tüntetés a pedofília ellen, az eredeti törvény érdekében lenne! Ezzel kapcsolatban nincs szó a homoszexualitásról, és ha majd 18 éves kor után akarod elmondani, hogy mi is a pedofília, mire vigyázzon a tizenéves nebuló, rég elkéstél! Nem kell teljes szakmai előadást tartani. Elég csak egy, két híradó, vagy internetes cikk után után beszélgetni a gyerkőccel,miért ne menjen el idegennel, miért ne küldjön magáról akt fotót a telefonjáról. Ennyire komplikát a két témát külön kezelni? Ha a politikusain ostobák, nekünk még nem kötelező!
Csizmás Kond
@Nessy: Tudod... a bajok akkor kezdődtek amikor a koma visszaütött...naszóval a buzizás is akkor kezdődött amikor a buzik kezdtek a képünkbe tolatni. A törvény vagy mi a csoda nem tudom hogyan szól mert nem olvastam viszont biztos vagyok benne hogy nem azt írja hogy 18. év előtt tilos mindennemű szexuális említés,,, csak amint ez szokott lenni túlzottan kinagyítottak benne bizonyos dolgokat. Amúgy az egész szexuális felvilágosítás, úgy iskolai mint szülői szempontból akarva akaratlanul a pubertás korban kezdődik, mivel a gyerek a változásait valami úton csak megkérdezni vagy órán vagy a szüleitől...persze körülírva meg hasonló stb.
Ami a szexuális nyomulást illeti én személy szerint igenis pártolnék egy olyan törvényt ami gátolna mindenféle ferde hajlam, mánia, vagy szexuális hóbort hivatalos terjesztését és nem azzal hülyíteném az amúgy is feklészületlen gyereket hogy ő mondja meg milyen nemű akar lenni hanem igenis elmagyarázni hogy a született nemnek mi a szerepe az életben és az utána kialakult szexuális viselkedésnek mi a következménye.
Nessy
Itt most az a gond, hogy ezt a két témát, a pedofíliát, és a homoszexualitást kétfelé kellene választani, mert két külön kategória, kétféle törvényi szabályozást, megelőzést, felvilágosítást igényel. Az, hogy az apa férfi, az anya nő, már törvénybe van iktatva,itt értelmetlen megint foglalkozni vele. Siralmasan nem tudnak jogszabályt kodifikálni!
vacsi
Itt megint összemostak két dolgot:
"a kormánypárti képviselők olyan kirekesztő és gyűlöletkeltő javaslatokat nyújtottak be, amelyek célja az LMBTQI emberek nyilvánosságból való eltüntetése, valamint az, hogy az iskolákból eltűnjenek azon programok, amelyek révén a fiatalok egymás elfogadását tanulhatnák és információkat és támogatást kapnának."

Először is, ezek a javaslatok nem kirekesztők és főleg nem gyűlöletkeltők. Buzik a mi gyerekkorunkban (az "átkosban") is voltak, csak éppen nem dicsekedtek vele, nem vonultak fel színes szalagokkal, stb. Mindenki ismert ilyen embereket, de senki nem foglalkozott velük.

Az viszont nyilvánvaló, hogy az iskolában az ilyen ökörségeknek semmi helye - ha a gyerekeket ilyenekre "tanítják", akkor hogy merjük őket elengedni az iskolába?!
durbincs
@Dr. Proktor: Maga itt megvonja magától a Diannát ? A csoffadt Gyurcsány + egy gyönyörű kurvával repült Brüsszelbe ?
durbincs
@Nessy: buggyant,hogy maga ott lent a oláh hegy gyomrába ?50IQ-val ki-kit szop le és mikor le térdelve? kit érdekel ?
Nessy
@durbincs: Mi van? Elakadt a tű a lemezen? Legalább néha változtatna az idióta szövegén! Igaz, oda lenn a bánya mélyén a bányalovakat ez is szórakoztatja! Ahova nem is írtam semmit, ott mi a csudára válaszolt? Vegye be szépen a gyógyszereit, és szép álmokat!
Peller Anikó
@Nessy: Ez a debil román összetéveszti az 50ikut a nagylikuval, nem tudom melyikre büszke de valószínűleg mindkettőre. Ezért fizetik.
Duke Nukem
Természetesen én nem tüntetnék ezért (vagy emellett?), de az csak diktatúrákban divat (Vigyázó szemeteket Phenjanra vessétek!), hogy nem létezővé akar tenni egy problémát és különböző eszközökkel megpróbálja eltüntetni a probléma okozóit.
Ez a törvénytervezet (is) már a vég kezdetét mutatja.
ómió
Aberráltéknak már a "liberalizmus" is kevés?
magyar1
A tüntetőket mind igazoltatni nyilvántartásba venni és utána kellene nézni az életvitelüknek, mert aki ilyen törvény ellen tüntet az már mind bűnöző.
csipetke
Érdekes,hogy pont a fideszben nem tudják,hogy a pedofília,és a homoszexualitás két különböző dolog.Pedig ez az ál(k)eresztény banda tudhatná,vannak köztük ebből is,abból is. A melegek nem bántják a gyerekeket,de a fidesznél olyan jó kavarni a [email protected]árcsak a kormányzáshoz is ennyire értenének, akkor nem mi lennénk az EU szegényháza
Nessy
@csipetke: Direkt kevertek most össze három össze nem illő témát! Ha megszavazza az ellenzék, akkor lesz egy minden képviselő által elfogadott értelmezhetetlen saláta törvény, ha nem szavazza meg, jön az sírás, rívás és fogaknak csikorgatása jobboldalon a gyerekek védelméről. Pedig ez az átírt törvényjavaslat pont azt a korosztályt nem védi, nem világosítja fel a pedofíliáról, és arról, mire kell odafigyelni neki, és a felnőtteknek is! Ez nem 18 év feletti probléma! Kérdezzék meg már Kaletát, hány éves gyerekek képeit gyűjtögette? Vagy nézzék meg, hány éves gyerekek esnek áldozatul pedofiloknak? Nehéz elképzelni, hogy ennyien analfabéták legyenek ezekkel a témákkal kapcsolatba! Hiszen folyton ezt emlegetik!
csak úgy....
idézet a facebookról,egy hüséges fideszes tollából :
"István Gyula Németh
Ezeket a tüntetőket mind le kell lövöldözni, de felaksztíni is lehet és sorba a Klak Ádám térre középre összehordani óket mementónak! A moslék és büdös kurva rohadt annyjukat aki világra szarta őket!"
még írni sem tud,nem ám gondolkodni a barom fölnött ember létére!?
dübörög magyarországon a gyülölet és nem csak a buzik ellen! ennek ,elöbb-utóbb ti isszátok a levét,volt honfitársak!
valaki jelentse már föl ezt a csótány németh gyula pistát!
Nessy
@csak úgy...: Lehet, hogy otthon, a munkahelyén cilinderben sétál a szőnyeg alatt, és itt most "valakinek" képzelheti magát.
csak úgy....
@Nessy: ha ettöl az alja szövegtöl,valaki "valakinek" képzeli magát ,akkor ott hatalmas a probléma! -és nem csak az ö fejében..
csak úgy....
@Nessy: magyarország már régen volt ennyire embertelen és ostoba,mint napjainkban!
beérett az orbáni termés..
Nessy
@csak úgy...: Alapjába véve, ha kissé cizelláltabban is, de ezt hallja pártunk és kormányunk parlamenti képviselőitől, kormányzati szócséplőktől. Megfelelési kényszer.
csak úgy....
@Nessy: tehát a fidesz uszítja a csürhét ! nem lesz ennek jó vége..
durbincs
@csak húgy...: buggyant,hogy maga ott lent a oláh hegy gyomrába ?50IQ-val ki-kit vizel le és mikor le térdelve? kit érdekel ?
durbincs
@csak húgy...: Azt majd a hegyekbe álló sok vinnyogó Buzit ? maga hogy vizeli le ?
durbincs
@csak húgy...: Felveszi hozzá a náci-barna ingecskéjét ? fekete csizmácskáját ? @csak húgy...: ? azt karlendítés ? lesssz ?
durbincs
@csak húgy...: Azt azok a buzik ? már téren vannak ,?
durbincs
@gina: Bűznyákok meg már előre számolnak ? kinek mennyi idegen skalp lesz a bugyiján ? Pucsitos ? meg mond hogy Ő ?
durbincs
@Eladott Ország: @EladottOrszág: buggyant ? csak mert a maga mega pirulái szippantosak ?
durbincs
@gina: + Részvevők ? a Szervezők ?
durbincs
lüke @Duke Nukem: Maga Pucsitos ? Mert ez a maguk nyerő csapata ?de hogy éppen ki kapus kinem ?az nem derül ki ?
Tervezett program:
18:00-18.30: gyülekező az Andrássy Gyula szobornál a Kossuth téren
18:30-19.30: beszédek:
1. Szekeres Zsolt, Magyar Helsinki Bizottság
2. Lászlóffy Juli, a Magyar Pszichológiai Társaság LMBTQ szekciójának egyik alapítótagja
3. Erdős Erik Robi, a Prizma Transznemű Közösség szervezője
4. Pál Marci, #acsaladazcsalad, Szivárványcsaládokért Alapítvány
5. Székely Kriszta, színházrendező, tanár
6. Dudits Luca, Háttér Társaság és Vig Dávid, Amnesty International Magyarország
19:30-20:00: a szervezők akciója a javaslat ellen
20.00-20:30: a tüntetés vége
durbincs
@Emmersson71: Ejha 18:10 - kor ,többen vannak már az ellenzők ?
durbincs
@Nyírfa: mint bányabuzi nem is csoda ? Ejha 18:20 - kor ,többen vannak már az ellenzők ? mint a szervezők ?
durbincs
@Nyírfa: @Emmersson71: Ejha 18:30 - kor még nem közvetítenek ? lehet nincs mit ? má a kutya se égeti magát ?
durbincs
@Nyírfa: @Emmersson71: Ejha 18:35- kor 2 nemileg nem tudhato, bájolog a platon ?
durbincs
@creativehun: hallotta ? Klárika állítólag kihasználta a tösti erejét ? és alaposan ellátta a baját a maguk ivós Ferijüknek ? mert
Jákobot már elnáspángolta ,oszt maga gyön , ? 50Iq-s ?
durbincs
@csak húgy...: aki @sgl: : is A maga agya meg bészorult a gyűszűbe úgyi ? mint a trutymonak ? vizelő bányadémon ?
durbincs
Lüke @Duke Nukem: Mert meg látván ? a bánya-bába , magát születéskor csak a falhoz aplikálta ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.