A kormány a módosítással az LMBTQI-közösség tagjait a pedofil bűncselekményeket elkövetőkkel mossa össze.

A 444 cikke szerint hétfőn délután hat órára szervez tüntetést a Parlament elé több civil szervezet is, hogy így fejezzék ki tiltakozásukat azon fideszes politikusok által benyújtott törvénymódosítások ellen, melyek orosz mintára kitiltanák az iskolákból a nekik nem tetsző, szexuális felvilágosítást végző szervezeteket, valamint állami kampányt eredményeznek az LMBT-közösség tagjai ellen.

Hétfőn a Parlament előtt tüntetnek a pedofíliát a homoszexualitással összemosni akaró törvénytervezet ellen

A 2015-ös Budapest Pride felvonulói a Lánchídon

Fotó: Illusztráció/wikipedia CC BY-SA 4.0/Nerdyko

A kormánypárt a napokban kezdte a pedofíliát (amellyel szemben az erősebb fellépést mindegyik parlamenti párt szorgalmazza) összemosni a homoszexualitással, ez ellen civil szervezetek és simert emberek is tiltakoztak.

A cikk szerint a hétfői eseményt a Budapest Pride, a Labrisz Leszbikus Egyesület, a Háttér Társaság, a Szivárványcsaládokért Alapítvány, a Prizma Közösség, a TASZ, az Amnesty International és a Magyar Helsinki Bizottság közösen szervezi, hogy ezzel tiltakozzanak "az elmúlt évtizedek egyik legsúlyosabb jogfosztása ellen".

A szervezők közleménye szerint – amit a lap idéz – a kormánypárti képviselők olyan kirekesztő és gyűlöletkeltő javaslatokat nyújtottak be, amelyek célja az LMBTQI emberek nyilvánosságból való eltüntetése, valamint az, hogy az iskolákból eltűnjenek azon programok, amelyek révén a fiatalok egymás elfogadását tanulhatnák és információkat és támogatást kapnának.

A hétfői tiltakozással ezek ellen kívánnak demonstrálni a szervezetek, valamint az ellen, hogy a kormány a törvényjavaslattal össze akarja mosni a gyerekekkel szemben elkövetett bűnöket elkövetőket az LMBTQI-közösség tagjaival.

Forrás: 444.hu

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@durbincs: "Fartúrok ?"
eltaláltad, azt túrsz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
idézet a facebookról,egy hüséges fideszes tollából :
"István Gyula Németh
Ezeket a tüntetőket mind le kell lövöldözni, de felaksztíni is lehet és sorba a Klak Ádám térre középre összehordani óket mementónak! A moslék és büdös kurva rohadt annyjukat aki világra szarta őket!"
még írni sem tud,nem ám gondolkodni a barom fölnött ember létére!?
dübörög magyarországon a gyülölet és nem csak a buzik ellen! ennek ,elöbb-utóbb ti isszátok a levét,volt honfitársak!
valaki jelentse már föl ezt a csótány németh gyula pistát!
Nessy
@csak úgy...: Lehet, hogy otthon, a munkahelyén cilinderben sétál a szőnyeg alatt, és itt most "valakinek" képzelheti magát.
csak úgy....
@Nessy: ha ettöl az alja szövegtöl,valaki "valakinek" képzeli magát ,akkor ott hatalmas a probléma! -és nem csak az ö fejében..
csak úgy....
@Nessy: magyarország már régen volt ennyire embertelen és ostoba,mint napjainkban!
beérett az orbáni termés..
Nessy
@csak úgy...: Alapjába véve, ha kissé cizelláltabban is, de ezt hallja pártunk és kormányunk parlamenti képviselőitől, kormányzati szócséplőktől. Megfelelési kényszer.
csak úgy....
@Nessy: tehát a fidesz uszítja a csürhét ! nem lesz ennek jó vége..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.