Nekünk nincs konkrét „ellenségünk”. Azért erősítjük a hadsereget, hogy ne akarjon senki belénk állni – mond a honvédségi fejlesztésekről a Magyar Honvédség közelmúltban kinevezett parancsnoka. Ruszin-Szendi Romulusz vezérőrnagy megfogalmazása szerint arra törekednek, hogy a fejlesztések révén legyen mihez nyúlni, azaz már előzőleg felhalmozzák a megfelelő emberi, anyagi és technikai készleteket azért, hogy senki ne akarjon belénk kötni. Megfogalmazása szerint a világ folyton változik, jöhetnek újabb és újabb fellángolások, ilyen-olyan fokú kihívások. – És ha nem készülünk föl, nem teszünk semmit, akkor vajon mi vár ránk? Ki véd meg bennünket? – tette fel a kérdéseket. Egyúttal felidézte, tudtuk-e 2019 őszén, hogy 2020 elején beüt a világjárvány, vagy akár azt, hogy Ukrajna szinte egyik pillanatról a másikra veszíti el területének jelentős részét. A válasz egyértelműen nem. A NATO támogatása nem lesz itt három perc alatt, nekünk viszont addig is kezdeni kellene magunkkal valamit –...

Forrás: hang.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
ez ugyanolyan sült paraszt mint a gazdája...nem véletlenül lett az új főparancsnok..röhejes amiket hablatyol...
namihami
""Azért erősítjük a hadsereget, hogy ne akarjon senki belénk állni ""
Ez nem Róma, kedves Romulusz. És téged se egy farkas szoptatott. És mellékesen, de (MÉG) egy nem is akármilyen katonai szövetség tagja vagyunk. Úgy hívják:: NATO.
De, ha a tartótiszt (Putyin) így folytatja (és a tartottnál, Orbán, marad szolgai engedelmesség) , akkor lassan ismét összejöhet az ""Új Márnemvarsói Szerződés"". Legyen a neve, mondjuk Moszkvai Szerződés.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.