Orbán Viktor péntek reggel egy hosszabb interjúban beszélt arról, hogy mi a véleménye az Európa-bajnokságot érintő kérdésekről, miközben a térdelésről erősen megoszlanak a vélemények. A futball Eb-vel kapcsolatban a miniszterelnök kifejtette: ez egy összeurópai, nagyszerű játék, és óriási teljesítmény, hogy Magyarország is ott lehet. A bajnokságot fenyegette a járvány és fenyegeti az “ideológiai zűrzavar”, amely az egykori rabszolgatartó országok lelki örökségének eredménye – mondta. Közölte: a futball a sportról szól, és az oda nem tartozó dolgokat nem lehetne a pályára engedni. Magyarország nem volt rabszolgatartó, neki ezzel nem volt problémája, és itt a térdepelés mást jelent – mondta. Hozzáfűzte: a magyarok nem azt várják, hogy egy játékos megadja magát, hanem azt, hogy menjen ki és harcoljon, és ha kell, állva haljon meg; ezért képviseli ő a nemzetet.

Forrás: liner.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Magyar ember sohasem szokott térdepelni, magyar ember nem térdepel senki előtt, még ha koldus is, még ha bűnös is, még ha megölik, sem térdel." Nem, ezt nem a felcsúti géniusz mondta, hanem Jókai, mondjuk egészen más kontextusban, mint ez a focizseni, a felcsúti Maradona. Láttam viszont térdepelni óvódásokat Csepregen a jéghideg aszfalton, ahol a fideszes polgármester egy utcát avatott fel. Láttam térdepelni Borkait kutyapózban egy luxusjacht fedélzetén, ahol éppen egy prostituáltat hágott meg a keresztény családbarátság nagyobb dicsőségére. És látom hosszú évek óta térdelni a 133 legbátrabb magyart Orbán lábai előtt. Emberség, szolidaritás, fogalmak, amelyek felfogása magasan meghaladja a kolostorlakó meg az összes kirakatkeresztény fideszes- kdnp-s szektazombi szintjét. Orbán: Itt én vagyok a demokrácia!
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/102561686_871400576673184_540041585706926080_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-3&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=-3irxk6YVi4AX9llr62&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=4a61d8cac101bfd82aef1fdcd8a9a45c&oe=60CA22DA
namihami
""...a magyarok nem azt várják, hogy egy játékos megadja magát, hanem azt, hogy menjen ki és harcoljon, és ha kell, állva haljon meg; ezért képviseli ő a nemzetet.""
Szóljon már valaki ennek a Kardcsörtető Harci Marcinak, hogy a háborúnak 76 éve már vége. Már a dzsungelben bújkáló japán katonák is kihaltak vagy előjöttek.
Nem harcosokra, hanem FOCIZNI TUDÓ futbalistákra lenne szükség. De, és a gondot ez jelenti, a beton stadionok (hiába kerültek ezermilliárdokba) az istennek nem tudnak focizni. Még a pályára se tudnak kimenni. Ha legalább úgy építették volna, hogy ki tudjanak vonulni, akkor ezekhez képest talán még a betonkolosszusoknak is lehetne némi győzelmi esélye.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.