Molnár Gyula, ha nyer a 2022-es választáson, nem akarja elhagyni az MSZP-t – mondta az ATV híradójának az MSZP volt elnöke. Harangozó Tamás szerint azonban, ha más frakcióba ül be Molnár Gyula, az azt jelenti, hogy egy másik párt színeiben kíván politizálni a jövőben.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
MSZP vagy DK egykutya!
A korábbi évtizedekben a Fidesszel összejátszó, a választókat hülyének néző politikusok. Legjobb lenne, ha a teljes banda eltűnne a süllyesztőben.
Béla333
Teljesen mindegy, hogy ezek melyik alakulatban vannak.
Még 1-2 év és az MSZP még létező tagjainak a 70-80%-a átáll a DK-ba, és azt vesszük észre, hogy az MSZP megszűnt, ellenben ugyanazokból működik a DK. A korábbi korrupciós bűnök eltűnnek, az azokat elkövető emberek megmaradnak, csak más párt színeiben. Ügyes!
Ezek ugyanazok...!!!
www.youtube.com/watch?v=-T-ivj7lqk0
Béla333
Miért nem megy el dolgozni, ha már rühelli azt a pártot, aminek ő is a vezetője volt?
Ezeknek a politikusoknak csak az lehet elképzelhető, hogy bárhová odacsapódnak, bármit megtesznek, csak dolgozniuk ne kelljen?
Ennyire gennyes, csigagerincűek mind? Vagy csak ezeket látjuk, aki meg értünk dolgozik, azt meg észre sem vesszük? (Hadházyt meg közösen akarják kicsinálni az MSZP-sek, a DK-sok és Karácsonyék, a Jobbikkal!. Szégyen és gyalázat ami itt folyik!)
Béla333
Mégiscsak az MSZP volt pártelnökéről beszélünk...
Béla333
@Horizont: 10.20
Miben is különböznek? A múltjukban? A személyekben?
Béla333
@Horizont: 11.10
Semmi gond! Nálam meg mindkettő...
Egy kutya kölyke...
verőce21
Egyre nagyobb a gond lesz ott a Momentum háza táján is, Fekete-Győr András pártelnöknek is le kell számolnia számos illúzióval.
NKF
Politikusok,hagyjuk.Ezekhez képest a meztelen csiga gerinces állat!
Nyírfa
Mégis, hogy gondolta Molnár, hogy MSZP-tag marad, de a DK-frakcióba ül be? Oké, süllyed az MSZP hajója, de ezt a következményt éppen egy volt pártvezérnek, akinek része volt, van a szocialisták mélyrepülésében, becsülettel el kellene fogadnia. De nem. Inkább átül egy másik frakcióba.
Hitelteleníti a DK-t ez a lépés. Választások előtt!
verőce21
Molnár elbúcsúzhat..., de Concita talán posztol még Gréczynek egy búcsúfotót az alfeléről...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.