A csendes többségnek mindent el kell viselnie az acsarkodó kisebbségtől? Valóban ilyen országban akarunk élni? - kérdezte Jánosi Zoltán, Heves megye 1. választókerületének momentumos képviselőjelöltje közösségi oldalán a történtekkel kapcsolatban.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
"A csendes többségnek mindent el kell viselnie az acsarkodó kisebbségtől?"

Nem kell! Pofán vágtátok őkelmét? Ha megtámadnak, akkor jogotokban áll arányosan védekezni.
Nem kell elővenni a jogszerűen tartott pisztolyt, elég az, ha leveritek.!...
Megtettétek?
Nessy
Lesz ez még rosszabb is az elkövetkező hónapokban! Isten állatkáinak lételeme az agresszivitás! Amit aztán a tovább szítanak a kormányzati szócséplők! Jó, ők csak egyelőre verbálisan.
vacsi
"Különösen elítélendő, ha valaki ennek úgy ad hangot, hogy nemes egyszerűséggel felrúgja a Momentum aktivistáinak pultját, miközben ők azért gyűjtenek aláírásokat, hogy a korrupt módon meggazdagodott politikusok és vállalkozók törvényes keretek között el legyenek számoltatva."

Már többször említettem, hogy nem vagyok vallásos, de annyit még én is hallottam, hogy Jézus is felborogatta a kereskedők asztalait a templomban - csak úgy gurultak a pénzek (a Nagymamám elbeszélése szerint). Akkor most hogy is van ez?
Egyébként mélyen elítélem az ilyen cselekedetet, csak nem értem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.